EN LIVSFARLIG TUR I DUSJEN

Nå skal du høre. Da jeg våknet i dag, fikk jeg en helt brilliant idé til et blogginnlegg. Så jeg startet dagen med et strålende humør, det har tross alt vært langt mellom de virkelig gode innleggene mine i det siste. Jeg hoppet lett på tå inn i dusjen, dro med meg skrubb og barberskum, bestemte meg for å freshe opp og til og med smøre på litt brunfarge. 

Badet i den nye leiligheten har sensorstyrt belysning. Så etter tre-fire minutter uten mennesklig aktivitet der inne, blir det svart som natta. Av en eller annen grunn oppfatter ikke denne sensoren den mennesklige aktiviteten som foregår i dusjen. Så mens jeg stod og skrubbet meg som en villmann der inne, ble det bekmørkt. Det hadde jeg jo opplevd før, så jeg ble ikke redd denne gangen. Jeg har allerede opparbeidet meg en rutine, der jeg åpner dusjdøra, slenger ut en kroppsdel, og vipps så er lyset skrudd på igjen. 

Jeg gjorde det samme i dag. Bare at i dag slang jeg ikke ut armene som jeg vanligvis pleier, for de var fulle av skrubb. Orket ikke å søle til hele badet. Så jeg bestemte meg for å prøve noe nytt, og slang hodet ut i en rasende fart. Noe annet nytt jeg prøvde i dag, var at jeg ikke åpnet dusjdøra før jeg slang meg framover. Så hodet fikk seg en god smell, og et øyeblikk lurte jeg på om det faktisk var i hodet mitt det var mørkt.... 

Uansett, da! Etter denne turen i dusjen, var ideen min til det gode blogginnlegget forsvunnet i løse luften. Jeg lette og lette, men det var som om det ble dunket ut i det hodet mitt traff glasset i dusjen. Jeg ble kanskje to hakk dummere av denne morgenen på badet, men jeg ble veldig brun og fin også. Har testet VERDENS beste selvbruning, wiiii! Føler at det er lov å skrive "wiiii" når man legger ut en selfie. Det er jo tross alt ikke så ofte jeg gjør det.

Peace out!

28

Hahaha, det er stygt å le, men så for meg hele scenarioet 🙈🙈

Du er favorittbloggeren min. Jeg fikk latterkrampe når jeg leste det siden jeg så hele scenarioet for meg. Du er helt herlig, Ida Wulff. 😃😂

Haha, uff!

Hvilken selvbruner prøvde du? :-) Selvbruning går sjelden bra hos meg, uansett hvor mye jeg skrubber..

Marlene: åå så hyggelig å høre. Takk for at du leser <3

😂😂😂 ler godt jeg også, jeg hadde fint klart å gjøre det samme, så det er godt å se det er flere vimser 😜

Kamilla Haaland: testet en lotion fra Vita Liberata, skal ha innlegg om det til uken :-) Et tips er å påføre selvbruningen i store sirkler, ikke bare smøre fram og tilbake. Men det kan jo hende at du gjør det allerede, så ikke vet jeg! Klem

Jannicke: haha! godt å ikke være alene i vimseverden! ;p

Haha, huff! For håpe du husker på blogginnlegget etter hvert da.

Annika: ja, jeg leter fortsatt inni der! haha!

Hahahaha, huff - nå humra jeg godt! Håper det går bra med hodet! hahahaha!

Camilla Albertine

Hahaha! Huff! Ler så høyt for meg selv at kjæresten ser rart på meg.

Camilla Albertine: haha, hils!! :-)

Linn Therese: haha! ja bortsett fra hukommelsestapet så har hodet det strålende! :D

Haha, er stygt å le, men dette er faktisk ganske morsomt! Og du skriver fantastisk bra :D

Smører du i ansiktet og?

Jeg er så livredd for at det ikke skal blir ordentlig bra! Tips? :)

marte josefine

Jaja, men det ble jo et litt bra blogginnlegg likevel da. Jeg smiler hvert fall her jeg sitter og leser :) :)

marte josefine: hehe, det er godt å høre, da var det i hvertfall godt for noe! :-)

Vigdis: ja, det gjør jeg! :-) bruker egen selvbruning til ansiktet, som er ment for det. Kommer innlegg om selvbruning til uken, skal prøve å dele noen tips der sånn utenom hvilke produkter jeg anbefaler! :-)

LisaLDN: Tusen takk, Lisa! Hyggelig at du kommenterer så ofte <3

Hei! Så annonsen av leiligheten din, og likte så godt møblene dine :) Lurer på hvor du har kjøpt sofaen din og den "bok"hyllen? :)

LK: begge deler er fra IKEA, hyllen har jeg sprayet i gull selv :-)

Du er så flink til å skrive morsomme innlegg!

Men det ble jo et bra innlegg likevel da :D Uff, å skli i dusjen er en av mine store frykter, hehe!

Hahaha, elsker de morsomme innleggene dine. Sitter her å ler for meg selv! Du er så flink til å skrive :)

Hahahaha! ikke meningen å le, men mens jeg leser så ser jeg for meg hele scenarioet, haha uff.. selv om den ene blogginnlegg ideen ble dunket ut av hodet ditt, så ble det nå i det minste et annet bra blogginnlegg istede =D

Jeg sier alltid- en god latter forlenger livet =P

hahahaha! Jeg tror jeg dauer her jeg sitter!! x'D Beklager at jeg ler av din smerte Ida, men dette var veldig kjekt for ei som sitter hjemme med influensa! Stå på! digger bloggen din.. Den er variert (innhold), inspirerende, laid-back og "hjemmekoslig" om en kan si det.. heh.. Ikke bekymre deg for gode/dårlige blogginnlegg.. det er det som gjør bloggen din så bra. Jeg vet aldri hva jeg får lese når jeg går inn på bloggen..

Håper du får en fin dag videre :)

aijl: tusen takk og masse god bedring til deg <3 klem

Hahaha Ida :D Off, håper det går bedre med hodet i dag :)

Skriv en ny kommentar