SAMMEN OM Å HJELPE

Du kan si mye om oss som lever av å blogge, og som svever på en rosa sky av hårspray, barberhøvler og selvbruning. Men at vi ikke bryr oss om våre medmennesker, det kan du ikke si. 

Sammen med Pappahjerte, Styleconnection, CasaKaos, Kristina Andersen, Marthe Borge og Speiltvillingene, har jeg startet en egen innsamling til inntekt for Flyktninghjelpen

Etter alle de grusomme historiene vi har hørt, og etter alle de grusomme bildene vi har sett, var det ingen tvil om at vi måtte bruke stemmene våre til å gjøre noe. Vi har donert penger selv, og håper at du har lyst til å bidra du også. Om det er 10 kroner, 100 kroner eller 1000 kroner; alt hjelper virkelig. 


Du finner innsamlingen vår HER

Er så imponert over at det har kommet inn 16.500 kroner allerede, etter bare en halv dag. Det finnes virkelig mange gode mennesker der ute, tusen takk til alle som har bidratt så langt. 

Så bidra hvis du kan, og hvis du ikke har mulighet; spre gjerne ordet sammen med oss. Du kan også starte din egen innsamling på siden. Og! Du trenger ikke nettbankbrikken din for å notere, så lenge du har bankkortet ditt med deg :-) 

TUSEN TAKK! 

7

For en fantastisk god gjerning! At dere som bloggere går sammen for å opprette og støtte dette viser et godt budskap for alle oss andre! Jeg har bidratt med noen kroner og håper flere gjør det, bare om det er med 10kr!

Har ikkje so mykje penga på konto no før lønn og stipend, men overførte halvparten av det eg hadde! Viktig sak, og veldig viktig (og utruleg flott) at de bruka stemma dykkar på denne måten! Stå på :-)

silje bjerken

Fantastisk!

Dersom du ikke visste det; Amadia

International har baser i flere byer her i Norge, og skal kjøre lastebiler med klær til Hellas. Jeg hadde mye klær jeg skulle gi bort og selge, men nå skal jeg uten tvil gi det bort til de som VIRKELIG trenger det :) Håper du også vil vurdere det hvis du har litt for mye du ikke bruker :)

Ha en fin dag!

Martine OSLO

For et fantastisk bra initiativ! Har for øyeblikket ikke mer en 50 kr på kontoen for øyeblikket, men de er nå donert! Gi det man har, alt hjelper. Deler denne! Bra jobba Ida!

Kjempebra Ida!! Alt hjelper som du sier, og utrolig bra tiltak av dere bloggere :-)

Martine OSLO: så utrolig fint av deg! Tusen takk for bidraget <3 klem

Du burde legge denne øverst på bloggen din en gang eller to til, Ida, så kan flere få med seg innsamlingen. Bra initiativ!

Skriv en ny kommentar