hits

VINN REGNTØY FRA HELLY HANSEN

08.09.2015 - 19:52 7 kommentarer

AnnonseJeg elsker regntøyet fra Helly Hansen. Og nå har jeg jammen vært så heldig at jeg har fått enda en jakke til samlingen! Regnværsdagene kan bare fortsette å komme. For det første er jeg jo veldig glad i regn. Jeg KOSER meg når det regner. Og for det andre, så er jeg veldig godt rustet, haha. Jeg har alltid "investert" i fine paraplyer og gummistøvler - og så har jeg jo fått disse fine jakkene i tillegg! 

Jakken jeg har fått denne gangen heter W Lyness Insulated Coat. På mange områder er den ganske lik som den stripete jeg viste dere for en stund siden, bare at dette er vinterutgaven. Den er isolert med PrimaLoft og vantett og pustende Helly Tech Protection-materiale. Høres komplisert ut, men i praksis så betyr det at den holder meg varm og tørr på regnværsdager utover høsten :-) 
Jeg kan ikke få skrytt nok av hvor komfortabel denne jakken er å ha på seg. Den er overhodet ikke stiv slik mye regntøy er, den er myk og lett som en fjær. Rett og slett skikkelig deilig å gå i! 

Fargen jeg har heter Princess Purple, men den finnes i flere farger, også i det blå- og hvitstripete designet som jeg har på den andre jakken.

Hvis du har lyst til å kjøpe jakken, så har G-Sport tilbud på den i nettbutikken nå. Kan kjøpes HER 
KONKURRANSE 

Nå kan du som leser bloggen min være så heldig og vinne ditt eget regntøy fra Helly Hansen! Alt du må gjøre er å knipse et bilde av deg selv i ditt gamle regntøy, og legge det ut på Instagram. Husk å hashtagge bildet med #WeLoveRain, #gsportnorge og @gsportnorge. Det trekkes hele to vinnere hver uke, og du kan lese mer om konkurransen HER

Masse lykke til i konkurransen! Måtte det bli en haug av regndanser og plaskepytter på Instagram :-)                                                                            - We love rain - 

 

7 kommentarer

Martine

08.09.2015 kl.20:49

Hei igjen :)

Du kommer ofte med så bra sangtips, så tenkte jeg skulle tipse deg om en sang :) This Year - Ine Hoem. Håper du liker den :)

Klem fra meg.

Maria

09.09.2015 kl.09:26

Prøvde regnjakken på gsport, den var nesten helt perfekt. Skulle ønske det var glidelås i tillegg til knappene. For jeg ser for meg at det trenger vann inn i mellom knappene når det sprutregner ute.

Nina

09.09.2015 kl.11:26

Så gøy! Jeg har vært på jakt etter det rette regntøyet ganske lenge nå, men jeg er visstnok ganske kresen, haha!

Synes du den er veldig tykk, eller går det fint an å bruke den på høsten selv om det kanskje ikke er så kaldt ute?

Pernille

09.09.2015 kl.12:49

Hvilken modell er det du har i Nike joggeskoene dine? Har lyst på noen som er fine til å bruke til kjoler og skjørt :)

Ida Wulff

09.09.2015 kl.22:56

Nina: den er ikke tykk i det hele tatt, veldig lett og fleksibel :-)

Ida Wulff

10.09.2015 kl.18:22

Martine: takk for tips, skal sjekke den ut :-)

11.09.2015 kl.14:19

står ikkje noko om at den er på tilbud, står berre at den koster 1,699. Er det tilbudsprisen?

Skriv en ny kommentar