SUNDAY SLEEPOVER

Det er helt utrolig hvor klein og deprimert man kan bli av en flaske vin når man drikker så sjeldent. Det evige dilemmaet: slutte helt å drikke eller drikke mer for å tåle det? Haha. 

I går fikk jeg lillebror på besøk, og vi hadde kosesøndag. Det har vært Matstreif-festival på Tjuvholmen i helgen, så vi gikk til en bod og kjøpte burger som vi spiste ute i frisk luft. Det var sykt godt, og jeg tror det funket litt på formen. Så gikk vi på butikken og hamstret Cola, potetgull og sjokolade, for så å rulle opp i senga med serier og film resten av kvelden. Vi så blant annet noen episoder av "Dag" - unnskyld meg, men er jeg den eneste som ikke syns at Atle Antonsen finnes morsom?! Jeg syns jo selv at jeg jeg har en humor som er rasende festlig, men noen ganger ser jeg på komikere som hylles av resten av landet, og sitter der som et spørsmålstegn. Atle Antonsen, Raske menn, Ylvis... Hva er det jeg misser?! Nei, gi meg Skåber, Cess og Ramm, så ler jeg høyt, mandig og lenge :-) 
Flinke lillebror var oppe og nikket i 7-tiden for å tjene til livets opphold. Jeg har fri fra skolen i dag, men serverte tidenes løgn før vi sovnet i går. Jeg står opp samtidig som deg jeg, så får jeg unnagjort litt trappeløp. Jeg våknet siklende på puta klokken 11, og kjenner at trappeløp kan bli veldig vanskelig i dag. Det kan vel kalles for en blåmandag...

37

Helt enig med deg. Hat aldri skjønt meg på denne humoren hele landet elsker. Det er noe tørt med det hele.

Jeg har aldri kommentert noe hos deg før (selv om jeg ukentlig ler med og av deg...mandig OG lenge), men nå må jeg bare si: DU SER HELT FANTASTISK UT FOR TIDEN!!!<3 dette bildet av deg.. Herregud dame!

Høres ut som en deilig søndag :D Elsker slike dager der man bare gjør akkurat det man ønsker! Håper du får en fin mandag til tross for en litt sen start. Det må være lov inn i mellom :)

Jeg er så enig!! Har alltid trodd jeg var den eneste som syns det, hele Norge er jo forelska i Ylvis og Antonsen, men det er godt å høre at det er flere som meg :) Og jeg syns forsåvidt både du og jeg har bra humor, så da må det være resten av landet det er noe galt med, haha!

Så koselig kveld! Jeg er heller ikke særlig fan av Antonsen.. Hva synes du om Tusvik og Tønne da? Hørt podcasten?

Syns Antonsen er heftig overvurdert. Jeg elsker Skåber, Pernille Sørensen og Dagfinn Lyngbø, også døde jeg av latter da "Løvebakken" gikk :)

Jeg hadde egentlig planer om å trene, men med gallesteinanfall går de planene ut i dag. :)

Så utrolig pen du er! Du har en helt syk utstråling.

Ler forresten av både, Raske menn, Ylvis, Skåber, Cess og Ramm, jeg :-)

Enig med deg Ida! Og ikke minst gamle show med Hege Schøyen :'D

Haha.. du skriver så bra at jeg ler og ler her.. :):)

Så syyyykt fin sengegavel!! Hvor er den fra, og vet du om den kan fås kjøpt på nett ?:-)

Hvilke farge/striper har du brukt på håret ditt her? Kjempefint. Vurderer det samme så jeg slipper så voldsom ettervekst.

Hvor er sengegavlen fra?? Såå fin :-)

Hanna: kjøpt fra mille moi :-)

Anonym: aner ikle hva fargene heter, men kan anbefale å gå til Ida kronen på rock Hair i Tønsberg :-)

Blåmandag OH YEAH! Snart tirsdag, heldigvis!

Hei! Er det en kjole du har på deg på bildet? Hvor fra? :)

Anonym: ja, den er fra cubus :-)

Heidi: hei, den er fra mille moi :-)

Du aner ikke hvor mye pepper jeg har fått for å ikke like verken Antonsen eller Ylvis og hvor mange ganger jeg har blitt tvunget til å se på det for å endre mening. Jeg ler aldri, jeg synes det er bedritent dårlig og fatter ikke at noen faktisk kan ha så dårlig humor at de ler av noe sånt, som jeg kaller søppel. Og det er sååååå deilig at det er flere som er enig med meg i akkurat det, trodde jeg var helt alene i dette landet om ikke å like Antonsen, haha.

Henriette s.

Du er absolutt ikke den eneste! Jeg er bergenser og burde vel digge ylvis, men jeg ser ikke humoren. Foretrekker heller litt intelligent humor som stand up meg Dagfinn lyngbø ;)

Martine OSLO

Du er så utrolig vakker, Ida!

Skoene! Hvor, når, pris, modell? Haha :-)) Har vært på utkikk etter noenlunde "nedtonede" sorte Nike's leeenge.

Skåber for the win!

I dag stod eg opp 7, likt som søstra mi som skulle på jobb. Men eg sitter enno her og leser blogger og drikker kaffi to timer seinare, haha

LisaLDN: haha, sånn skal det være :D

Du og Andrea badendyck burde slutte blogge snart.ser rett gjennom dere blogger kun for penger penger dere virker så griske at det lyser igjennom.innleggene er totalt tomme som et skrik om penger pakket pent inn bak tull.synes veskehorene som du så flott kaller de fortjener mer respekt enn dere som sniker til dere millioner på skrive svada og smiske dere frem.

Kan jeg spør hvor sengetøyet er fra?☺ så fint!

Du stråler! :) Ha en fin dag!

Atle Antonser finnes ikke morsom for fem flate øre, så du er ikke alene om den!

stine: det er fra missoni :-)

Oda: tusen takk, så utrolig hyggelig <33

Lilly: jeg liker dem, men har ikke hørt noe særlig på podcasten nei! :-)

KUNNE IKKE VÆRT MER ENIG! Atle, Ylvis og Raske menn er bare kleint

Kommenterer sjeldent på bloggen din, men må bare si at jeg elsker utviklingen bloggen din har hatt. Et sassy innlegg her og der, konstruktive reklamer (mer som inspirasjon, ikke noe du trøkker på leserene) og til tross for at du lever av en ganske overfladisk bransje så virker du ærlig og kan skrive selvironisk og ekte! TAKK for det, og stå på!

Kanon fint antrekk :) Hvor har du kjøpt kjolen og skoene? Elsket det!

Kristine: kjolen er fra Cubus og skoene fra Nike <3

Åhhh... ELSKER KinderBueno <3

Nike skoene dine var kjempefine! Hvilken modell er det?:)

Skriv en ny kommentar