HUN SOM NEKTER Å DRA HJEM

Ida: nå bor jeg hos dere igjen. 
Mamma: det gjør du i hvert fall ikke. 

Sånt sårer. Haha! Jeg har tatt en spontan avgjørelse om å ha høstferie, selv om skolen min tydeligvis ikke vet hva det er fornoe. Å kalle det en ferie er vel litt å ta i, men jeg drar altså ikke tilbake til Oslo. Blir her i Tønsberg hos mammaen og pappaen min nesten hele uken - men tro meg, både jobb og eksamensjobbing er to ingredienser jeg skal leke mye med. Jeg bare liker bedre å være her enn å være hjemme akkurat nå. 

Ellers hadde jeg en veldig koselig bursdag i går. Pappa lagde som vanlig fantastisk god mat, mormor og morfar kom på besøk, og jeg fikk veldig fine gaver ♥ 
I dag har jeg ikke gjort mye spennende. Jeg har vært en tur hos legen, og måtte stå gryyytidlig opp. Jeg mistenker at mine kjære foreldre kommer til å kaste meg ut vinduet neste gang jeg har på alarmen på iPhonen. Fikk vite i dag morges at jeg er veldig flink til å sette på alarmer, men ikke like flink til å stå opp. Men som jeg liker å si; man kan ikke være flink til alt! Og er det bare jeg som pleier å slumre i en time? Skal jeg opp klokka 6, står vekkeklokka på 5. Kjipt for de som faktisk hører den, det gjør nemlig ikke jeg før det virkelig gjelder...

Nå har jeg akkurat vært og byttet størrelse på en helt FANTASTISK deilig kosedress jeg fikk til bursdagen min, og skal til å lage hjemmelaget tomatsuppe til slumre-haterne. Resten av de spennende detaljene fra denne dagen får jeg nesten spare til en bok. Haha! :-) Vi snakkes etterpå! 

PS. vinneren av Dr. Hauschka-konkurransen heter Linn! Jeg har sendt deg mail, så hvis du heter Linn og deltok i konkurransen; sjekk mailen din! 

20

Gratulerer med gårsdagen søte du:). Sikker på at mammaen din og pappaen din er glad for at du er hjemme. Kos deg:). . Ønsker deg en fin mandags kveld:).

Jeg hører alltid min egen alarm, men aldri kjæresten min sin. Deilig at jeg får sove lengre når han må opp tidligere!

Veldig koselig å tilbringe litt ekstra tid med familien :) Håper du koser deg masse :)

hvor er den fantastisk deilige kosedressen kjøpt?:)

Er heilt lik sjølv, er so altfor lett å utvide helgetur til ukesbesøk når eg er hos mamma og pappa! :P Viser du bilde/forteller kor kosedressen er fra? :)

LisaLDN: det er koselig :-) ja, det kan jeg gjøre! Den er fra Maggy, kjøpt på Home&Cottage. Klem

mina: den er fra Maggy, kjøpt på Home & Cottage :-) kan vise den i morgen. Klem

Anonym: takk for det <3

Maren: tusen takk! fin mandags kveld til deg også <3

Hei! Hva har du gjort med håret? Det va kjempefint!

Så fin du er på håret nå! Godt å høre at du hadde en fin bursdag :)

Ligger hjemme og er syk selv, håper jeg er bedre til i morgen, utrolig kjedelig å hangle sånn med formen :/ God bedring :)

Eg vil gjerne sjå kosedressen :) Masse lykke til med eksamensjobbing denne veka!

LH: god bedring til deg! <3

Hilde: takk! :-) Vet ikke helt hva som er blitt gjort, men det er farget av Ida Emilie Kronen på Rockhair i Tønsberg. Klem

Linn Sveen-Larsson

var det flere som heter Linn som var med på konkurransen? Jeg heter Linn, men hadde ikke fått noen Mail fra deg :-(

Gratulerer med overstått :) Hvor er den nydelige cardiganen som du har på deg fra?

Naboen over meg setter alltid sin alarm på rundt 5... Den vibrerer og vibrerer og vibrerer i evigheter, men dama våkner aldri. Jeg skulle dog aldri våge å klage, for jeg har nemlig en hund som bjeffer når han er alene hjemme, og det er hakket verre :P

Linn Sveen: Hei :-) Ser på mailadressen at det dessverre ikke er du som er vinneren.

Hvor er den nydelige cardiganen din fra?

guro: den er mamma sin, litt usikkker på merket, men den er kjøpt på Seven i Tønsberg :-)

Skriv en ny kommentar