MIN INNBILTE HØSTFERIE

OMG, her har dere realiteten! Haha. Av med sminken, på med pysj, ullsokker og pledd og et gigantisk headset, opp i godstolen og på med en TV-serie. Jeg er litt trist i dag fordi jeg må avbryte "høstferien" jeg ga meg selv tidligere enn planlagt, men ettersom blogging er blitt en jobb (takk og lov), må jeg rett og slett hjem til Oslo i et jobbærend. Så jeg drar hjem på dagen i morgen for å gjøre det som må gjøres - jeg tror ikke mamma og pappa ble like triste som meg. Nå har du vært her helt siden fredag, Ida... JADA. Jeg vil være her i Tønsberg, jeg. Sitte her i godstolen med en TV-serie og slappe av så mye at det dukker opp dobbelthaker jeg ikke ante at jeg hadde. 

I kveld har vi spist sushi og bare kost oss foran TV'en. Jeg har litt lakenskrekk for tiden, så det blir nok et par hundre episoder til før jeg tar kvelden. Har ikke så mye mer å si, ville bare innom og si hei til dere 

25

Ha en fin kveld og høstferie videre da!:)

Kos deg masse i kveld <3

Så sykt kos å se sånne bilder av deg. Du er så søt!

Er ikke du og Kristina venner lenger?

Anonym: jo, det er vi :-)

God høstferie:) den stolen var veldig fin, hvor er den fra?:)

Glemsk som jeg er, husker jeg ikke om jeg bare tenkte tanken om å legge igjen en kommentar - eller om jeg faktisk gjorde det? Får bare spørre, så må jeg beklage på forhånd om jeg allerede har spurt om det. Jeg flytter til høsten til Oslo. Jeg vet ikke ennå hva jeg kommer inn på, men jeg har søkt det meste innenfor bank og finans. Mitt store problem, er at jeg har blitt skremt bort av de som snakker om Oslo. Selvfølgelig er det stort sett fordommer, men de lyder som regel som "I Oslo er du bare som en maur i en maurtue" og at det er dårlig studiemiljø. Derfor lurer jeg litt på hvordan de siste årene på skole i Oslo har vært for deg, med tanke på venner og forksjellen fra en litt mindre by (Tønsberg) kontra Oslo. Kommer selv fra Kristiansand :-)

Klem <3

Så hyggelige bilder. Alltid koslig å være med familien sin :)

Hei, hvor er den fine stolen fra?

Hvor er den flotte stolen fra? :)

Liker serietips innleggene dine aller best! Føler jeg har sett alt... Men jeg fikk noen nye serier å se på etter å ha prøvd ut dine forslag og forslagene i kommentarfeltet.

Her er min liste av hva man kan se : Orphan Black, Devious Maids, Mistresses, The Mindy Project, Breaking Bad, Dexter, The walking dead, Project Runway, Revenge, PLL, White Collar, 24.

Håper du kan komme med et innlegg med masse inspo til seriemarraton osv, kanskje et annet innlegg med gode filmer til høstkveldene :)

Det var en veldig fin lenestol! Vet du tilfeldigvis hvor den er kjøpt? Ønsker deg en fin dag :-)

Fantastisk hud du har! Heldig :-)

Birgitte: Hei! :-) Det er en vingestol fra Hans J. Wegner. Fin dag til deg også!

Stine: takk for tips!! :-) Har sett mye av det, men håper Devious Maids og Mistresses fortsetter snart. Skikkelg guilty pleasures :-)

CHL: Hans J. Wegner :-)

ada: den er fra Hans J. Wegner :-) Klem

AS: Hei :-) Hehe, joda, du har lagt igjen kommentar, og jeg svarte deg under den. Lykke til med valget ditt, stor klem <3

Trine: stolen er fra Hans J. Wegner :-) Klem til deg

Du er såååå pen, Ida <3

Hei, Ida!

Jeg må innrømme du er veldig pen og søt uten sminke. Virkelig. Synes du må gå sånn hverdag. Kjempe pen.

Lykke til! <3

Victoria: takk, så koselig da <3 klem til deg

Hei, Ida. Må bare spørre hvor du har kjøpt det svarte bordet ved siden av stolen? :)

Julie: Hei :-) Det er kjøpt hos Lune Hjem (lunehjem.no)

Godt å se at du er menneskelig som alle oss andre haha!

Skriv en ny kommentar