DR HAUSCHKA MAKEUP

Annonse
Jeg er ikke den letteste å få til å teste ny sminke. Jeg har liksom mine favorittprodukter, og ser sjeldent noen grunn til å bytte dem ut. Når det er sagt; dere skulle bare visst hvor mye penger bloggere kan dra inn på å bytte ut sine "sminkefavoritter" hver uke. Men det er liksom ikke verdt så mye for leserne, hvis det ikke er virkelige favoritter. 

Men er det noen som kan få meg til å prøve noe nytt, så er det Dr. Hauschka, min faste samarbeidspartner på hudpleie. Nå har jeg samarbeidet med Dr. Hauschka siden mars, og har utelukkende brukt deres hudpleie. Og som dere vet, har jeg vært så innmari fornøyd, huden min holder seg rolig og balansert, i tillegg til at produktene føles så friske og lukter godt. Jeg føler meg alltid renere i ansiktet når jeg vet at det jeg bruker er økologisk og fritt for parabener, og det er jo tilfelle her. 
I dag har jeg testet makeup for Dr. Hauschka. Denne foundationen har jeg jo testet før, men øyenskyggen og volum-maskaraen har jeg ikke prøvd tidligere. Jeg bruker jo sjeldent maskara fordi jeg alltid har vippeextensions, og vippeextensions skal man i utgagnspunktet ikke bruke maskara på. Et godt tips er likevel å gre litt maskara ytterst på de flaske vippene hvis de synger på siste vers, eller hvis du vil ha ekstra volum på den. Du bør altså ikke ha maskara helt inn, men ytterst på tuppene er ikke noe problem. Det har jeg gjort her, det er snart på tide med påfyll på mine vipper. Ellers testet jeg maskara på vippene nede i dag, jeg har lest at det skal fjerne fokus på poser under øynene - så kanskje det er noe jeg bør gjøre oftere, i disse eksamenstider. Jeg likte uansett maskaraen veldig godt, i skrivende stund har jeg hatt den på meg i 10 timer, og den har ikke drysset enda. Et tips er å ha så lite maskara på kosten som mulig, og påføre den med en sage-bevegelse. 

Over til øyenskyggen! Jeg bruker nesten kun brun øyenskygge - hvorfor vet jeg ikke, men av en eller annen grunn trekkes jeg alltid mot jordfargene. Jeg syns brun øyenskygge er veldig fint til blå øyne, i hvert fall. Om det er "riktig" etter boka vet jeg ikke, men det har jeg ikke tenkt å gjøre noen grundig research på. Når jeg bruker øyenskygge legger jeg alltid en kant nede også, for da syns jeg øynene mine ser større ut enn de er. Men det er lurt å gjøre før man legger maskara, da :-)

Jeg må gi øyenskyggen et lite minus for at den drysser veldig mye under påføring. Jeg vet ikke om dette er typisk for økologisk makeup? Men den drysser i hvert fall mer enn andre øyenskygger jeg har under påføring, til gjengjeld drysser den ikke når man er ferdig sminket, og den holder seg fin hele dagen. 
Og slik endte jeg da opp, etter å ha brukt de tre produktene jeg har linket til! Jeg er forresten ikke så hvit på brystet som det ser ut som, vi har med et lite morgenlys-issue å gjøre her ;-) 
Så til deg som er på utkikk etter økologisk makeup, da vet du at Dr. Hauschka fører det! For å finne ut hvor du kan kjøpe Dr. Hauschka-produkter i nærheten av deg, kan du se HER

Du får også kjøpt produktene på nett, hos Life, Sunkost, Bodyglow, Vita og Arnika

Blogges snart igjen! ♥

7

Hei Ida... Fant ikke innlegget der du testet Foundation, men synes det er rart at de på siden om dette produktet ikke viser fargene, bare nummer og navn. Synd - hadde lyst å prøve. Øyenskyggene kledde du godt, at de drysser er jo et evig problem.

Eva: Heisann :-) Her er linken til innlegget hvor jeg testet foundation: http://idawulff.blogg.no/1425382872_konkurranse_dr_hausch.html
Klem

Hvor tar du vippe extensions? Utrolig fine!

Nora: disse er gjort hos Neglhuset :-)

Du er utrolig vakker, du stråler Ida<3

Helle: så hyggelig at du syns det <3

brows on fleek! :')

Skriv en ny kommentar