ER DET DETTE FOLK KALLER MORNING BLISS

Har aldri helt skjønt når man kan skrive bliss, men jeg ser at folk skriver "morning bliss" når de hygger seg om morningen, så kanskje dette kan være riktig anledning? Jeg pleier tross alt ikke å ha noen hyggelige morninger, jeg er alltid så trøtt at jeg har lyst å gråte på knekkebrødet mitt når jeg kjemper for å holde øynene åpne mens jeg smører pålegg på. Men i dag har jeg hatt en ganske hyggelig morgen. Jeg drømte, som jeg så ofte gjør, at jeg gikk i Oslo sentrum, at jeg hørte skudd og at folk begynte å løpe i alle retninger. Så da er det liksom litt hyggeligere å være våken, drikke et par kopper kaffe og lese noen sider av en bok på sengekanten. 

I dag blir en travel dag, med både skole, filming og en haug av ærender. Ja, du leste riktig. Jeg sier alltid nei til alt som har med filming å gjøre, fordi jeg som regel angrer når jeg ser resultatet. Men nå har jeg altså sagt ja likevel, og skal være med på et morsomt prosjekt som dere skal få se her på bloggen snart :-) 

Ellers vil jeg bare anbefale dere en bok, som søte Cath sendte meg i posten! Hun har nemlig skrevet den selv, og jeg heier såå mye på bloggere som får til sånt. Selvskryt inneholder visstnok "oppskriften" på hvordan du blir din egen heiagjeng, og hvordan du frigjør deg fra presset om kroppspress og det perfekte liv. Kanskje ikke en dum idé å lese den? Og et supert gavetips til unge jenter også! Jeg har akkurat kommet i gang, og gleder meg til å sluke resten av boken. 
Morning blissen ble forresten ødelagt etter at jeg inviterte et par knekkebrød opp i senga, hvis noen lurte. 

Jeg får fortsette med dagen min, vi snakkes vel senere :-) 

12

Hei! Høres ut som en ufyselig drøm! Leiligheten din virker så fin! Håper å få se flere bilder snart! :D Men du, lurer ille på hvor du har hodegavlen til sengen din fra? Den er så fin! Ser etter en sånn til soverommet vårt her hjemme ;-) Ha en strålende dag!

Hvor er joggedressen fra? Den så herlig ut :D

Nydelig sengetøy! Hvor er det fra? Liker også kosedressen din, fargen var helt nydelig! :) ha en god helg!

Uff, for en fæl drøm :S

Høres ut som en bok mange bør lese ja! :)

Ida: sengetøyet er fra Beach House :-) God helg til deg også!!

Stine: fra Maggy, fåes kjøpt hos Home&Cottage :-)

Martine: den er fra Mille Moi! :-) God helg til deg, klem

Haha, tuller du?? Jeg drømte akkurat det samme i natt 🙈

Hvor er mobildekselet ditt fra, så lekkert!

Hvor er sengegavlen fra, kjempefin. Veldig bra blogg forresten, ha en kjempefin helg.

Kari: den er kjøpt hos mille moi :-)

Sara: fra Richmond og Finch, fått fra Buyhelse.no :-)

Skriv en ny kommentar