EN GOD NYHET TIL SMILET DITT

Annonse
God kveld, kjære lesere ♥

Er jeg den eneste som er et trøtt sovedyr etter helgen, og er i gang med kveldsstellet før klokken er syv? Hehe, jeg tviler ikke. Mamma var oppe og hoppet klokken åtte i dag morges, så da var det på med trynet og ut i sola for resten av dagen. Men mer om det senere! 

Jeg har fått på meg pysjen og er klar for sengen (meaning: seriemaraton og te), og i den anledning vil jeg fortelle dere om et nytt produkt jeg har testet den siste tiden. Er det noe jeg elsker å teste ut, så er det nye husholdningsprodukter. Vaskemidler, tøymykner, såpe, tannkrem... Husmoren i meg som egentlig ikke burde eksistert enda, elsker det! Og nå har jeg altså testet Solidox sin nye tannkrem; Solidox Rene Tenner Rundt & Mellom
Denne nyheten i tannkrem-avdelingen er en avansert tannkrem Clean BetweenTM formulering og mikrogranuler. Jeg er ingen tannlege og vet ikke nøyaktig hva det betyr, men noe jeg skjønner er at den skal komme grundig til rundt tenn og mellom tennene, og effektivt fjerne bakterier og plakk. Alle som bruker tanntråd, vet jo at det er mellom tennene all moroa skjer.

Min personlige mening om tannkremen, er at den har en god konsistens, den er frisk og munnen føles ren etter bruk. Den har også god smak, ikke sterk og kvalmende slik jeg syns mange tannkremer er (ja, jeg er sær på mye rart). Dessuten har jeg sensitive tenner, hvis jeg sover borte og låner en random tannkrem, kan jeg gå med en stikkende/isende følelse i tennene resten av dagen. Det skjer ikke når jeg bruker Solidox Rene Tenner Rundt & Mellom. 
Hvis du vil kan du lese mer om den nye tannkremen HER

Tannbørsten og jeg gir Solidox terningkast 6, og vi kommer til å fortsette å kjøpe den! Nattaklem fra oss :-) 

16

Såå skjønne bilder av deg! :-) OG den kosedressen, den så digg ut :-)

Utrolig fine bilder av deg, du stråler! Jeg takler derimot ikke Solidox sine tannkremer. Synes både konsistensen og (etter)smaken er ekkel..

Hei! Mulig du har skrevet dette før, men hvor er den kosedressen der fra? Den så helt fantastisk god og myk ut! :) Ha en fin kveld!

Hvor er "antrekket" fra? :-p antar at det er en pyjamas, og den så skikkelig digg ut!

Hvor er den fine pysjen din fra? ☺️

Hvor er kosedressen din fra? Veldig fin:-)

Ida: fra Home&Cottage :-)

Stine: merket heter Maggy, og den er fra Home&Cottage :-)

Lisa C: Home&Cottage <3

Kristin: kosedressen er fra merket Maggy og kan kjøpes på Home&Cottage. Ønsker deg en fin uke! :-)

Kjenner meg igjen i husmorsgreia. Selv er drømmen min et spisskammers og kjøkkenhage, og jeg ble litt FOR glad, da jeg kjøpte meg ny tøymykner for noen uker siden.

Vilde Larsen: hehe, tøymykner er livet! <3

Hvor er antrekket ditt fra? :)

Har du link til den kosedressen? :D

L: nei, dessverre! Kjøpt på Home&Cottage :-)

Nika: Maggy, kjøpt på Home & Cottage :-)

Skriv en ny kommentar