A MILLION THINGS

Klærne er sponset
HALLO, mandag! 

Jeg har forberedt meg skikkelig mentalt til denne uken, for å ikke våkne opp i dag og tenke at alt bare er stress og slit. Det blir en lang uke med eksamensjobbing hver eneste dag, møter, hundre småting som skal fikses - og i tillegg har jeg som mål å finne et eller annet treningsopplegg jeg liker. Jeg liker jo ikke å trene på treningsstudio, og spesielt ikke i Oslo hvor du møter minst 19 overfladisk bekjente bare du skal på matbutikken og kjøpe knekkebrød. Det syns jeg er fryktelig slitsomt, for jeg driver ikke med så mye small talk. Har jeg ikke noe å si, og lurer jeg ikke på hva du driver med for tiden, så vil jeg helst bare betale for knekkebrødet mitt og komme meg hjem. Jeg misliker sånne falske koseprater svært mye, haha. 

Men! Så blir jeg jo lykkeligere av å trene, og jeg har innsett at jeg ikke kan pendle til Tønsberg for å delta på treningen min der (det hadde vært litt ironisk, ettersom jeg flyttet til Oslo for å slippe å pendle). Men nå starter dagen først med en eksamensøkt, wohoooo, dette er morro! #positiv 
En annen positiv ting er at jeg har begynt å samarbeide med favorittbutikken hjemme i Tønsberg! De har sendt meg et sykt deilig antrekk som er helt meg. Et mykt skinnskjørt i super kvalitet, og en stor deilig genser fra Gestuz. Lucky me! ♥ Butikken heter SeVen, anbefaler å følge dem på Instagram (@seventonsberg) for de har veeldig mye fint som man ikke finner så mange steder. Og så sender de varer, så det har ikke noe å si hvor du bor! :-) 

Blogges snart! 

27

Kan anbefale BBG av Kayla Itsines

Hva med å prøve Barrys Bootcamp, Ida? Om det var bootcamp du trivdes med i Tønsberg så kan jo det kanskje passe? Håper du finner noe du trives med snart, og at uka blir hakket bedre enn forventet :)

Kjempefint antrekk! :)

Så fin blogg du har!

Lurte egentlig bare på hva du gjør når du leser til eksamen? Leser du da bare pensum eller gjør du noe mer...?

Anbefaler Barrys bootcamp. Ligger i Parkveien rett ved Jan Thomas' studio. Var supernervøs første gang jeg skulle dit, fordi jeg er verken sterk eller har veldig god kondis. Men der gjør du alt i ditt eget tempo, og med de vektene du ønsker! Det er super trening for alle uansett utgangspunkt. Dessuten er alle timene 60 minutter, da får du trent både kondisjon og styrke, og du snakker ikke med noen. Det er jo på en måte gruppetime, men salen er ganske mørk, og det er ingen som ser eller snakker med hverandre. 20 timer koster 2800kr, men det er verdt det - og billig sammenlignet med PT.

Hej, Ida :)

Jeg har efterhånden fulgt din blog i et stykke tid og jeg kan forstå, at du kender til at være homesick og den der følelse, når det alt sammen bliver for meget og man bare må trække sig tilbage og ringe til mama, heh. Jeg har det selv sådan i øjeblikket, hvor der bare er alt for meget fart på. Jeg tænkte på, om du måske kunne fortælle om din oplevelse med den slags følelser? eventuelt i et indlæg :)

Klem

marte josefine

Hei :)

Har du sett at Tønsberg har fått eget banner på snapchat nå?

Det har jeg ventet en stund på. Nøtterøy fikk det til og med før oss.. haha

Hvilken merke er skjørtet fra? Vet du hvor man kan få tak i det? :)

Hei vakre.

Yoga-anbefales. Da kan du gjøre det inne, ute. HVorsomhelst når som helst. Jeg er heller ikke fan av studios. Den ene gangen i uken jeg treffer 30 andre er når vi er på Stabekk Kulturhus hos Vibeke Klemetsen, ellers trener jeg Ashtanga yoga hjemme. Meg, matta og tiden. Amen. :)

Ønsker deg en strålende dag.

-Smil fra Christine

Hallooo, hvor har det blitt av denne "paraply"-spalten din? Den er faab.

Sjekk ut carolinewergeland.No for effektiv hjemmetrening. Funker som bare det👍

Kan du fortelle litt mer om skolen din/ fagene du har eksamen i osv? :)

Hei Ida! Jeg ønsker å anbefale deg en treningsform som heter Freeletics. Den er veldig effektiv.Det tar ikke lang tid før man merker til resultater, men skal sies at det er ganske så intens trening. Men veldig effektiv og trenger ikke å ta så altfor lang tid eller så altfor lange økter hver dag :) tenkte derfor at det kanskje passer godt for deg som har mye på timeplanen. Selv har jeg drevet med denne type treningen siden mars og er super fornøyd. Søk det opp på youtube, der kan du få litt inspirasjon og lære noen av øvelsene :D

Mia: ja, tenkte å gjøre det i et eget innlegg eller eventuelt en spørsmålsrunde veldig snart :-)

Anonym: det står i innlegget :-) Klem

marte josefine: wohooo! nei, det har jeg ikke sett! Men skal definitivt bruke det når jeg kommer hjem neste gang :D

E: oooog jeg var der faktisk samme dag som du skrev dette! Holdt på å DØ, det var så slitsomt! Men veldig gøy, da :D hehe. Ante ikke at jeg var i så dårlig form....

Anonym: Hei :-) Nå som jeg jobber med gruppeeksamen, benytter vi oss mye av pensum og lærer ved å bruke det i praksis. Når jeg leser til 3-timers eksamen bruker jeg mye notater fra forelesninger, pensum ut i fra forelesninger og løser oppgaver.

Eirin: tusen takk! :-)

Matilde: Barrys er herved testet! Og det var langt i fra det samme som bootcampen min i Tønsberg, men jeg skal gi det en sjanse! :-) Klem

Hei!

Hvor mye kostet det for inngangsbilletten på utstillingen? :)

Helene: 120 for voksen og 80 for student :-)

Så fin du er, Ida!! :-D Dette antrekket likte jeg veldig godt :-D Masse lykke til med eksamen fremover! Klem <3

Charlotte: tuusen takk <3

Anbefaler Crossfit Oslo :) Effektiv og morsom trening!

Hei Ida. Den vesken din er så fantastisk fin. Vet du hvor man kan kjøpe den? Ettersom det er en eldre modell har jeg slitt sånn med å finne den! Har lett på både finn og ebay men klarer ikke finne den i sort. Sååå kul!!

Anette: Hei! :-) Jeg fant min på Finn, men ellers vet jeg dessverre ikke! Klem

Skriv en ny kommentar