NEW DETAILS AT HOME

Forrige uke interiørshoppet jeg litt, så tenkte å vise dere noen av tingene jeg kjøpte 

Siden jeg i en alder av 25 er svært tilfreds med singellivet, hender det at noen slår av en spøk eller tagger meg i bilder som handler om gamle damer som sitter alene med stua full av katter. Bitch please, jeg kommer aldri til å ha en stue full av katter (noe så ekkelt og uhygienisk), jeg kommer til å sitte i en stue stappet full av pledd, vaser og verdens største samling av duftlys! Haha. 

Det nye pleddet og duftlyset er fra Jonathan Adler som er en av mine favoritter på interiør, og den nye vasen på bordet er fra IKEA.
Lyset er det dyreste duftlyset jeg noen gang har kjøpt, men jeg skal bruke det som skål når lyset har brent opp, og det er et lite tips til alle som også er fan av Voluspa-lysene. De kommer jo i så fine skåler, så hvorfor ikke beholde dem og bruke dem til ringer, smykker eller smånips? Da blir det jo nesten som å kjøpe 2 for 1 ;-)

Jeg har verken hatt forelesninger eller eksamensjobbing i dag, så jeg har løpt rundt og gjordt ærender, og endelig fått freshet opp vippene mine igjen. Utrolig hvor mye man setter pris på sånt i perioder hvor man så vidt har rukket å gre håret. Og som om ikke det var nok; i kveld skal jeg på spa og få meg en manikyr. Lenge leve hverdagsluksus! 

20

Du har det så fint! :) Synes du er så flink på interiør, det kan være så tricky noen ganger, hvertfall i liten leilighet, hehe.

I dag la jeg merke til at jeg skjekker bloggen din før både aftenposten og snapchat stories, jeg fant også ut at denne vanen har holdt på en stund, haha.

Uansett, hvor har det blitt av lille Bella egentlig? :(

Fint! Liker smaken din :)

Så fint du har det :)

Text by Tina: tusen takk, så hyggelig at du syns det :-)

Alina: Bella er adoptert bort for lenge siden <3

Martine Grorud: tusen takk :-)

Celine: takk for det <3

Du burde sjekke ut butikken Colseth i Briskebyveien, de har utrolig bra utvalg i duftlys 😉 var der forrige helg, sniffa nesten på meg overdose av duftlys, og ville egentlig kjøpe hele butikken 😜

Ingrid: tror ikke jeg trenger duftlys med det første, man skal huske det til jeg går tom! Takk, hehe :-)

Så fint teppe! Gleder meg til lønna kommer så jeg har råd til å interiørshoppe litt selv!

Så utrolig mye fint:) Jeg har det samme lyset med alle ansiktene - en stor favoritt her i hjemmet :D

Hei. Hvor har du kjøpt det fine lyset? Pris? :)

Lise: 790,- på Milla Boutique :-)

100% baby alpaca..... Trenger jeg si mer?

Hei! Så fin pynt du har. Jeg ser at du har helt likt bord som meg. Hvor har du fått tak i den gjennomsiktige som du har under blomstervasen? Ser etter en lignende nemlig :)

Cecilie: brettet er fra Bolia :-) klem

Virkelig elsker stilen din!! :) Hvor er glassvaser din fra? Den var helt fantastisk fin<3

Karoline: den er fra IKEA :-) klem <3

Det viktigste for meg når jeg velger møbler er dens funksjonalitet. Det er ikke lett å finne et møbel som er funksjonell og samtidig pen. Jeg så etter kommoder for en lang tid, noe som ville svare til alle mine behov, og jeg mistet håpet etter en stund, fordi jeg likte ingenting. Til slutt fante jeg en side med møbler fra Front og det var en stor suksess. Jeg fante en vakker kommode, som var akkurat det jeg var ute etter så lang tid. Samtidig gikk kjøpet meget raskt og problemfritt. Jeg var litt redd for selvmontering, men heldigvis var det lett og jeg var i stand til å gjøre det selv.

Skriv en ny kommentar