LURER PÅ HVA NABOENE TENKER

Seee hvem jeg har hatt besøk av i dag! Fineste Kristina. Vi er jo ikke bare venninner, vi er kollegaer også, og i dag har vi vært i møte hos Nettavisen sammen med de andre samarbeidsbloggerne. Etter møtet var vi i møter på hver vår kant, og etterpå hadde vi litt kvalitetstid med hver vår skolebolle i senga mi. HAHA. To slitne bloggere med lavt blodsukker er ikke bra. Jeg truet K med å drepe henne da hun tok stygge bilder av meg, så det var ikke annet å gjøre enn å gå på et bakeri og hamstre noe med sukker i. 

I dag har vært en laaaaang men veldig hyggelig dag. Utrolig deilig å lande i sengen nå - selv om det er litt kakesmuler her. Kremt kremt. Kamerastativ og selvutløser er livet! Noen ganger lurer jeg på hva naboene tenker om at jeg har et kamerastativ stående på soverommet.... 

Kommer sterkere tilbake i morgen, jeg ville bare innom og si hei og god natt ♥

9

Som dere to stråler!

Ine Marie Halvorsen

Heia vakre deg! :-) Jeg finner ufatterlig mye inspirasjon i deg, og det på alle mulige måter! Tusen takk for at du er du og for at du er den du er! Jeg lurte på en ting: Noe som er inn om dagen. Kunne du i morgen ha laget et innlegg «whats on my iphone?» og vist til hvilke apper du har og hvordan du har «plassert» de? :)

Klem, Ine.

Høyres ut som ein koselig dag! :)

Ine Marie Halvorsen

Heia! Kan du lage "whats on my iphone" innlegg i dag? :-)

Så pen du er Ida :-)

Line: tusen takk <3

Ine Marie Halvorsen:hei :-) skal lage det så fort jeg har tid! Klem

Haha, lavt blodsukker kan nok få frem drapstruslene i de fleste av oss ;D

Shit, hvoor er genseren din fra? Nydelig farge, og det ser ut som den er av skikkelig materiale også? :-)

Skriv en ny kommentar