ALDRI FRED Å FÅ

Jeg er så fornøyd med denne søndagen, har virkelig fått gjort unna mye jobb - og da er tanken på å starte en ny uke litt mer vennlig. Min kjære assistent foreslo plutselig Mc Donalds, og jeg var som vanlig ikke vanskelig å be. Så det ble lunsj fra Mc D i dag. 

Vi tenkte det skulle være idyllisk å sitte ute og spise i sola, og fant oss en benk i en park. Det var idyllisk i cirka to minutter, for i det øyeblikket vi satte fortennene i den flatklemte burgeren, kom måkene og kråkene flyvende. Fugleskrekken min blir jo bare verre for hver dag som går, så jeg skrek av fulle lunger og løp min vei. Sikker på at hele byen hørte meg. Ååååh, fugler ass. Og slanger. Fugler og slanger er definitivt like ekle. 
Her om dagen ble jeg tagget i en video på Facebook - og når man blir tagget i en video, tenker man jo alltid at det er noe morsomt som man kan kjenne seg igjen i, for eksempel en som går på snørra på en tredemølle eller noe. Men neida, det var en film hvor noen klinte med en slange. Jeg satt på bussen da jeg så det, og begynte å gråte. Sykt dårlig gjort! 

Slangefobien er én ting, men den fuglegreia må jeg legge fra meg ASAP. De er liksom.... Over alt. 

15

Ha ha kjenner meg så godt igjenn. Jeg er livredd for fugler. Ser jeg en due går jeg på andre siden av gata 😂😂

Tonje: hahaha!! håper jeg ikke blir redd for duer også, da er løpet kjørt!! Uff ;p

Haha, huff! Føler med deg, har selv slangefobi, og får panikk bare jeg ser en på tv liksom.. Heldigvis er sjansen liten for å møte en slange på gata, da er det værre med fugler :p

Guro: ja, slanger trenger man liksom ikke å tenke på i hverdagen :D haha

Åh, så fint vær dere har det der nede da! Får jeg spørre hvor jakken/cardiganen er ifra? Den var kjempefin!

Elsker McDonalds, desverre! haha digger outfite ditt og digger den Chanel :D

Trude: jaa, er strålende sol! :-) Genseren er fra Malene Birger. Klem <3

Gå til hypnotisør, Ida! Det er en quickfix å bli kvitt :) Gi en lyd om du trenger tips, jeg har en flink en!

Jeg er SÅ glad for at jeg ikke er den eneste som er redd for fugler. Jeg får seriøst angst, og kan noen ganger være på randen til å gråte! Er noe med nebbene og måten de flagrer på, som får meg hysterisk. Skjønner ikke helt hvor frykten kommer fra, men jo eldre jeg har blitt, jo flere ting har jeg utviklet fobi for ;)

Fantastisk innlegg! hvor er solbrillene fra? Celine?

kristi: ja, det stemmer :-) det er polariserte Audrey i den store størrelsen. Kjøpt på Otticanet. Klem

Jeg er LIVREDD for fugler selv og føler meg som den idioten når du bøyer deg fordi du tror en spurv kommer til å angripe deg... Dessverre er de som du sier, overalt

Haha slanger er mitt verste mareritt også! Har en tendens til å tiltrekke meg slanger og ormer da, så har egentlig funnet ut at jeg må bo i en storby omringet av asfalt, i en leilighet i øverste etasje. Men kan banne på at det sikkert også da hadde klart å havne en slange i leiligheten! Æsj, nå får jeg sikkert ikke sove i natt..

Rakel: haha, uff, håper du sov godt! <3

Hannah: hahaha, jeg ler! har ikke blitt redd for spurver enda, men det kommer vel snart hvis jeg kjenner meg selv rett ;-)

Skriv en ny kommentar