EN QUICK FIX JEG KAN HA MED OVER ALT

Annonse
Define har lansert et produkt som er både hårspray og tørrshampoo - det KUNNE jeg bare ikke si nei til å teste! Jeg er alltid veldig forsiktig med å spraye håret mitt med for mye, fordi det gjerne gjør håret stivt og kan slite en del. En runde med tørrshampoo og deretter en runde med hårspray... Det lukter stivt og tørt hår lang vei. Men hårspray er vel noe vi alle har på badet, slitasje eller ei. Man er liksom litt avhengig av det, for at håret skal holde seg på plass! Tørrshampoo derimot har jeg vært litt forsiktig med, til tross for at jeg prøver å vaske håret så sjeldent som mulig. Løsningen er gjerne en stram hestehale, for å prøve å skjule smørsveisen, som jeg liker å kalle det når det begynner å bli blankt på toppen. 

SÅ! Et produkt som har kombinert hårspray og tørrshampoo høres genialt ut i mine ører. Spørsmålet er jo så om det funker. 
Førsteinntrykket av Define Refreshing Styling Spray er at flasken har et veldig fint design, og at den er så liten at den passer perfekt i vesken på fest og skole. Den passer til og med i den lille mappen hvor jeg har lipgloss og håndkrem, og det er et stort pluss. Ingen flyr vel rundt med en stor hårspray i veska? Og på reise er det  deilig med små størrelser. Og så lukter den helt himmelsk, syns jeg. Den lukter ikke "kjemisk", hvis man kan si det sånn? Rett og slett bare friskt og rent. 
Så, over til effekten av produktet og min ærlige mening om det. Håret mitt på bildene er ikke vasket på to og en halv dag. Selv syns jeg det ser ganske fresht og nyvasket ut. Det er i hvert fall ikke fett i det hele tatt! 

Jeg var litt bekymret for om etterveksten min kanskje var for mørk, og at det ville synes at jeg hadde tørrshampooen i håret. Har tross alt ikke brukt tørrshampoo siden jeg ble mørkere i håret. Men det ble ikke noe problem, og så lenge man ikke bruker for mye, synes det ikke. Jeg syns resultatet blir best hvis man sprayer fra litt avstand, slik jeg gjør på bildet over. Sprayer man mye nærmere, kan man oppleve at det legger seg noe synlig pulver på håret. 

Jeg har ikke testet produktet ute i "uvær", men syns det gir en god hold gjennom dagen. Dessuten liker jeg veldig godt volumet det gir når man sprayer i underhåret, det er nok kombinasjonen av hårspray og tørrshampoo som gjør det. Et supert tips er å henge ned med hodet, spraye med Define Refreshing Styling Spray, slenge håret opp igjen og så spraye fort over. Da får du kjempebra volum, og freshet opp håret i samme sleng. 
Nå som dette nye produktet lanseres, har Define en konkurranse gående på Instagram, hvor du kan vinne produktet! De har lagt ut et bilde (@definehaircare) som du må reposte, i tillegg til at du må svare på spørsmålet "hvor går din neste reise?" med hashtag #DefineQuickFix. Så sjekk det ut på Instagram, om du har lyst til det :-)

26

Link til kjolen? :-D

Sunniva: prøvde å finne den til en venninne i stad, ser ut som den er utsolgt på Nelly for finner den ikke :-(

Overalt*

Er DET håret ditt etter 2,5 dag? Jeg dævver! :o :D Ser fantastisk ut!

Ida: ser ikke helt sånn ut uten tørrshampoo altså, haha! :-)

FY, du ser smashing ut for tiden!!

Så fine bilder av deg! kan jeg spørre deg hvilket kamera og objektiv du bruker på disse bildene ? er på utkikk etter nytt kamera :D

Lina: tusen takk :-) her er det brukt olymps pen med 45 mm objektiv. Klem

sarah: takk, så hyggelig! <3

Oi hallo, lurt! Den må eg teste neste gang :)

Du sminker deg så utrolig fint, kan du ikke lage en sminkevideo for oss? :))

Kjekt med sånne der! :)

Fin farge på håret! Hvordan får du det så fint?

Det er forståelig at du takker ja til de fleste tilbudene om å sponse ett produkt, siden du har flyttet og antakelig trenger mer penger. Det er bare litt dumt å se at bloggen din er en reklameplakat. Er så utrolig glad i bloggen din, og de ærlige og gode innleggene dine. Etter min mening skulle du ha blitt forfatter eller journalist! Er dumt å se at den ekte ida forsvinner i alle annonsene

Mona: det er farget hos Ida Emilie Kronen på Rockhair i Tønsberg :-)

Sara: Hei Sara :-) Jeg sier nei til ca 70% av alle tilbud jeg får, og skriver kun om de produktene/tjenestene/konkurransene jeg virkelig vil skrive om. Blogg er en underholdningskanal i likhet med TV, det er ikke gratis. Men å lese annonser er vel et bedre alternativ enn å betale for å lese blogg? For det er faktisk et alternativ. Men takk for fine ord, jeg skal prøve å skrive fler av de "gode innleggene" :-) Klem

Denne må jeg nok prøve:) Og du er så FORBANNA pen!! Fuckasjalu.no her i gården;D

Anonym: anbefales!! :-) Og tusen takk <3

så fint hår du har!

lilli: tusen takk! :-)

Du er så pen! Elsker bloggen din :-)

<3: takk, så hyggelig at du liker bloggen <3

Lurer på om kjolen er veldig kort? Digger bloggen din Ida :-)

Siri: ja, veldig :-)

Jeg bruker mye heller tørrhampo istedetfor hårspray jeg, for jeg liker volumet og teksturen tørrshampoen gir og synes egentlig bare hårspray tynger håret mer. Med mindre jeg trenger at noe virkelig sitter på plass da! Da er det hårspray som gjelder! :)

Monica østensen

Hvor kan jeg få denne

Skriv en ny kommentar