NÅR BRANNALARMEN GÅR ETTER LEGGETID

I går kveld la jeg meg før klokka åtte. Følte meg skikkelig smart som hadde avlyst planene for kvelden, slik at jeg skulle få meg en god natts søvn. Jeg hadde renset ansiktet, pusset tenner, flettet sovefletta, og tatt på meg en ufyselig pysjamas hvor overdel og underdel ikke matchet for en dollar. Men hvem bryr seg liksom, jeg skulle jo bare sove. Alene. Og lenge. Fantastisk. 

I det jeg la meg under dyna og vurderte om jeg skulle orke å se Jakten på kjærligheten, begynte det å ule. Altså ULE. Først lurte jeg på om det var blitt krig, men jeg skjønte fort at det var en moderne og veldig effektiv brannalarm. Skulle jeg skrevet en anbefaling av den på bloggen, ville jeg kanskje skrevet at den var litt vel høy, jeg klarte jo ikke engang høre mine egne tanker. Og hvis det brenner og man skal komme seg ut, er det kanskje en smule viktig å kunne tenke og holde hodet kaldt. Jeg tar brannalarmer veldig seriøst. I de fleste tilfeller er det jo en øvelse eller en nabo som har tatt seg vann over hodet og stekt pizzaen litt for lenge. Men man vet aldri! Så jeg spratt opp fra senga i rekordfart, tok bare på meg mobilen, shippet på meg joggeskoene og løp ned alle trappene. Skjønte ikke hvorfor jeg var den eneste. 

Så stod jeg der ute da, i pysjen, så fæl og ustelt som noen aldri har sett meg. Så nok ut som en krysning mellom en backpacker og Pippi Langstrømpe. Og så kom naboene, én etter én. Det var tydelig at jeg var den eneste som hadde tatt kvelden før klokka åtte, og resten av folket hadde holdt hodet kaldt og kledd på seg både jakker og skjerf. Nå skal det sies at folk på Tjuvholmen som regel er så freshe at jeg har problemer med å gå usminket til Joker. Så å møte naboene på denne måten var langt i fra noen drømmesituasjon. HEHE.... 

Det var heldigvis ikke noen brann. Og ingen mobbet meg for antrekket. En nabo kom bort og ga meg et pledd til å ha rundt skuldrene - sliten som jeg var, ble jeg nesten litt rørt. Haha! Brannalarmer ass. Neste gang kler jeg på meg før jeg ruller ned trappene, falsk alarm eller ei. 
Så, det var jo et hyggelig lite eventyr! Nå ligger i sengen og drikker morgenkaffe. Skulle egentlig vært på en forelesning i bedriftsøkonomi for fem minutter siden, men har bestemt meg for å dra på en som går litt senere. Tror ikke mennesker generelt er skapt for å lære nye ting tidlig på morgenen, så det er jo fint at man har andre muligheter. Og så rekker jeg jo å si hei til dere! I dag er det nemlig skole til langt på natt, som jeg liker å kalle det når jeg skal sitte på skolen til klokka 9 på kvelden. Kanskje vi snakkes litt innimellom likevel! Ha en fin dag så lenge :-) 

20

Hehe, uffda..! Men kjenner til problemet selv! I den forrige blokken vi bodde i skjedde dette hele tiden at jeg til slutt ikke orket å gå ut hver gang alarmen ringte.. Har heldigvis flyttet nå, så problemet er borte :) Må også si at det utrolig hyggelig gjort av naboen din :)

Bergenseren

neiånei. Overfladisk, men det der er jo en marerittsituasjon. Jeg blir stresse bare det ringer på når jeg ser sånn ut. Har faktisk ved flere anledninger latt være å åpne døren. Og jeg ser egentlig på meg selv som en veldig ujålete person, og er jo dessuten totalt uinteressant for alle ukjente rundt meg, i motsetning til deg. Min varmeste medfølelse :P Sikker på minst en av naboene syns du var søt og syns det var digg å se at andre også kan se ufresh ut :) hehe

Hvor er skoene fra? :)

Hei Ida! :-)

Hvor er skoene dine fra? :-)

To kjappe spm! Hvilken skole går du på, og leier du eller eier du leiligheten?

Du sminker deg så utrolig fint! :-) Elsker bloggen din!

Jeg digger deg Ida! Du er så pen og kul og morsom! Ha en fin dag og lykke til på skolen :)

Marthe Sofie

Hahaha, skulle ønske jeg fikk være flue på veggen der!! Men brannalarmer er skikkelig ekkle!

Kanskje litt random, men hvor lastet du ned popcorn time?

Hilsen mindre begavet meg

kan jeg spørre hvilket valgfag du skal ha til neste hallår? :)

karoline: jeg skal ha endringsledelse og innovasjon :-)

Marthe Sofie: hehe, ja virkelig!! jeg har aldri lastet det ned, så vet dessverre ikke :-/

Maria: tusen takk søte du <3

Oliver Numme: så hyggelig at du syns det, tusen takk! :-)

Anonym: jeg går på høyskolen kristiania og leier leiligheten jeg bor i nå :-)

Nina: 299,- på Din Sko :-)

Hei! Hvor er jakken din fra? Kjempefin :)

rebecca bjørlykke

hvor er jakken fra? link?

rebecca bjørlykke: H&M :-)

Jenny: den er fra H&M :-)

Haha, brannalarmen gikk i gården min på tirsdag kveld, også! :P

Skriv en ny kommentar