hits

WHAT'S ON MY IPHONE

22.10.2015 - 10:47 11 kommentarer

Det er flere lesere som har ønsket seg et "Whats on my iPhone"-innlegg fra meg, så da lager jeg selvfølgelig det. Selv om jeg ikke har så mye spennende på den, akkurat. Men her er i hvert fall appene jeg bruker mest. alt annet rot har jeg gjemt i mapper på andre sider, fordi jeg sjeldent eller aldri bruker dem. Kalenderen ligger på førstesiden for ingen grunn, jeg er stor motstander av å legge hverdagens orden og struktur i hendene på teknologi. Jeg er helt avhengig av dayplanner-boken min, og skriver opp hver minste ting jeg skal gjøre. Uten den hadde jeg nok bare gått rundt og klødd meg i hodet!
Disse appene bruker jeg mest:
♥ Facebook: no shit sherlock, trenger vel ingen nærmere forklaring. 
♥ Whatsapp: bruker jeg til å gruppechatte med venninnegjengen, vi har egne chatter med forskjellige temaer. Én gang opprettet vi en egen gruppe for syting og kjærlighetssorg, så kan man jo velge om man vil få det med seg, haha! 
♥ Vipps: snylting er det verste jeg vet, og jeg liker ikke at andre betaler for meg heller. Men noen ganger er det bare enklere at én betaler eller bestiller, og det er jo helt fantastisk å kunne sende over pengene på to sekunder. 
♥ Olympus share: dette er selvutløser-appen til kameraet mitt, man kan se seg selv på iPhonen før man trykker på knappen - ganske så praktisk når man ikke har fotograf tilgjengelig!
♥ Snapchat: add meg på "idawulff" hvis du vil! 
♥ Spotify: kunne ikke levd uten! Man kan også bruke iPhonen som fjernkontroll hvis man spiller av Spotify andre steder. Lenge leve latskapen! 
♥ TimeEdit og den som heter "Favoritter": er timeplanen og eksamensplanen min. Liker å ha det lett tilgjengelig, i tilfelle noe skal dobbeltsjekkes... 
♥ Instagram: så klart! Følg meg på "Idawu" hvis du vil. 
♥ ABM/ A Beautiful Mess: appen hvor jeg redigerer størrelsen på Instagram-bildene mine. Vet at man på en måte kan gjøre det i Instagram, men jeg foretrekker likevel ABM. Filterne velger jeg dog inne på Instagram. 
I tillegg liker jeg som du kan se på det øverste bildet å ha nettaviser jeg leser lett tilgjengelig. Det du gjør for å lage en slik mappe, er å gå inn på nettavisen du vil ha på hjem-skjermen, trykke på den lille pilen nederst på siden og velge "legg til på hjem-skjerm". Da kommer den opp på iPhonen som en egen "app" :-) 

Hvilke apper er du helt avhengig av? 

11 kommentarer

LisaLDN

22.10.2015 kl.11:58

Veldig glad no, for eg visste IKKJE at VG hadde tv-guide-app! Haha, no slepper eg innpå Safari og fysisk google 'tv-guide' for å sjekke kva som skal stå på agendaen den kvelden! :)

Kristine

22.10.2015 kl.12:53

Den timeedit-appen hadde jeg trengt! Finner bare en sol heter timeedit event, og den skjønte jeg ikke så mye av.. Hjelp?😄

Andrea

22.10.2015 kl.12:57

Helt avhengig av quizlet som er magisk for studenter med "puggeeksamner". Du kan lage dine egne flashcards, quizze deg selv og få tilgang på alle andre sine også. Helt genialt om det er mye å pugge for tiden.

Karin

22.10.2015 kl.14:10

Hei Ida :)

Hvordan får jeg til den spotify funksjonen med iphonen? Det er ganske greit!!

Klem

Marie

22.10.2015 kl.14:44

Har ganske mange av appene du har, men en som anbefales er Postens sporingsapp. Den er et must for alle som nettshopper :)

Kamilla Haaland

22.10.2015 kl.19:57

SHAZAM <3 Lifesaver når man hører en deilig sang eller bare ENDELIG fikk høre den sangen man har synget på i dagevis uten å vite hvilken det er.. HAHA.

Ida Wulff

22.10.2015 kl.22:37

Karin: det er bare å bytte sang og velge avspiller på sangen, kommer automatisk :-)

Ida Wulff

22.10.2015 kl.23:08

Kristine: har bare lagt den til på hjem-skjerm fra nettsiden, det er ikke en ekte app :-)

Ida Wulff

22.10.2015 kl.23:08

LisaLDN: hehe, så bra!! :-)

Julie

23.10.2015 kl.18:21

Hvilket olympus kamera er det du bruker?

Pernille

24.10.2015 kl.09:41

Kjenner jeg får litt vondt av e-posten din! Mitt indre ordensmenneske for lyst til å rydde opp, haha!

Skriv en ny kommentar