MARERITT OM JUSTIN BIEBER

God morgen! 

Jeg skal straks avgårde på en forelesning i bedriftsøkonomi. I går skjønte jeg noe av det vi gikk gjennom, og gjorde til og med lekser da jeg kom hjem på kvelden. Det er jo helt sykt! Regner med at denne unntakstilstanden har gått over i dag. 

Hallo, jeg hadde et grusomt mareritt i natt. Jeg drømte at hele Tjuvholmen var tatt over av Beliebers med røde øyne og pepperspray-kanoner, det var så mange av dem at det var umulig å komme seg ut av døra. Utover dagen kom den forferdelige nyheten om at Justin Bieber hadde bestemt seg for å flytte inn på The Thief permanent, og nå var det altså han som var "sjef" for bydelen. Hva som ble følgene av det vet jeg ikke, jeg vet bare at det var utrolig skummelt. Haha! Men sånn ellers har jeg ikke noe i mot JB altså, jeg tror bare tanken på tusen høylytte fans rett utenfor døra skremmer meg... 

Kikket faktisk ut av vinduet da jeg våknet i 6-tiden for å forsikre meg om at marerittet ikke var sant. Ingen der! Bare et par måker, og en fyr med et kjipt liv som var ute og jogget. 

Jeg får komme meg avgårde, ha en fin dag så lenge :-) 

14

Gøy at du blogger ofte igjen, du skriver så bra! jeg venter i spenning på bok....;)

HerreGUD så fin jakke! Hvor er den fra?!

Hahaha, skjønner godt at det var eit mareritt! Bur like ved Chateau Neuf, og er godt forberedt på litt kaos i kveld :P

hahaha XD

Heei fine Ida! :D

Kan jeg spørre om hvor kåpen din er fra?

Hvor er jakka fra?

Hvor er den fine kåpen fra:)?

Ha en fin helg!

Ane

Ane: den er fra Ganni. God helg til deg! :-) Klem

Julia: Ganni :-)

kristiane: klart det, den er fra Ganni :-)

Anja: den er fra Ganni :D

Hei! Hadde bedriftsøkonomi i fjor og forstå overhode ikke hva det gikk ut på. Helt frem til du begynner å gjøre gamle eksamener så ser du en sammenheng og da kan jeg nesten love deg at du forsår det ;) så du trenger ikke å bekymre deg sånn ;)

Hei søte! Hvor er de nydelige solbrillene dine fra?

Ha en fin helg!

Emma: Céline :-) klem

Skriv en ny kommentar