JEG ØNSKER MEG MUNNKURV

Statusrapport: har sjekket inn på Hotell Mamma og Pappa. Sitter og leser til eksamen, noe som er mye enklere når man har isbitmaskin, sjøutsikt og noen som lager middag. Nå trengte jeg virkelig å komme hjem. På bussen på vei hjem i går var jeg så trøtt og svimmel at jeg ikke irriterte meg over en eneste ting. Det er ganske sjeldent, når Ida Wulff, dronningen av irriterende og nådeløse observasjoner, sitter på buss i én og en halv time. Haha! 

Jeg kom hjem til pappas hjemmelagde pizza. Som vanlig komplimenterte jeg pizzaen, og sa den kunne kommet rett fra Peppes. Ment som et kompliment, tatt som en fornærmelse. Så det sier vel litt om hvor bra den pizzaen er, mmmm! 
Ellers ble det snakk om julegaveønsker i går. Å komme på noe man ønsker seg er alltid like vanskelig, sånn utenom at jeg ønsker meg at hele familien skal dra til Hawaii i tre måneder og bade. 

Ida: åh, nå kom jeg på hva jeg ønsker meg! 
Pappa: munnkurv?

Så ja, alltid hyggelig å komme hjem! ♥

8

Oppskrift på pizzaen ? :)

Oppskrift på pappas superpizza?? :) Ser nydelig ut! :-D

Wow, den pizzaen så amazing ut! Skal ha pizza senere ikveld, tror jaggu jeg må sette deig snart. Tenna løper i vann!

Ja da drar dere til Hawaii for å bade..:) Beste forslaget ever!;)

Kan vi ikke få oppskriften på pizzaen til faren din ?:)

Henriette Louise Larsen

Ååh, del oppskrift - den så himmelsk ut!

Akkurat det med munnkurv er noe jeg får høre selv i blant, digger måten du skriver på :)

Klem <3

Den kommentaren med munnkurv har jeg selv fått et par ganger ja, haha :) Stor fan av bloggen din og måten du skriver på.

Du vet du ikke har blitt helt voksen enda når du fortsatt omtaler foreldrenes hus som hjem :) du er så heldig som har foreldre og komme hjem til! Kos deg med dem og eksamenlesning :D

Skriv en ny kommentar