EN HAIRCARE-OPPSUMMERING

Annonse
Det morsomme (og grusomme) med blogg er at man kan bla seg tilbake i arkivet og snoke i sitt eget liv. Da jeg nå satt og skulle oppdatere på HairCare-forbruket mitt, ble jeg sittende og scrolle etter bilder av håret mitt. Alle disse bildene er cirka et år gamle. Hvis jeg ikke husker feil hadde jeg nettopp sluttet med extensions. Håret var egentlig ikke så ille, men jeg hadde ekstremt tynne tupper. Måtte liksom krølle det hver dag for at det skulle se sunt og friskt ut. 

Etter at jeg sluttet med extensions og begynte å spise HairCare, merket jeg en ekstrem stor forskjell i hårveksten. Det vokste fortere, etterveksten ble godt synlig etter veldig kort tid. Så det var både positivt og negativt, hehe. I tillegg fikk jeg masse babyhår, som betyr at nye hårstrå vokste ut og jeg fikk tjukkere hår. Jeg har klippet/stusset håret annenhver måned det siste året, og nå har jeg hatt tykke, sunne tupper en god stund. Det er så deilig! Her er nyere bilder av håret - ser du forskjellen? 
Jeg elsker lengden og tykkelsen på håret mitt nå - men mye vil ha mer, så jeg fortsetter å spise hårpiller og behandle håret med varsomhet. Jeg merker skikkelig godt på håret at det begynner å bli vinter. Er akkurat som om håret blir like trøtt som meg, og det trenger å vaskes mye oftere. Mitt triks er da å gre håret i en stram hestehale, og la det gå en ekstra dag. Å vaske håret sliter masse! Men når man bruker HairCare røyter man heldigvis mindre. Det kan pappaen min skrive under på. På mamma sine vegne altså.... Haha! Har også gitt bort noen pakker HairCare til flere skeptiske venninner som ikke ville bestille, og det har som regel ikke gått mer enn et par uker før jeg får MMS; takk for etterveksten, eller lignende. Veldig morsomt!
Mine beste hårpleie-tips: 

♥ Spis HairCare 
♥ Invester i gode hårprodukter
♥ Ikke vask håret hver dag
♥ Sov med en løs flette som ikke strammer noen steder
♥ Bruk hårstrikker uten metallplater som ikke sliter så mye på håret
♥ Vask håret i denne rekkefølgen; shampoo, hårkur, balsam til slutt 
♥ La håret lufttørke hvis du har mulighet, og bruk beskyttende lotion før du eventuelt føner
♥ Bruk alltid varmebeskyttende ved bruk av glattetang og krølltang
♥ Gi håret ditt en ukes pause fra ALT! Passer perfekt i eksamensperioden når ingen skal se deg ;-) 

Bestill HairCare HER hvis du vil prøve! :-) 

39

Hei Ida :)

To ting:

1. Hvordan kan du mene at vi skal se forskjell på håret ditt på de bildene øverst og nå? Det er ikke så mye lengere og fyldigere, men jeh skjønner du skal tjene penger på dette her, men å få noen andre til å se noe som ikke eksisterer fordi du skal tjene penger bør selv du være for god for.

2. Du skriver at en venninne sendte deg MMS etter et par uker av etterveksten ?

Hører du at det lar seg bare ikke gjøre? Hvordan kan slike tabletter gi deg synlig effekt innen et par uker ?

Dette er villedende markedsføring av produkt. Det tror jeg du vet.

Håper du har gode svar eller så syntes jeg leverandøren bør komme inn å svare om du ikke har fakta.

Hei Ida:)

Vet ikke om forrige komme tar ble med. Skriver derfor ny :)

To ting:

1. Hvordan kan du mene at vi skal se forskjell på håret ditt på de bildene øverst og nå? Det er ikke så mye lengere og fyldigere, men jeh skjønner du skal tjene penger på dette her, men å få noen andre til å se noe som ikke eksisterer fordi du skal tjene penger bør selv du være for god for.

2. Du skriver at en venninne sendte deg MMS etter et par uker av etterveksten ?

Hører du at det lar seg bare ikke gjøre? Hvordan kan slike tabletter gi deg synlig effekt innen et par uker ? Hvordan lar det seh gjøre å se etterveksten så raskt ?

Dette er villedende markedsføring av produkt. Det tror jeg du vet.

Håper du har gode svar eller så syntes jeg leverandøren bør komme inn å svare.

Oii, så mye tykkere håret ditt har blitt! Kjempefin på håret du! Kanskje HairCare må bestilles ;-) Ha en kjempefin kveld, Ida!

Anonym:

Hei :-)

1. Jeg skjønner at du stiller spørsmål ved det, det er vel også derfor jeg har overbevist så mange av mine venninner (og til og med mamma) ved å gi bort produktet til dem. Jeg ville ALDRI dyttet på dem et produkt jeg ikke likte, om jeg tjener penger på bloggen har jo ikke noe å si for hvilke produkter jeg anbefaler dem. Det er stor forskjell på håret mitt for ett år siden og den dag i dag. Det er mye fyldigere, og lengre er det også - til tross for at jeg har klippet det annenhver måned.

2. Ja, det stemmer! Hvis du føler at du trenger å se en slik MMS kan du bare sende meg en mail, så kan jeg sende en til deg ;-) Tablettene gir effekt etter noen ukers bruk. De inneholder blant annet biotin og ølgjær, du kan jo google litt hva det gjør med håret, hvis du ikke syns at mine ord er verdt så mye.

Kine: svarte på den første kommentaren din :-)

Studentfruene: tusen takk! <3 Fin kveld til deg også :-)

Wow! Håret ditt ser skikkelig bra ut nå! Det ser jo dobbelt så fyldig ut som før, og skikkelig kraftfullt. Jeg misunner deg...

Kine:

Si gjerne i fra hvis du vil se etterveksten min også. Begynte med haircare etter å ha lest om det på flere blogger, og var skeptisk i starten. Begynte derfor samme dag som jeg gikk til frisøren for å stripe håret for første gang :) flere av mine venninner, som har kjent meg lenge, har faktisk spurt meg om ikke jeg har begynt med extensions, og det er ikke kødd engang.

Jeg har selv brukt Haircare lenge ca 8 mnd nå og siden jeg egentlig er blond og farger håret mørkt så var det utrolig lett å se at etterveksten vokste raskt ut. En cm på ca 2-3 uker så det er ikke noen løgn fra din side.

Forresten synes jeg du ser helt stunning ut på håret!! En av de sjeldent få bloggerne uten extensions, men med finere eget hår en de som setter på flere poser med extensions.

Jeg ser helt klart at du har fått både lengre og fyldigere hår. Det ser også mye sunnere ut. :) Er skeptisk til sånne produkter, men jeg tror nesten jeg må prøve det selv når jeg ser hva det gjør med håret ditt!

Både du og håret ser jo fantastisk ut!

Dette har du garantert svart på før, men hvor er skinnskjørtet fra? Dritfint!!

Karoline: tusen takk <3 skjørtet er fra Second Female, jeg har fått det fra en butikk som heter Seven i Tønsberg :*

Linn Stenberg: anbefales virkelig :-) Klem

Beathe: ja, helt utrolig hvor fort det går! Tusen takk, så hyggelig å høre :-)

Kristin: så gøy! :-)

Det er så fristende å prøve! Men jeg lurer på hvordan hårveksten på resten av kroppen blir når du bruker dette? Det hadde vært logisk at den også blir kraftigere som betyr mer barbering.. 😅

Så fint hår du har fått! :-) Hvordan er det med hårvekst andre steder på kroppen?

Man ser jo ganske lett at håret ditt er fyldigere! Prøvde å gå på de selv, tok 2 piller men syns de smaker helt forjævlig, så klarer ikke... Haha!

Signe: som normalt :-) heldigvis.. Hehe. Har hvert fall ikke merket noen forandringer.

Marie: nei, haircare skal heldigvis bare påvirke håret på hodet, hehe. Ellers vet jeg ikke om jeg hadde orket ??

Håret ditt er ubeskrivelig vakkert nå! Og jeg skjønner nå hva hemmeligheten din har vært ;)

Vet du om det går an å få kjøpt det i butikker?

Hedda: det tror jeg ikke går dessverre :-(

Hva inneholder egentlig disse pillene? Jeg har opplevd alle disse effektene med vanlig b-vitamin kjøpt på KIWI :)

Åå du er så fin! :)

Hei, vil du fortelle hva hårfargen(e) dine heter? Utrolig flott farge.

Herregud så vakker du er!!

Hei, Ida!

Hjelper HairCare for oss som mister en del hår også?

Jeg har også veldig lyst til å prøve dette, men er litt skeptisk på abonnementet. Hvordan er det med oppsigelse av abonnement dersom man ser etter en stund at man ikke ønsker dette likevel? Leste brukervilkårene på siden du linket til, men fant ikke noe spesifikt om oppsigelse, bare angrerett etter første pakke, og pause i leveringene.

Ida, jeg forguder hårfargen din!! Vet du eventuelle fargekoder eller lignende? Jeg bor ikke så altfor langt fra Tønsberg, så om jeg kunne lånt frisøren din skulle jeg gjerne gjort det!!

Stor klem <3

Hei.

Jeg har brukt det i 3 måneder og er fornøyd, men skal hjem på juleferie i nesten to måneder og så får ikke betalt fakturaen og ønsker derfor å si opp, men jeg finner ikke ut hvor jeg gjør det. Ser det ingen steder på siden deres har prøvd å sende mail, men ikke fått svar. Vet du hvordan man sier opp abonomentet? :)

Camilla: hei, man stopper abonnementet ved å sende mail til kundeservice :-)

Andrea: du kan si opp abonnementet på mail når du ønsker :-)

Ina: jeg røyter mye mindre (i hvert fall etter sluket i dusjen å dømme) når jeg går på Haircare :-)

Katrine: Hei :-) Fargekodene gir hun ikke ut, men du kan gjerne gå til henne! Hun herer Ida Emilie Kronen og jobber på Rock Hair på Farmandstredet. Klem! <3

Jeg har ikke blogg lengre, likevel koselig å lese bloggen din :)

Jeg er kanskje dum, men jeg tror at dette produktet passer for noen hårtyper, men ikke før alle. Stemmer kanskje ikke, men jeg tror likevel ikke at denne 'kuren' er for alle hårtyper. Kanskje for de fleste men ikke alle. Jeg har ikke testet, og har eller ingen behov for å teste. Da jeg er fornøyd med mitt eget hår. Likvel kan jeg skjønne at flere ønsker å prøve og at ikke alle som tester blir fornøyde.

Forresten, fint å se at ikke alle er perfekte under eksamensperioden! :)

Du er såå fin!! :)

Hei Ida!

Jeg bestilte dette produktet etter at jeg leste innlegget ditt, og idèt jeg bestilte det sto det at i første pakke skulle jeg få tabletter for 2 mnd. Jeg fikk 60 tabletter, 1 pakke - hvor det står at man skal ta 2 tabletter hver dag? Vet du noe om dette?

Hei :) kommer haircare pakken med et angrebrev? Og er det vanskelig å fylle ut?

Skriv en ny kommentar