ØKOLOGISK BURGER OG POTENSIELT NYTT NABOLAG

Dere skulle sett da jeg våget meg ut i går, og fant ut at jeg ikke hadde fått frisk luft på flere dager. Frisk luft for meg har de siste dagene vært heisen ned til garasjen, bilen til butikken, bilen tilbake til garasjen og heisen opp til leiligheten igjen. Men da jeg tok på meg jakka, og virkelig gikk ut utfikk jeg helt sjokk og ble nærmest slått i bakken av den ekstreme kulda. Det er VINTER! Men for en gangs skyld var det friskt og deilig. Sånn bortsett fra at øynene mine renner som om jeg hadde kjærlighetssorg, og at jeg får gåsehud og ising i tennene av å tråkke på snø. Nesten som en slags allergi mot kulde. 

I dag har jeg tatt litt lørdagsfri fra lesingen, for å møte Maria til lunsj i byen. Vi spiste burger på Kolonihagen, og den er såå god. Bare et lite tips! Og ellers tråkket jeg litt rundt i mitt potensielle nye nabolag, for å bli litt klokere på avgjørelsen. Det ser ut som jeg kanskje tar den leiligheten, altså. Men jeg gir meg selv resten av dagen til å tenke :-) 

I kveld skal jeg lese mer, besøke mormor og morfar, og være sjåfør for foreldrene mine som skal på fest. Ah, det kjedelige, rolige Tønsberg-livet som jeg liker så alt for godt ♥

22

Så fine bilder av deg! Og så spennende med denne leiligheten :) Håper du får bestemt deg og blir fornøyd med valget! :) Uansett så er det jo ikke krise å ombestemme seg heller. Vanskelig å skulle planlegge så langt frem i tid! Ha en fortsatt god helg <3

Så utrolig fin jakke du har! Hvor er den fra? :-)

Hvor er jakken fra?:)

hvor er jakken fra? den var dødsfin!

Husk og gi deg selv en stemme i Vixens blogawards, både årets blogger og gullpenn! Vel fortjent! Du har fått fler av meg allerede så rett blogger vinner ;)

Så fin du er på det nederste bildet :)

Hvor er jakken fra? Såå fin!

hvor er jakken din fra? nydelig!

Hei, hvilken størrelse har du på jakka på bildene over? :)

Hvor er skoene dine fra? :)

Flytter du til Frogner? :)

T: nei, vi har Kolonihagen i Tønsberg :-) Klem

Beth: Woolrich! :-)

agathe: Woolrich :-)

Hanne: Din Sko, 299,- :-)

Anonym: jakken er fra Woolrich! :-)

Kathrine Louise: tusen takk søte du <3 håper du har hatt en fin helg også!

Haha, IDA <3 Du er så herlig! Gratulerer med nominasjoner til Vixen Blog Awards, forresten. Ble så glad da jeg så deg blant semifinalistene. Bloggverdenen trenger et friskt pust (eller mer som en blodærlig og real orkan) som deg, og du fortjener å få anerkjennelse for den gode og viktige jobben du gjør!

Så gøy med leilighet :D blir spennende å høre hva du bestemmer deg for! Ha en fin søndag <3

Hedda Ingeborgvik: takk for de fine ordene, det setter jeg pris på Hedda <3

Ekte pels? FY SKAM. Du som blogger burde ha mer vett enn å poste bilder av ekte pels på bloggen. Kjenner jeg blir provosert!

Så fin du er! Spennende med leilighet

Skriv en ny kommentar