hits

UNDER MY UMBRELLA

14.12.2015 - 10:57 100 kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Paraplyene mine blir bare tammere og tammere føler jeg! Men det er jo grenser for hvor mange skikkelig forferdelige ting man kan irritere seg over, noen ganger koker det bare ned til det helt hverdagslige. Dessuten får man vel mindre tid til å irritere seg når man har det så himla travelt. Jeg tror det er sunt? Haha. Uansett, så har jeg skrapet sammen en liten gjeng med utslåtte paraplyer de siste ukene, here we go: 

Folk som skal inn. Altså, folk som står utenfor leiligheten din og vil bli med på lasset når du låser opp og skal inn. Eller folk som står utenfor og hopper innenfor når du selv går ut. Er det bare jeg som blir ekstremt hissig av det? Jeg får lyst til å kreve en forklaring, få personen til å vise fram egen nøkkel. Det kan jo være en innbruddstyv eller en som skal inn og banke exen sin. Og det vil jeg ikke gjøre meg medskyldig i. Men naive, smilende og hyggelige som vi skal være, sier jeg ikke et pip. Bare lar det gå. 

♦ Folk som promper på trening. Jeg orker ikke en gang. Har du vondt i magen, så bli hjemme og promp ferdig. For det første er det sykt hardt å trene samtidig som man holder pusten, for det andre er jeg livredd for at folk skal tro det er meg. 

♦ Pensum på 30 sekunder. Når du møter opp i eksamenslokalet, og skal sitte i noen minutter og puste, forberede deg mentalt liksom. Og så begynner folk å prate sammen om pensum, lære hverandre fremmedord og rase gjennom stoffet på 30 sekunder. For det første så lærer du ingenting de siste 30 sekundene før eksamen. For det andre så forstyrrer du folk som sitter konsentrert og prøver å ikke la seg vippe av pinnen av stress. Stort smil og tommel opp for at alle som trenger en siste gjennomgang gjør det før de entrer eksamenslokalet! Der inne er det liksom for seint :-) 

♦ Konkurransetagging. Altså. På Instagram er det en haug av folk jeg ikke kjenner som tagger meg i sånne "tagg 3 venner og vinn hundre år med kosttilskudd". Har ikke noe annet å si om det, enn at det er noe irriterende. Tagg dine faktiske venner. 

♦ Kylie Jenner på Snapchat. Jeg har en sånn tvangstanke om at jeg  åpne alle My Stories. Bare synd jeg er så himla lei av å se Kylie sitte i en bil og mime til en sang mens hun gnir fingrene mot de oversminka leppene sine. 

♦ Å se film. I utgangspunktet er jeg et seriemenneske. Og film er grunnen til det. I det siste har jeg sett en del filmer, for å forsikre meg om at jeg ikke skal bli sittende og glo i mange timer, midt i eksamensperioden. Men åh, FILM! Hvorfor slutter du. Jeg føler meg snytt, for at du ikke varer i mange timer og for at du tar fra meg muligheten til å følge resten av livet til de som er med i filmen. Alle gode filmer burde vært en serie. I går så jeg The Help. Tror det er min nye yndlingsfilm. Lag serie av den, please. 

♦ Laken. Jeg er over gjennomsnittet ivrig når det kommer til å bytte til rent sengetøy. Bare så synd at det verste jeg vet er å legge på nytt. Det er alltid så vanskelig. Her om dagen innså jeg at jeg ALDRI har greid å legge lakenet riktig vei på første forsøk - sånn ever. Til og med ikke når jeg tenker at nå skal jeg legge det motsatt vei av det jeg egentlig hadde tenkt, for da blir det sikkert riktig. Jeg starter alltid med å prøve å brette kortsiden av lakenet over langsiden av senga. Uansett. 

♦ Å våkne hjemme hos mor og far. Hele livet har jeg syntes at det er grusomt å våkne, jeg syns det gjør fysisk vondt. Hehe, ikke den største morgenfuglen akkurat. Å være hjemme og våkne i samme hus som pappa gjør det hele enda vondere. Han hører på noe som heter "Black Music Radio" drithøyt, snakker drithøyt og skal alltid mase om at alle må komme seg til frokostbordet for å se den fine omeletten han har laget. Og der gikk prisen for årets verste person til meg! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Men ellers går alt helt strålende, altså :D Har du en paraply du har lyst til å dele med meg? Det er godt å få ut sånne småting altså, jeg lover!

100 kommentarer

14.12.2015 kl.11:26

Elsker disse innleggene! Følger ikke Kylie Jenner på snap, men bare jenta irriterer meg uansett. "Jeg er for ung til å gå med så mye sminke" Ja, så slutt?!

Det som irriterer meg mest for tiden er folk som snakker på bussen klokken 07.20 på morningen. Har en 6 åring på samme buss som meg, og skravla går i ett. Jeg er så heldig at han også er på bussen på vei hjem, og skravla går like fint da også. Er det mulig å ha sååå mye på hjertet? Han snakker ikke norsk, så jeg vet jo ikke hva han sier heller.

Hanne

14.12.2015 kl.11:53

Du vet det finnes med mennesker med kronisk mageplager og sykdommer? Som ikke kan være hjemme til de har "prompet ferdig". Kanskje noe å tenke på neste gang du synes det er DEG det er synd på.

Cathrine

14.12.2015 kl.12:03

Hahaha, jeg elsker paraplyene dine. Kjenner meg igjen i det meste, men her var det Snapchat og Kylie som traff mest! Hver gang jeg lider meg gjennom storyen hennes tenker jeg at "nå MÅ du fjerne henne!", men så gidder jeg aldri. Livets utfordringer altså :-)

14.12.2015 kl.12:11

Paraply 1.

Når folk går på kjøpesenter i sneglefart og bare stopper midt i veien uten å se seg for om det er andre rundt seg.

Paraply 2.

Var på Kurt Nilsens julekonsert, fikk selvfølgelig ei tonedøv kjerring bak meg som på liv og død måtte synge med på alle sanger! Noe så irriterans! har faktisk betalt for å nyte konserten hans og for å få julestemning ikke for å høre på ei tonedøv kjerring som ikke har antenner nok til å skjønne at det ikke er hu vi vil høre på.

Lina

14.12.2015 kl.12:37

En ting som irriterer meg grenseløst er folk uten handikappbevis som parkerer på handikapparkering. Tror jeg må begynne å ha penn og papir i bilen slik at jeg kan legge en notat med det de fortjener å høre!

Så utrolig bra du ser ut forresten! Er det noen spesielle sminkeprodukter du bruker som gir en så bra ansiktsglød?

Emilie Eriksen

14.12.2015 kl.12:37

Haha, kjenner meg så godt igjen i det med lakenet. Noe av det kjedeligste jeg vet om er å skifte sengetøy, men er så fantastisk når jeg først har gjort det. Hehe..

marthe

14.12.2015 kl.12:42

Jeg bruker å holde hjørnene i lakenet og strekke ut armene for å "måle" hvilken side av lakenet som er lengst og kortest :) da slipper jeg å legge på feil ;)

14.12.2015 kl.12:55

Folk i kommentarfelter. Prøver å holde meg unna å se på alt det evneveike som spres der, men av og til blir jeg sittende å lese alt av kommentarer. Det finnes så mye oppkast i kommentarfelter

Nina

14.12.2015 kl.13:31

Enkelte mennesker på treningsstudio.. De som gjerne bruker alle apparatene og svetter så man skulle tro det var Niagara Falls.

Altså, helt greit at man svetter på trening - det er jo det man skal?

Men for GUDS skyld tørk/vask av etter seg! Hvem vil vel bade i andres svette?! Nei, fysj!

Anki

14.12.2015 kl.14:02

Har du tenkt over at enkelte mennesker med vondt i magen kan ha en kronisk tarmsykdom? Skal vi bli hjemme fra trening også, fordi du syns det sykt hardt å trene mens man holder pusten?? Det er sykt hardt å trene for oss med en kronisk tarmsykdom fordi vi prøver HARDT å IKKE å prompe under trening.

L

14.12.2015 kl.14:02

Min paraply:

Naboer som pusser opp og banker med hammeren i veggen dag inn og dag ut, grr!

Etter siste eksamen var jeg klar for å våkne opp av meg selv, ikke av dunking og hamring..

L

14.12.2015 kl.14:04

Den der laken greia har jeg også. Like irriterende hver gang. Har tenkt akkurat samme tanken flere ganger...Ja, nå snur jeg det andre veien... men NEIDA!

Tale

14.12.2015 kl.14:15

Folk som plukker opp hundedritten for så å slenge den sorte posen med bæsj på bakken. Miljøsvin.

Thea

14.12.2015 kl.14:29

Haha fy fader, punkt nr. 2 skjedde på trening i dag! Holdt på å brekke meg, og det stod mellom 3 skyldige som stod rundt meg, men tenker jo selvfølgelig at de tror det er meg! For et stress

Even Beinlaus

14.12.2015 kl.14:31

Slike som sutrer og klager over den lille sneen som kommer, om den kommer i det hele tatt, forlanger at den skal komme ferdig måket. Det finnes mange land hvor sneen kommer ferdig måket. Enkelte av dem er sikkert flotte å bo og jobbe i også. Jeg liker sne, jeg vil helst ha mye av den. Den gir meg mange måneder uten mygg, fluer og veps. Den gir meg mange måneder der jeg slipper at svetten står bare jeg leer på et øyelokk. Er det kaldt, så kle på deg varme klær. Det er jo begrensninger for hvor mange klesplagg man kan ta av seg når det er for varmt. Når man står der i nettoen, og det fortsatt er for varmt, hva gjør man da?

Thor

14.12.2015 kl.14:53

Hehe, fikk meg til å smile denne. Spesielt den siste der. Og husk den som fisen først er var, den er fisens sanne far (eller mor) ;D.

14.12.2015 kl.14:54

Det finnes mennesker som er syke kronisk òg må trene for å holde seg friske.... Så mens du bruker tid på å irritere deg over dette. Bruker jeg bl.a tid ut òg inn av sykehus, på å ta medisiner òg på å håpe at det blir bedre neste år. Så kanskje det ikke er så ille allikevel.....

Daniel Miller

14.12.2015 kl.14:57

Så fine bilder av deg :)

Nathalie

14.12.2015 kl.15:02

Haha!! AMEN til eksamenspensumpå3sekunder-paraplyen! Har eksamen i morgen, så kjente den paraplyen langt opp i hjertet 8-)

Du er så fin!

Emilie

14.12.2015 kl.15:02

Hvor er cardiganen og toppen fra? :)

14.12.2015 kl.15:28

Jeg har litt for mange paraplyer akkurat nå mens jeg sitter her med eksamen.

1. Å bli tatt for å være slutty når du selv har ligget med 6 og han du holder på med har ligget med 28, likevel er det du som blir samtaleemnet. WTF

2. Mennesker som bruker HELE fortauet slik at du faktisk må gå ut på veien fordi de ikke gir plass til at du kan gå forbi. idioter

3. Mennesker som legger ut i det vide og brede om dyrene sine. Gjerne 237 sekunder snapstory av hunden deres mens du hører i bakgrunnen "FIIIIDOOO, ER DU SÅ FIIIN DU DAAAAA!!!" who the fuck cares. sletter alle som legger ut sånt fra nå av

sånn det var alt jeg hadde tid til, nå må jeg gjøre eksamen igjen

Thea

14.12.2015 kl.15:53

Disse innleggene er så festlige :-) Spesielt enig i pensum på 30 sekunder, Kylie Jenner og lakenet :-) Takk for oppmuntringen!

Thea

14.12.2015 kl.16:42

Kunne ikke vært mer enig i Kylie Jenner sin snapchat. Hvorfor er hun størst på snapchat og hvorfor snapper hun når hun kjører. Så. sykt. irriterende.

Noe av det jeg synes er mest irriterende er mennesker som kommer med stikk. De gir deg et slags kompliment, som egentlig er slemt ment. Som for eksempel "Du er vågal som velger rød kjole" eller "Du har samme figur som -navn på en rund dame som begge kjenner-". Men de sier det på en "hyggelig" måte, slik at man ikke kan vær så frekk man ønsker tilbake. Heldigivs omgås jeg ikke slike mennesker ofte, men kommentarene sitter som klistret på hjernen.

Nora

14.12.2015 kl.16:43

Omg jeg kjenner meg igjen i det å snakke om pensum rett før eksamen. Det er noe av det værste jeg vet og jeg blir kjempe stressa av folk som prater om ting du selv kanskje ikke har lest på, så blir man så usikker og enda mer stressa. Seriøst folkens slutt med det!!!

Maria

14.12.2015 kl.16:53

Jeg synes at du klager over alt fortiden! Alt kan ikke være som du vil, vet du;)

Caroline Simonsen

14.12.2015 kl.16:56

Morsomt!

Du må lese boken "The Help", eller "Barnepiken" på norsk. Den er så fin,

og filmen rettferdigjør ikke boken desverre! Så hvis du syntes den var bra,

har du bare en ting å gjøre :)

Togjenta

14.12.2015 kl.17:03

For nesten lyst til å føye på et punkt. Personer som aldri har opplevd noe skikkelig fælt, så de lager teite lister over ting som ikke betyr noe. Klage over ting som ikke er noe å klage over.

Tenk om du var den personen med kronisk små mageproblemer? Hva om det var du som var over 110% over din stresskapasitet på eksamen? Og korfor bry seg om at en film er for kort eller om du trenger trening i å re opp senga?

Christina

14.12.2015 kl.17:18

Så bra, haha.. Er så enig med det 1 og 5. Innbruddstyv eller voldtekstmann :p lol.. meg og mine tvangstanker.. Også er jg meget lei Kylie... ;)

Christina

14.12.2015 kl.18:01

Paraplyen: Kylie Jenner på Snapchat

Vel, du er ikke den eneste. Kanskje på tide å stryke vedkommende av lista?

lisa

14.12.2015 kl.18:03

hhah den med kyle jenner...jeg er så enig!! Jeg har også sånn at jeg MÅ åpne alle mystories, og hun irriterer vettet av meg med den der fingerberøringen av leppene i bilen hahah

14.12.2015 kl.18:04

HATER FOLK SOM SITTER PÅ BUSSEN NÅR EN ELDRE DAME ELLER HERRE KOMMER INN OG KLARER SÅ VIDT Å STÅ. DETTE IRRITERERER MEG LIKE MYE SOM DE SOM SKRIVER ALT I CAPS LOOK.

Kjersti

14.12.2015 kl.18:17

Folk på lesesalen/biblioteket som sier "gidder du å se etter tingene mine litt" og blir borte en time. Hallo, jeg må på do, men har påtatt meg ansvaret å se etter tingene dine. Enn hvis du kommer tilbake akkurat når jeg ef på do!

Camilla Albertine

14.12.2015 kl.18:44

Helt enig i Kylie Jenner på Snapchat! Men så er jeg så nyskjerrig at jeg klarer ikke å slette henne heller...

LH

14.12.2015 kl.18:47

Du, dette med lakenet, her er et tips: Ikke klipp av vaskelappen! Har aldri vært borti et laken som IKKE har lappen festet på kortsiden/i hjørnet av kortsiden. :)

Christina

14.12.2015 kl.19:01

Hei:-) Jeg er så enig med deg angående folk som går gjennom pensum inne i eksamenslokalet. Irriterte meg veldig over det da jeg hadde eksamen for et par uker siden. Jeg ville sitte og ta det med ro og stresse ned før eksamen startet, men så sitter tre stykker og snakker om pensum, hva de må huske osv. Jeg ble bare mer stresset av å høre på dem. Gjør dere ferdig med lesinga FØR dere går inn i rommet, ja.

Anna

14.12.2015 kl.19:06

Hei! Blir vinneren av iphone-konkurransen publisert her på bloggen? :-)

14.12.2015 kl.19:07

- folk som klager over den ene jævla kvisa som de får en gang i året

- folk som sier "nei, jeg kan heller ingenting" før eksamen, men allikevel kommer ut etterpå og skryter over at de har skrevet dobbelt så mye som resten

- folk som har tid til å kose seg, når jeg må sitte begravd i eksamensnotater

- folk som må kommentere at pepsi max er usunt, fordi det gir kreft og dreper hjerneceller blablabla

Oda

14.12.2015 kl.19:34

Den cardiganen var nydelig :) Hvor er den fra?

Noen

14.12.2015 kl.19:49

Jeg har en paraply jeg kan dele med deg når det regner:)

Cathrine

14.12.2015 kl.20:15

KylieJenner ja... tror det er på tide at jeg fjerner henne fra snap!

Siri

14.12.2015 kl.20:54

Er såå enig den med Kylie, har så lyst til å slette hun.. men samtidig gøy å se om det kommer noe annet istedet haha

Emilie

14.12.2015 kl.21:43

Åh gud, kjenner meg så sykt igjen i den med pensum på 30 sek!! Sykt irriterende når man er godt forberedt og prøver å ta det med ro og ikke stresse, og så skal andre som begynte å lese to dager før ødelegge...Hater hele den stemningen rett før prøver. Mye bedre når man bare snakker om noe annet :)

Ellers har jeg en paraply fra i dag, fyren som satt ved siden av meg på lesesalen pustet så latterlig tungt og høyt! Faktisk helt utrolig at man kan lage så mye lyd ved å bare eksistere. Holdt på å be han om å slutte å puste. Eksamensperiode <3

Ida Wulff

14.12.2015 kl.21:47

Anna: vinnere av Startshop-premier blir annonsert i neste Startshop-innlegg, men vinneren er kontaktet på mail :-) klem

Ida Wulff

14.12.2015 kl.21:50

Emilie: merke vet jeg dessverre ikke, men vet at mamma har kjøpt den på Seven i Tønsberg :-)

Ida Wulff

14.12.2015 kl.21:52

Anki: først og fremst; dette er skrevet med humor. Jeg kan ikke ta hensyn til alle sykdommer og diagnoser som finnes når jeg skriver. Selvfølgelig mener jeg ikke at de med tarmsykdommer skal la være å dra på trening. Men jeg mener at alle som har _mulighet_ til det, bør gå på do eller ut av "klynga" hvis de absolutt må prompe.

Ida Wulff

14.12.2015 kl.21:53

Lina: nei, det er virkelig ikke bra når folk gjør det! Uff...
Takk, så hyggelig! Akkurat nå prøver jeg meg på Armani sin foundation "designer lift" i fargen 5. Syns den gir ganske fin glød :-)

Marion

14.12.2015 kl.21:56

Haha :-)

Paraply: blogglesere som må kommentere at du klager, haha! Da er man jo den største klageren selv da!

14.12.2015 kl.22:06

så slett Kylie på snapp, hvis hun plager deg så mye....

Marie

14.12.2015 kl.22:14

Hei! Etter jeg så den lilla genseren din i videoen om uvanen din med smoothies osv, har jeg vært på vill jakt etter den! Var den fra Second Female? Har prøvd å lete over alt føler jeg, uten hell... Er den fra i år?:) PS: bloggen din er helt konge! Leser ofte, og du skuffer aldri!

14.12.2015 kl.22:24

Få deg en 2x2 seng, så er det ikke så farlig med lakenet lengre :-)

14.12.2015 kl.22:46

Ida, jeg elsker bloggen din!! Wow. Kommenterer ikke innleggene dine ofte, men er en fast leser og jeg nærmest GLEDER meg til å lese hver gang du poster noe nytt. Høres sykt rart ut men selv når du skriver om de mørke, trise eksamensperiodene så er det like spennende. Stå på!

Benedikte

15.12.2015 kl.00:06

Skrivefeil! Jeg er sykelig opptatt av skrivefeil og _må_ rette på andre, forutsatt at de regnes som en av de "nære". For eksempel sender jeg ofte pappas email tilbake til ham korrekturlest før jeg svarer. I know, it´s a problem!

15.12.2015 kl.00:50

Folk som kommentere om kroniske sykdommer og ikke klarer å ta ting med en klype salt, er det rart det er krig i verden....... Le eller dropp å les bloggen, gaaaad! Tror noen av de som kommentere trenger en paraply mitt i tryne #blirsåirritert

15.12.2015 kl.01:14

Haha! elsker de her innleggan! enig i kylie jenner paraplyen, følge ikke ho på snap men ho e jo ca akkurat det samme på insta kan jeg tenke meg.

Veldig enig i eksamenspensum på 30 sekunder. Sist jeg hadde eksamen endte jeg opp med å bli så stressa at jeg prøvde å pugge på 30 sekunder sjøl. Møt hverandre for en kaffe og snakk ferdig om pensum før dokker kommer til eksamneslokalet!

Har noen paraplyer sjøl.

1. Å bli syk før eksamen, for så å gå glipp av eksamen. ikke en med to. FML

2. Vaktmesteren min. Hallo jeg har ikke lyst å snakke med deg i ti min om været. Gidder ikke det så jeg unngår vaktmesteren. Haha

3. Folk som ikke flytter seg når de ser at du har det travelt. Eller folk som går fem stk i bredden og ikke kan flytte seg litt engang for folk som kommer i møte. Eller unger som løper på meg, og begynner å gråte. Akkurat som det e min skyld at dem e totalt skjeløyd og ikke kan se seg for.

4. Folk som ska være så jævla overdrevent sunn og som absolutt skal fortelle alle kor sunn dem e. OK takk fikk ikke dårlig samvittighet for den sjokoladen jeg tok meg nu pga eksamensdepresjon.

5. Folk som sier de ikke har smakt på alkohol på lenge fordi de ikke vil ødelegge søndagen sin. Ok drikk på fredag, problem solved. Neida men det at de ikke har smakt alkohol på tre mnd, vil det si at de kun drikke for å bli full? eller blir søndagen ødelagt etter et glass vin eller en øl? koffår må man skrive på facebook at man ikke drikker?Vær edru og hold kjeft, vil ikke høre om folk som drikker eller ikke drikker.

kunne sikkert hatt enda flere punkter, men må fortsette med eksamen haha! Lykke til med resten av eksamensperioden :)

Synne

15.12.2015 kl.01:17

Kjenner meg så godt igjen ang Kylie Jenner. Selv om jeg elsker den familien, måtte jeg rett og slett slette henne fra snap for hun irriterte meg for mye:P(Lider av det samme som deg, MÅ åpne alle snaps!)

Martina

15.12.2015 kl.01:49

Folk som tar seg nær av ting og ikke klarer å se humoren i det(!!)

Prump på trening er nesten som prump på fly, spesielt hvis du er i en sal-time med på colluseum med 60 andre og ikke kan flytte deg!

#2, mennesker på biblioteket som syntes eksamen er gøy, ler, synger og generelt er kvalme.

Harikkedunoemed

15.12.2015 kl.04:29

Herrigud. Er det dette verden har blitt til.. Meget intelligent innlegg må jeg si. Du driter deg selv ut på media, good job!

Ingen utenom de hjerneløse følgerne dine tar det du skriver seriøst. Har du tenkt over det at å prompe er "sunt"? Spiser du sunn mat, så promper du. Sånn er kroppen skapt.

Derimot hvis du spiser mye usunt, så ender du nok sjeldent opp med å prompe, noe som sier meg at du egentlig ikke har så mye å gjøre på et treningssenter (utenom det å poste selfies forran speilet og late som du faktisk trener).

Hold deg til sminke og klesplagg kjerring.

Astrid

15.12.2015 kl.09:12

Nyskjerrige folk (les: familie) som stikker det nykjerrige trynet sitt oppi ALT. Den verste er

"Hva laaager du", når du står og lager mat til DEG SELV (og ingen andre), og de virker interessert i hva jeg lager sånn at de også skal få smake. Jævla gjennomskuelig.

Anne

15.12.2015 kl.09:37

Paraply 1: Folk som snakker høyt eller spiser burger/pizza på buss/trikk når du faster og holder på å sulte i hjel..Setter meg fort et annet sted da.

Paraply 2: Jeg jobber i butikk og det er så irriterende når kundene forlanger at du pakker inn 5-6 gaver for de til tross for at det er kø bak de og du er alene i butikken..Ikke får man noe takk heller!

Paraply 3: Venner som har null forståelse for eksamens-stress og at du ikke har tid til å være sosial uka før eksamen!

Paraply 4: Eldre på bussen som nekter å ta i mot tilbudet om sitteplass til tross for at de har bikka 70..

Erik

15.12.2015 kl.10:25

Fatter'n pleide å irritere meg med høy, klassisk musikk om morningen.

Nå er'n død av kreft.

Hadde gitt mye for å bli vekket av det igjen.

Kamilla Haaland

15.12.2015 kl.11:02

Endelig et nytt paraplyinnlegg! Digger disse! :-)

Helene Viktoria

15.12.2015 kl.11:59

1. Noe som irriterer meg grenseløst er eldre mennesker som forventer at du skal reise deg for de på buss osv. For det første så hadde jeg gjerne reist meg for de, men jeg vil gjøre det av egen vilje og vennlighet. Ikke stirr på meg som om jeg er en landsforæder. For det andre så vet de ingenting om min helse. Sannsynligheten for at du er mindre sliten enn meg er ganske stor. haha!

2. Folk som ikke pusser tenner om morningen og kommer på jobb/skole og lukter søppelfylling blandet med kaffeånde. Brekker meg. Dette er selvfølgelig også de samme menneskene som ikke eier intimsone.

Sara S

15.12.2015 kl.12:14

Min paraply:

Jeg er den typen som sjeldent er på kjøpesenter, nettopp fordi hver gang jeg er der, så lander jeg bak noen som går ekstreeeemt sakte. Og når jeg prøver å gå forbi, så går den personen den veien, eller så kommer det andre mennesker som skal i motsatt retning.

Jeg takler ikke kjøpesentere...

Anne S

15.12.2015 kl.12:43

Haha, skikkelig gøy innlegg! Og er forøvrig SÅ enig i punkt nr.1. Skikkelig irriterende.

Elisabeth

15.12.2015 kl.14:02

Jeg jobber i butikk som også er søndagsåpen, så har ganske mange butikkrelaterte paraplyer:

- Folk som forventer at jeg skal hente ting fra hovedbutikken til de.. De må ha misforstått konseptet med søndagsbutikk, jeg er ikke deres personlige handler, og har heller ikke tid til å løpe rundt som en galning for at de skal få riktig kakao og de små marshmellowsene i.

- De som snakker på telefonen mens de er i kassa... Ærlig talt, det gjør jobben min som er relativt enkel ganske mye vanskeligere..

- De som stjeler poser.. Ærlig talt, det koster 1 krone for en pose, og hvis du ikke vil betale det så ta med egen. Vi ser forskjell på de som faktisk glemmer det, og de som later som.

- De som ser ned på deg fordi du sitter i kassa på vanlig butikk. Nei, dette er ikke det jeg skal gjøre resten av livet, jeg er student som trenger ekstra oenger. Og om jeg så skulle ha jobbet i butikk resten av livet så betyr ikke det at jeg ikke er nødvendig. Hvem ellers skulle du handlet mat av?

- Folk generelt. Folk suger.

Nils Haugen

15.12.2015 kl.14:15

Det dannes cirka 2,5 ltr tarmgass i kroppen pr dygn så detta är direkt idiotiskt, tarmgassen skal jo ut ellers så kommer folk till å ligne sperrebalonger. Hvor dum er det lov til å bli?

Marie

15.12.2015 kl.14:21

Hvor har du kjøpt den cardiganen? Den var så fin! :)

Heidi

15.12.2015 kl.15:53

Gutter som skræver så voldsomt mye på kollektivtransport, at du sitter helt sammenklemt på ditt sete, fordi vedkommende har så blue balls at han ikke kan sitte med beina nogenlunde samlet og holde seg på sin side av setet.

Else Mari

15.12.2015 kl.17:36

Morsom lesing! Man skjønner jo at det er småting du klager over her, og ikke verdens problemer. Lov å gjøre litt gøy ut av ting! :-) (myntet til de som tar det blod seriøst..)

Men fra det ene over til det andre, jeg har bestilt selvbruning fra Vita liberata, phenomenal mousse. Jeg lurte på hvordan den er mtp. trening osv? Og om man kan bruke den i ansiktet (mulig blande den med ansiktskrem)? Eller må man ha den som er beregnet for ansikt? Hadde vært kjekt med svar før jeg begår noen store tabber før julebord, hehe.

Klem!

Ida Wulff

15.12.2015 kl.17:47

Elisabeth: helt enig med deg!! blir helt forskrekket når jeg ser hvordan "medkunder" oppfører seg. Det eneste jeg er skyldig i er å få noen til å gå og hente noe som manglet. Men ååå, jeg ønsker meg store søndagsåpne butikker, hehe :-) klem

LH

15.12.2015 kl.18:28

Elisabeth: Dette med å "stjele" poser, altså det er DIN jobb og spørre om jeg vil ha pose, spør du ikke om jeg vil ha pose, kan du vedde på at jeg ber om å få pose, etter jeg har betalt. De aller fleste poser er dessuten stor reklame, da de har logo på posen. Så jeg "stjeler" poser, med god samvittighet, så lenge den bak kassa ikke gjør jobben sin. :)

Bergenser

15.12.2015 kl.19:31

Nå er jeg fullt klar over at paraplyen er i høyeste grad metaforisk, men siden jeg er mye bedre på mer fysiske greier: test ut stormparaplyen fra enklere liv. Kanskje den er mindre slapp enn de andre ;)

Kristine

15.12.2015 kl.23:24

1. Folk som leter land og strand rundt etter blogginnlegg å bli krenket av, for så å kjefte på den som har skrevet det som de føler seg krenket for når det er 100% tydelig at det ikke var ment som krenk!

2. Folk som kjører forbi heeeeeeele køen i avkjøringsfila for så å HIVE seg inn i en ALT for liten luke, tvinge bilen bak (meg) til å bråbremse og lage kø og helsikes farlige trafikksituasjoner! Stå i kø, din forbanna kødd. Sånn er livet!

3. Voksne mennesker på kontoret som ikke klarer å sette skitten oppvask INN i oppvaskmaskinen, men i vasken (20cm unna...)

Charlie

16.12.2015 kl.10:26

Hahaha, åh, elsker paraplyene dine!! =D

Og jeg er så enig i Kylie Jenner - nå tok jeg faktisk steget og slettet henne... orker ikke se henne ta på leppene sine og mime til musikk mens hun kjører bil mer... =P

Mine paraplyer for tiden er

1. Folk som har enormt god tid på kjøpesentre og går og slentrer sakte foran deg når du har det travelt!

spesielt når du går i en litt trang gang, hvor det ikke er plass til så mange i bredden og de to litt eldre damene som går foran deg, slentrer i saaaakte tempo litt sånn i sikk sakk sånn at du ikke kommer forbi når du har det travelt og skal rekke jobben....

2. Når noen spør om jeg kan pakke sminke kittet mitt og komme og sminke de til tilstelninger, så spør de om pris og forteller i samme slengen at DE trenger at det blir en snill pris... Jeg foreslår en så snill pris det går an uten at jeg skal gå i minus, og de syns det er for dyrt!!

Lett å glemme at jeg har sykt mye for og etter arbeid med å bl.a. rengjøre koster og produkter etter hvert oppdrag..

3. Når du handler varer på dagligvaren for en million og personen i kassa spør om du skal ha pose- "jatakk" og så får du EN pose... trenger minst fem liksom!

Føles sykt godt å få ut de paraplyene faktisk, haha! Ha en flott dag videre Ida! =D <3

16.12.2015 kl.11:04

Elisabeth: "folk generelt. folk suger." Helt enig, med hvorfor i all verden jobber du i et service yrke om du mener dette? Det blir for dumt.

Elisabeth Holm

16.12.2015 kl.12:50

Hahaha... Utrolig morsomt å lese. Samtidig som jeg vet hvor irriterende alle disse irriterende tingene er! Så egentlig er det jo virkelig ikke noe å le av i det hele tatt... Jeg har en god del paraplyer! Men om jeg tør å dele de enda, gjenstår å se.... Hehe... Jeg er redd folk vil tro jeg er gal..... :-P God jul, Ida! :)

annelicharlott

16.12.2015 kl.12:52

Hahahaha! Ja, helt utrolig at noen fortsatt følger Kylie på snap. Er så møk kjedelig

Susanne

16.12.2015 kl.13:49

Min paraply er folk som alltid må dra på med en kommentar fordi man burde tenkt på "de fattige" "de syke" "de som ikke har det like bra" "barna i Afrika" eller "de med tarmsykdommer" når noen irriterer seg over noe. Promping er plagsomt. Jeg unngår bevisst et par av byens dansegulv fordi folk blir så jævlig ledige i fisringen når det kommer på litt høy musikk, HVA er greia med det?? Tviler på at alle de har tarmsykdommer...

Du ser fresh ut forresten :)

Ida Wulff

16.12.2015 kl.14:22

Susanne: hehe, HELT enig med deg :-)

Ida Wulff

16.12.2015 kl.14:23

Kristine: hehe, ja takk til nr 1!

Ida Wulff

16.12.2015 kl.14:24

Erik: Så leit :-( det skjønner jeg!

Ida Wulff

16.12.2015 kl.14:26

Harikkedunoemed: wow, tipper du røyker 100 petterøes om dagen som du har rulla sjæl.

Ida Wulff

16.12.2015 kl.14:27

Anonym: så hyggelig å høre!! klem til deg <3

Ida Wulff

16.12.2015 kl.14:27

Anonym: smart! :D

Ida Wulff

16.12.2015 kl.14:28

Marie: den er dessverre ikke fra i år! :-( kjøpte den på vareprøvesalg for en god stund siden. men du, sjekk Arnie Says på Tatler i Bogstadveien? De pleier å ha samme type genser, kanskje du er heldig og finner en i den fargen :D

Mari

16.12.2015 kl.15:26

Folk som ikke blinker seg ut av rundkjøringer!!

Ingri

16.12.2015 kl.16:27

Min største paraply er folk som røyker rett før de går inn på bussen... Dårlig nok luft på bussen fra før om jeg ikke må bli passiv røyker i tillegg!

Helle

16.12.2015 kl.16:51

Paraply: Espen Hilton på snap!

Marte

16.12.2015 kl.21:02

Min paraply går til de som jobber i dagligvare som hisser seg opp og klager over kundenes oppførsel. I samtlige av disse innleggene dine høljer det med paraplyer fra medarbeidere i dagligvare. Nå har jeg selv begynt å jobbe i en slik, og det kunne ikke brydd meg mindre om feks. noen tar en pose ekstra eller ti. For det første preger det ikke min økonomi, for det andre har de valgt å legge handleturen sin hos nettopp oss (så vi får igjen så mye mer enn vi taper på den ene krona), og for det tredje går de rundt som levende reklame med posen i hånda. Og generelt utover poseproblematikken så får jeg betalt for å sitte bak en skjerm og et rullebånd å være blid - det er en rolle jeg har, det er ikke MEG. Så det er ikke MEG personlig folk ikke gidder å si hei til, det er hun de ikke kjenner i kassa de dropper å hilse på i farta den ene travle dagen. Det går såå fint. Selvfølgelig hender det at jeg blir stresset der og da av at det blir kluss når noen ikke har lagt på "neste kunde"-brikke slik at jeg slår feil varer sammen osv, men det er ikke slik at det er det siste jeg tenker på før jeg sovner, akkurat. Hvis kunder er så utrolig plagsomme, så kan man rett og slett ikke jobbe i butikk.

L

16.12.2015 kl.21:41

Folk som sier " Det kommer til å gå såååå dritt på eksamen" og så ender de opp med en A og skryter det til alle på FB etterpå.

17.12.2015 kl.01:39

Jeg er desverre en av dem som plutselig promper i offentligheten. På ugunstige steder som trenigssenter, tog osv. MEN, jeg kan virkelig ikke noe for det!!! Prompen bare kommer brått, og jeg får ikke stoppet den! Prøver mitt beste, og kan ikke noe for at det skjer... Det er dritt. (hehe).

Men, det som irriterer meg er folk som irriterer seg over alt mulig! Visse personer må lære seg å ta litt hensyn, og ikke bli irritert over små ting. Det er ofte en grunn for at folk oppfører seg som de gjør, og om ikke, så gjør du av og til irriterende ting selv! Så da bør man akseptere at andre gjør det av og til og.

Ser mange klager over de som går sakte på kjøpesenter forresten, men personlig synes jeg det er hele vitsen med å gå på et kjøpesenter! Å traske rundt i flere timer, se litt, prøve litt, shoppe litt, spise og bare kose deg uten å stresse rundt.

Det er like teit som at jeg skulle blitt irritert for at folk har det travelt! "Herregud, kan du ikke komme 5 minutter tidligere på kjøpesenteret så vi slipper at du løper småstressa rundt oss?"

Ana

17.12.2015 kl.08:26

;) Ja de var litt tammere enn de pleier å være :D

Min hverdagsparaply: Hvorfor kan ikke ting settes på plass der de ble tatt fra!?! Min samboer er utrolig flink til å finne nye steder å sette det han tar ut av oppvaskemaskinen ( tror det må ha gått sport i det )

Ønsker deg en kjempefin jul og takk for et underholdende år :)

Juleklem :)

En som har litt for mange paraplyer akkurat nå

17.12.2015 kl.08:35

- Når de åpner en ny kasse i matbutikken, også går de som står helt BAKERST i køen dit. Snakk om sniking. Dårlig stemning, spør du meg!

-Folk som snakker i kinosalen. Se filmen hjemme om du absolutt må forstyrre andre.

-Snikskryt. Noe av det verste jeg vet. For all del, folk kan skryte av seg selv, men gjør det nå åpenlyst. Blir kvalm når man sier noe indirekte, men så er det likevel en "skrytete agenda" bak det.

-Forelesere som ikke gjentar spørsmål fra salen. Du hører bare svaret uten og nødvendigvis skjønne hva de i det hele tatt snakker om.

-Folk som deler skikkelig rasistiske linker ifht flyktningskrisen. Skam dere!

-Folk som presser seg inn døra på bussen før du rekker å gå ut.

-At folk har en tendens til å gå megasakte gjennom åpninger (det være seg dører, porter etc). Hvis dere ikke har lagt merke til det, tenk på det neste gang. Slår aldri feil, og er superirriterende.

Line

19.12.2015 kl.01:04

At det omtrent alltid lukter promp på et dansegulv :( Kan ikke folk knipe igjen, eller gå på do?!

Thea

20.12.2015 kl.22:41

Hvor er den fine stolen til venstre fra? :)

v

21.12.2015 kl.18:15

Har så mange, og så mange av de er veldig nådeløse, men really.

1. Gamle mennesker som såvidt klarer å stå, som tar kollektivtransport eller går alene på kjøpesentre. Altså?? Misforstå meg rett, men om du er så dårlig, burde du kanskje ha assistanse, og kanskje ikke ferdes alene.

2. Damer med barnevogn og null respekt for andre enn seg selv og kreket sitt. Som kjører barnevognen helt inni deg på t-banen før du engang rekker å flytte på deg. Og som tar opp en hel kafé for å skifte bleier, amme, og gjøre diverse ting som ikke er forbundet med "kafébesøk".

3. Og damer med forvokste krek i barnevogn som lar de skrike på alt uten å heve et øyelokk????

4. Hårsåre mennesker som absolutt må la seg provosere av hver minste lille ting OG velge å dele sin mening i kommentarfelt. Og de som generelt ikke klarer å ta ting med en klype salt.

5. Jernbanetorget og Karl Johan er et irritasjonsmoment i seg selv. Holder meg langt unna, fordi mennesker. Trege mennesker.

6. Når man må sitte trangt i rushen, og sidemannen titter (eller nistirrer) på telefonen din. Det er no-go, og man bør ha nok selvbeherskelse til å la være.

7. Mennesker som jobber i serviceyrker som ikke er serviceinnstilte :( Altså, for all del, det er lov å ha en dårlig dag og irritere seg over andre, men er du på jobb må masken på.

8. Steiner i klementinene.

9. Mennesker som skal gjøre seg så fortjent til å vinne et telys på julekalender-konkurranse på facebook at de blar ut om hele privatlivet sitt og hvordan de kjenner noen som er død/døende eller fortjener gaven mer enn alle andre. Det er som oftest tilfeldig trekning, med mindre annet er spesifisert, vær så snill. Jeg har da like mye lyst på det telyset?

10. Nå irriterer jeg meg egentlig bare over at jeg irriterer meg over så mye.

Siri Tomine

22.12.2015 kl.20:41

Hvor er buksen din fra? :)

Ida Wulff

22.12.2015 kl.22:29

Thea: vingestol fra Wegner - eller noe lignende :-)

Jeg ler meg skakk av deg, Ida.

05.01.2016 kl.01:46

Jeg har også endel paraplyer:

Mennesker som legger ut hele sjukdomshistorien til enten seg selv, venner eller familiemedlemmer for å vinne en konkurranse på sosiale medier. Har det ganske bra jeg, men fortjener ikke jeg å vinne noe selvom ikke faren min "trenger en oppmuntring i hverdagen etter lang tid med mye sykdom og tunge tider"? Argh.

- Mennesker som man VET har mobilen på seg hele tiden, men som ikke tar telefonen eller svarer på melding når man sender de noe.. Hallo, jeg vet telefonen din er limt til hånda di liksom.

- Når jeg har/er på besøk og vi skal se film/serie o.l og den andre personen sitter og trykker på telefonen hele tiden, sjekker instagram, snap og face.. Rett og slett IKKE får de med seg hva som skjer og når jeg kommenterer noe i filmen så bare "hæ? hva da?". Nei så dra hjem å glan på den telefonen din istedet da vettu.

- .. også lo jeg godt av en lenger opp her som skrev: Espen Hilton på snap. Altså, jeg kjenner han ikke så han er sikkert super ålreit og alt det der - MEN han overtar jo alle snaphistoriene til folk jeg kjenner og/eller følger med å dytte seg selv inn i bildet,lage grimaser og skal være så innmari morsom hele tiden. Det er ikke morsomt. Eller, det kunne vært det om han ikke ABSOLUTT måtte være så voldsom hele tiden.

- SMATTING. Folk som smatter! Jeg har ikke ord!!!! Har ikke morra di lært deg å tygge med munnen igjen???

- Og til slutt, om du bor i tette bygårder, så værsåsnill: Skal du ha sex så lukk vinduene dine til soverommet, stuen eller der du måtte ha deg. Det er så utrolig ydmykende og pinlig å ha besøk av foreldrene sine når du/dere skriker så høyt at man skulle tro dere ligger på stuegulvet mitt og har dere. OG; Slutt å fake. Det er ikke så digg for deg at du skriker fra St.Hanshaugen til Ullevål vettu. TA HENSYN TIL NABOER RUNDT DEG SOM ER I GANG MED HVERDAGSLIGE SYSSLER.

Takk for meg, dette føltes fantastisk!

Fortsett med paraplyer, Ida - selvom det kan være litt "tørke" for deg til tider. Jeg ler så tårene triller hver eneste gang. Du er best!

Ida Wulff

05.01.2016 kl.03:28

Jeg ler meg skakk av deg, Ida.: hahahaha, jeg ler meg skakk jeg også. Takk for dine paraplyer!!

Skriv en ny kommentar