ITALIENSK AFTEN

I går kveld bestemte vi oss for å sjekke ut Oceano, den italienske restauranten som hører til hotellet her. Kanskje litt merkelig å gå for italiensk når man er i Thailand, men det er deilig med variasjon når det stort sett går i thai til frokost, lunsj og middag. Restauranten ligger så å si på stranda, så det ble solnedgang, rosa himmel og sangria til maten. Utrolig fint ♥

Vi hadde ikke store forventninger til den italienske maten her, men pizza margheritaen som vi spiste begge to, var en av de bedre vi har smakt! Så dit må vi tilbake. Vi lever nærmest som vegetarianere her begge to - det frister det ikke med kjøtt i det hele tatt. Aner ikke hvorfor, men av en eller annen grunn blir "dyrene" liggende igjen på tallerkenen de gangene vi har bestilt noe med kjøtt. Jeg har lenge tenkt at jeg vil spise mindre kjøtt, så kanskje den forandringen starter nå :-) 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå har vi nettopp spist en god frokost, og skal smøre oss med solkrem før vi tilbringer noen timer på stranda. Det blir ikke alt for lenge, for vi skal på marked i dag! Jeg gleder meg. Har lyst på noen fine strandtunikaer - og så har jeg lyst til å smake på noen spennende insekter. Blir spennende å se hva vi finner! :-) 

Klokka er midt på natta hjemme hos dere nå, men håper dagen blir fin når den kommer! 

20

For et nydelig skjørt!

Hvilket hotell bor dere på?

Så fine bilder av deg! Kan jeg spørre hvilken foundation du bruker?

Så kult at du vil kutte ned på ditt kjøttkonsum. Det anbefaler jeg virkelig! Å spise plantebasert har gitt meg så mye overskudd og glede. I tillegg føles det godt å vite at ingen må dø for at jeg skal bli mett og at jeg gjør mindre skade på miljøet ved å spise planter :) Anbefaler deg bloggene vegetarbloggen.no og veganmisjonen.no for mange gode oppskrifter på digg vegetarmat! Lykke til :)

Hei! Hva heter hotellet dere bor på? Skal til Thailand i påsken og er spent på om det er i nærheten.

Ha en fin tur!

Hilde: det heter sentido graceland :-)

Anonym: tusen takk, skal sjekke ut bloggene :-) klem

Maria: her har jeg på designer lift fra Armani i fargen 5 :-) klem

Margrete: sentido graceland :-)

Anneli: takk! <3

Hei :)

Hvor er skjørtet fra? Utrolig fint :)

Ååå! Drømmer meg bort når jeg ser bildene dine :)) Nyt ferien!!

Mvh

For et nydelig skjørt. Hvor er det fra? :-)

Hvor har du kjøpt det fine kjørtet ditt? :)

Åå skjørtet ditt, så fint! Hvor er det fra? :)

Anonym: det er fra Nelly :-) klem

Anonym: kjøpte det på julesalget til Nelly, kanskje de fortsatt har! :-)

Malin: Nelly :-) klem

Julie: tusen takk, nyter som bare det! <3

Desiree: Nelly.no :-)

Skriv en ny kommentar