TO BRENTE RUMPER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI går rakk vi to timer i sola, før vi følte oss helt utmattet. Da vi kom tilbake til rommet, var det ingen tvil om at vi hadde gått på riktig tidspunkt. Vår første "sole oss bak"-dag hadde gått noe skeis, vi hadde begge brente rumper og brente rygger. Jeg hadde i tillegg prestert å ta på meg minitruse for å få mest mulig sol på rumpa - det vil si at jeg solte deler av rumpa som sikkert aldri har sett dagens lys. Da kan man nesten ikke forvente noe annet, haha :-) 

Så da ble det iskalde dusjer, aloe vera, kroppsolje og morgenkåpe i senga med en bok. Jeg sluknet klokka 8 allerede, så det ble ingen spennende kveld akkurat. Men i dag er vi oppe og hopper, og skal prøve å finne på noe som ikke innebærer alt for mye sol. OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer sitter jeg forresten på min kjære blogg spot på terrassen, den kommer jeg til å savne resten av mitt liv! 

13

Så herlig!:) Kos deg masse på ferie!:))

Jeg kjenner jeg er litt misunnelig egentlig 😜

Jeg har så sinnsykt lyst til å se Thailand ☺️

Men, jeg unner dere turen altså 😊👍

Kos dere masse videre ☺️

Du har en flott blogg Ida 👍

Jannicke: tusen takk! Du burde absolutt reise hit en gang :-) klem

Hahhaha, ååh - kjenner følelsen! Det er ikke så digg! :-/

Dere MÅ dra til Similan Island! Enten dagstur eller sove over. Fantastiske omgivelser!

hei ida,

Kan du vise oss utsikten din ? Ser kjempefint ut !

kos deg !

Liker bloggen din! Hehe

Håper du koser deg masse, og ikke har en minste tanke på eksamen etc. :)

Uff, å være solbrent er sinnsykt vondt :/ Jeg håper dere slapp unna feberen i hvert fall :) Jeg har endelig (på en måte) kommet i gang med treningen igjen, så nå er jeg god og mør i kroppen. Dum som jeg var, satte jeg på en klesvask, så jeg får ikke lagt meg riktig enda. Kos dere videre på ferien :)

Tips til hvor en får kjøpe fine bikinier i "minitruser"? :) Kos dere i Thailand!

Martine: jeg har kjøpt fra Victorias Secret, men det kryr av fine bikinier på markeder og alle småsjapper her. Burde ikke være vanskelig å finne! :-)

livsstilreisen: så deilig å være i gang med treningen! Kjenner til problemet med klesvasken, hehe, hender jeg må kjøre en ny runde neste morgen ;-)

Sofie Holten: så hyggelig at du liker bloggen! :-) jeg storkoser meg, og eksamen er som et fjernt minne, Hehe. Ønsker deg en fin dag!

Hanna: det er faktisk den ene utflukten vi vurderer :D så vi gleder oss! Hvordan var båtturen ut dit syns du?

Skriv en ny kommentar