BACKPACKERE, PRUTEKLÆR OG FORBUDT MASSASJE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA For en dag det har vært! Vi har tilbragt store deler av dagen inne i Khao Lak sentrum, ettersom de solbrente rumpene våre ikke var så gira på strandliv i dag. Vi satt på med hotellet sin shuttle, og gikk og shoppet i flere timer. De har faktisk veldig mye fint her, når man lærer seg å spotte skattene mellom alle "Dior"-veskene og "Louis Vuitton"-skoene. Egentlig er vi to pingler som syns at livet er for kort og kleint til å prute, men vi har prøvd oss litt i det siste. I dag trengte vi ikke å prute.... Malin mente det var fordi vi hadde på oss pruteklærne, og etter en sjekk i speilet på en restaurant, måtte jeg si meg enig. Malin hadde backpacker-bukse med elefanter på, selv hadde jeg litt sånn Robinson-påkledning, ullete dott på hodet et lettere lyserosa ansikt. Vi så ut som to blakke backpackere, og flere av de vi handlet hos prutet på seg selv og ga oss veeldig fine priser, haha. 

Etter en lang, og da mener jeg LANG shoppingrunde, bestemte vi oss for at vi fortjente en fotmassasje. Vi fant et sted som hadde tid til å ta to, og selv var jeg i himmelen fra første stund. Tenkte at denne massøren må jeg tilbake til. Jeg hørte noen bråkete svensker borte i Malin sitt hjørne, men tenkte ikke noe mer over det. Etterpå kunne Malin meddele at det hadde vært full horisontal sengeaktivitet i avlukket ved siden av henne. Sjokkerende!!! Man hører jo at det er sånn det er, men man ser det aldri. Stakkars Malin fikk med seg alt. Komisk opplevelse fra et lettbeint turistperspektiv - på den andre siden trist og tragisk å tenke på hva de unge, søte jentene gjør for litt ekstra penger. Men det skremte ikke oss, de som jobbet der var så flinke at dit skal vi tilbake. De fortjener sånne vanlige kunder som oss i bøtter og spann, hehe :-) 

Etter massasjen gikk vi på en uterestaurant og tok en Singha og litt fingermat, før taxituren hjem. Skal si vi koste oss på lasteplanet, uten sikkerhetsbelte (hjelp) og høy musikk. Sikkert det nærmeste vi kommer en fest her nede!OLYMPUS DIGITAL CAMERA Disse bildene er ikke fra i går, altså! Dette er ikke backpacker-stilen jeg snakker om. Kanskje dere er heldige og får se den en dag!

30

Uff da, stakkars Malin. Men det finnes masse sånne steder i Thailand. Jeg synes synd på de jentene også. Er nok ikke dette yrket de ville, men heller endte opp med :( Må koser dere resten av turen!

For en fin kjole! :)

Hei, hvor i phuket er dere? Jeg vurdere selv en tur til Thailand, men har aldri vært der, så vet ikke helt hvor jeg skal begynne!

Så utrolig kjekt med tur da! Håper du koser deg masse flotte du :)

Catharina: 1,5 time utenfor Phuket, i Khao Lak :-) Nå har jeg vært begge steder, og her er det en trillion ganger finere!

Kamilla Haaland: tusen takk! :-)

Kacharin: tusen takk <33

Har vært der du er nå, kanskje på samme hotell faktisk! Håper du koser deg masse, du fortjener det! Og det er ikke heelt sikkert det var slibrig aktivitet bak det avlukket, fikk selv en massasje i et sånnt avlukk, og da var det bøying av armer, gåing på ryggen min og knekking av alle knoklene i kroppen... Er rimelig sikker på at de lydene jeg lagde da kunne også ha blitt feiltolket av mennesker utenfor gardinen :P

Håper det kommer bilde av innkjøpene etterhvert :)

Som alltids dagens høydepunkt å lese bloggen din! Skulle gjerne vært i dine sko nå altså (og kjole!!).

Veldig enig med Kamilla over her og må nesten tørre å spørre hvor den flotte kjolen er fra :):)

Kos dere videre og nyt det!

For en hærlig tur dere er på ☺️ Kor e den fine blå kjolen du har på deg fra??😍

Hvor er kjolen din fra? Utrolig fin :-)

Hvor har det blitt av Chanel veskene dine? <3 Du har ikke solgt de ? :(

Hei..bor dere på sentido graceland litt utenfor khao lak?det ligner veldig på der jeg vsr i høst..men jeg bodde da i villa med privat basseng.

Linda: ja det stemmer! :-)

Emilie.: nei, har ikke solgt dem :-) har dem ikke med meg til Thailand, følte liksom ikke at det passet å drasse med seg dyre vesker ut i bushen, hehe.

Hei :-) hvor er kjolen din ifra? Har du link?

Så fin kjole! Hvor er den ifra? Nyt resten av ferien, det ser fantastisk ut! :)

Hvor er kjolen fra?☺️

Det hotellet er kjempefint..og den beste strandbaren er den helt i enden på høyre siden når du går ned på stranda..verdens beste mojitos laget han :-)

Haha, vet ikke om jeg skal le eller grine av massasje-opplevelsen deres. Du skriver så bra! Men uff ja, stakkars jenter. Her i trheim er det -18 grader, så nyt ferien så lenge den varer! :))

Linda: den må jeg prøve, takk for tips! :-)

Eline: Nelly :-)

Annika: den er fra Nelly, mulig det egentlig er en skjorte :-) tusen takk! Klem

Karoline: Nelly :-)

Bare hyggelig..veldig koselige folk der.jeg har vært i khao lak 3 ganger og sentido er det beste hotellet jeg har bodd på..litt utenfor sentrum men det syns jeg er bare deilig..og de hundene ble jeg redde første dagen siden de fulgte meg bortover stranda og inn mot villaen men så fort jeg luklet opl døra så løp de tilbake der de kom fra..

Linda: hehe, samme her! Stiv av skrekk da jeg møtte dem i mørket for første gang. Men nå er de verdens søteste <3

Og ett lite tips hvis dere vurderer tattoo så dra til bamboo tattoo i khao lak de er superflinke. De tatoverer med bambus ikke nåler

Så flott du er!:) har du link til skjorten din? Evt merke? Har sett igjennom hele Nelly men klarer ikke finne den!

Christina: her er den :-) http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/bluser-skjorter/nly-trend-917/safari-night-tunic-321357-29/

Skriv en ny kommentar