HOME SWEET HOME

OLYMPUS DIGITAL CAMERANår en mammadalt og pappadalt som meg ikke har sett foreldrene sine på over tre uker, er det jammen godt å komme hjem! Pappaen min har bursdag i dag. Hele 49 år! Hipp hurra for verdens beste pappa ♥ Som jeg skrev på kortet hans; mentalt ville jeg ikke tippet en dag over 25, og utseendemessig kan jeg godkjenne sånn cirka 40. Haha. Er en grunn til at vi er bestevenner! Og det samme gjelder mamsen, som jeg må feire litt på forskudd. Mamma og pappa er på Jamaica på hennes bursdag - noe jeg egentlig syns er uhørt. Litt fordi jeg mener man skal værre sammen når det er bursdag, men mest fordi jeg ikke får være med. 

Vi koste oss ute på restaurant i går, så i kveld har vi vært hjemme med hjemmelaget pizza, rødvin, godis og TV-titting. Nå ligger vi i hver vår krok med hver vår skjerm (i 2016 ender vel de fleste kvelder slik, hehe) og jeg skal ta for meg litt av min guilty pleasure; Real housewives of Beverly Hills. De eneste kjerringene som er galere enn dagens Blogg-Norge ;-) OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHåper du har en fin fredagskveld, vi snakkes i morgen vi :-) 

13

Kul att komma hem igen när man vart borta så länge :) Grattis till din pappa :)

Vel, fruen ser på de svenske fruene.. De virker jo klor hakkende sprø de og ;)

Elsker rhobh! Haha. Burde også se real housewives of Atlanta hvis du ikke har gjort det. Nesten enda mer avhengighetskapende!

Hvor ser du den serien?? :)

Gratulerer med dagen til far og mor! :) Pappaen min blir 60 i vår, skal feire med stor fest og eg gleder meg! Men kva kjøper man?

Alltid deilig å koma heim, og eg må innrømma at eg eeelsker Real Housewives eg og! :)

Så fin du er! Hvor er den herlige kosedressen fra ? <3

Hei! Hvor ser du på Real housewives of Beverly Hills? :-)

Caroline: den er fra H&M, 199 for hele dressen <3

Anniken: her :-)

http://www.watchepisodes1.com/the-real-housewives-of-beverly-hills

Synne: ser det her :-)

http://www.watchepisodes1.com/the-real-housewives-of-beverly-hills

Vet du hvor den stolen er fra? :-)

LisaLDN: tusen takk! :-) ja, er ikke lett med gave på runde dager!! Litt ekstra må man jo ta i da føler jeg! Klem til deg

Silje: Hans Wegner :-)

Skriv en ny kommentar