SLIK STARTET MIN BLOGGKARRIERE

For ikke så lenge siden snublet jeg over min gamle iMac i kjelleren. iMacen som jeg kjøpte for konfirmasjonspengene mine for å videoblogge og chatte på MSN. Hvis ikke tar helt feil, var året 2007, og jeg hadde sånn cirka 300 blogglesere. 

En helt vanlig hverdag i mitt helt vanlige tenåringsliv (OMG, dette er snart 10 år siden!) fikk jeg en kommentar under et blogginnlegg som gjorde sterkt inntrykk. Herregud, slutt å tro at du er så mye bedre enn alle andre. Du er ikke en kjendis fordi du har en blogg! 

Dette ble mitt svar på tiltalen:


Bloggen min het caffelatte.blogg.no på den tiden, hehe.

Jeg kunne dessverre ikke finne hele videoen på iMacen, kun disse klippene som jeg tipper var de minst kleine - og det sier jo litt! Noen sangstemme har jeg aldri hatt, men selvironien var det virkelig ikke noe galt med. Så hvis noen lurte på hvordan min bloggkarriere startet, her har dere svaret! Hahaha! Det var jammen ikke rart at folk ville følge med på meg, jeg la ut så mange sprø videoer at jeg burde vært innlagt. Det skal sies at det på denne tiden ikke fantes bloggere som gjorde sånt, jeg var det eneste freakshowet som fantes på blogg.no. Kanskje jeg egentlig ikke har rett til å klandre de som leker freakshow anno 2015? 

iMac'en var seriøst stappfull av bilder, videoer og sanger jeg har spilt inn mens jeg fremdeles bodde hjemme og gikk på videregående. Kanskje jeg skal legge ut noen herlige tilbakeblikk framover? Haha! 

Likte dere den nydelige sangen min? Og jeg er veldig spent; har jeg noen lesere som har fulgt meg helt siden perioden hvor jeg var gale-mathias? 

121

Døøøør😂😂😂😂😂😂😂 søøt hahaha

Hahaha jeg har fulgt deg så lenge jeg kan huske!! Favoritt blogger da, og favoritt blogger nå!

Gjerne mer tilbakeblikk, så gøy å se. Og gøy med selvironi ;);)

JA - det har du! Og for flere av de vil du for alltid være Norges bloggdronning ;-)

Jaa! Jeg leste bloggen din enda da du het caffelatte og bodde hjemme, sørget med deg da du slo opp med kjæresten, og husker utrolig nok mange av headerene du hadde! Faktisk hadde du æren av å være den første bloggen jeg fulgte fast

Hahahhaha, denne har jeg sett før, skikkelig blast from the past! Husker ikke om jeg leste bloggen din akkurat når du la den ut, men bladde meg sikkert tilbake i arkivet noen måneder etterpå. Det hadde vært fantastisk om du gjorde dette til en ukentlig greie, kjempegøy å se igjen!

Åherreguuud! Det er så gøy. Ja til mer!! :)

Jeg husker caffelatte.blogg.no såå godt! Din og Ulrikke Lund sin blogg var de første bloggene jeg begynte å leste. Tror faktisk jeg har fulgt deg helt siden start :) Herregud, er det virkelig nesten 10 år siden? haha..

Bjørg kristin

Jeg har lest bloggen din helt siden den tid 😁

Vi har (desverre?) vokst opp sammen, Ida, haha!

Helt sykt å tenke på at jeg har lest bloggen din så lenge, du må ikke bli overrasket hvis jeg møter deg på gata og sier heisann som om vi var gamle venner!

Men det har vært veldig artig å se utviklingen i bloggen og deg da😊

Til 10 nye år🍸

Ja til tilbakeblikk! Jeg har fulgt deg siden tidlig 2008, jeg synes aldri du var gale-mathias. Men igjen - det kan hende både du og jeg har blitt voksne siden den gang ;)

Jeg har vært her siden den tiden, og blir en større og større fan for hvert år som går! Du er fantastisk, Ida, og det har du alltid vært, bare på litt forskjellige måter opp gjennom årene! Du lyser opp en ellers grå hverdag :)

Digger selvironien :D !

Fikk dessverre ikke med meg resten på den tiden, hadde bare en klump av en pc i hus på deling. Merkelig å tenke på hvor fint det gikk an å være uten smartphone og egen bærbar pc en gang...

Jeg kom over bloggen din da http://sisteplass.blogg.no/ var på topp, hun nevnte deg i et innlegg som eksempel på blogg-goals.... Og hun tok ikke feil :) ! Beste og eneste bloggen jeg leser for tiden.

HAHAHA, nå lo jeg høyt, tårene triller! Likte spesielt godt den dramatiske pausen og så "For jeg vet jeg er kjendis!" Manglet ikke på kreativitet i hvert fall, haha. Rart at ikke platekontrakter ble kastet etter deg altså.

hahaha fyfader! Ja, jeg har faktisk fulgt med siden du var caffelatte, helt sykt. Husker du var "the big thing", det er du forsåvidt enda i mine øyne, selvom noen ligger over deg på lista her på blogg.no

lenge leve originalitet, noe du er!

Eg stemmer for morsomme tilbakeblikk 👍🏻 Huskar den videoen ja! 😂

Hahah. Jeg dør!! 😂😂

Jeg har fulgt deg mer eller mindre gjennom din tid som blogger. Din blogg var den første norske bloggen jeg leste... Alderen tatt i betraktning kunne jeg vært moren din, og enkelte perioder har jeg ikke lest blogger i det hele tatt, men jeg har hele tiden vært innom sånn "avogtil". Derfor har jeg vært med på skoledager, festligheter, bursdager, russetid, flyttinger, øvelseskjøring, eksamener, ferier osv.

Riktignok husker jeg ikke så mange detaljer (stalking er ikke min greie) men det har alltid vært tydelig at du legger ned mye arbeid i det du gjør.

-klem-

Fantastisk! Jeg er en av de som har lest bloggen din fra starten av, husker jeg syns du var så kul som turte å røyke utenfor huset ditt når foreldrene dine var hjemme 😂Alle vennene mine skjønte ingenting når jeg sa jeg leste blogger, det var og er fremdeles min guilty pleasure 🙈

Håper du fortsetter i mange år til! Hilsen en som nettopp innså at jeg har lest bloggen din siden jeg var 17 år 😳😂

Herreguuud, jeg døøør!!! (nå har jeg seriøst vondt i kinna av sånn midt i mellom latterkrampe og kleint smil!) Elsker at du legger ut dette her! Husker jeg var innom på caffelatte-bloggen din før jeg helt skjønte hva i alle dager blogg var for noe, og så ble det hyppigere enn bare innimellom og her er jeg nå, hver eneste dag.. Hahah! Du er den eneste bloggeren fra den tiden jeg faktisk leser slavisk, og det har jeg gjort i maange år :) Liker at du har beina planta på jorda, og at du sier det som det er.

Dersom du har tilbakeblikk du vil dele så hadde det vært kjempemorsomt å få sett mer av det!!

Hahaha, da var nok jeg en av de 300! Husker jeg og venninnene mine leste bloggen din flittig da vi gikk i 3. klasse i 2007/2008.:D Mener å huske at du hadde en venninne som også blogget, som også het Ida? Vi leste hennes blogg også.

Husker det som om det var i går🙈 og noen år senere, når alle lurte på var om du og Linnea var venner eeeegentlig eller ikke. Good times

Det har du! ;-)

Jeg kjente igjen filmen når jeg så den, haha! Bloggen din var den første jeg begynte å lese og er egentlig den eneste jeg leser enda. Sykt å tenke på at det er så lenge siden :o

HAHAHAHAH!!! Herregud du er så utrolig fantastisk Ida!! Elsker at du ikke tar deg selv så høytidelig!

I 2007 var jeg..11 år gammel, men jeg innbiller meg at jeg leste caffelatte.blogg.no litt senere? (husker ikke hvor lenge du hadde bloggen din).. Har hvertfall vært en av-og-på leser siden sikkert sånn 2008-2009! Og nå skal jeg love deg at jeg er kommet for å bli; for godt denne gangen! Det er sååå mye dritt og repetativt på topplisten nå, men bloggen din har alltid et eller annet morsomt eller interessant ved hvert innlegg som gjør at ikke heeeele bloggen er ett eneste stort sammensurium av rosa og ord.. haha :)

Stor klem!

Ja det har du!! Jeg husker den videoen kjempegodt!! Har ønsket å se den igjen lenge, tusen takk for at du delte den 😄😄

Åååå, caffelatte.blogg.no! Good times!

OMG fab

Jeg har! Husker spesielt godt når du var russ og laget en video av at du skremte Lasse hahah.

Haha! Jaaaa :D jeg hadde et år på utveksling hvor det er noe "sorte hull" (kan man virkelig kalle det det?) men jeg har da fulgt deg i siden 2008 :D

Fulgt deg siden dette :D hehe

Helt fantastisk 😂

Derfor jeg digger deg Ida😊 Du hadde og har fremdeles selvironi. Håper du deler flere gamle klipp 😉

Ok. Jeg dør.

Jeg tror jeg var 13 da jeg begynte å lese bloggen din, og det var vel i 2008. Har fulgt deg tett siden da. Husker så godt da du hadde kjærlighetssorg. Det er faktisk bare deg og de andre "veteranbloggerne" jeg orker å følge med på. Resten av bloggnorge er jo blitt KOKO.

Kåz&klemz

Haha😂😂 dette gjorde morgenen min litt bedre ass, digger deg!

Fantastisk, eg trur eg døde litt her! :D Sjølvironien var flott då og, ja :)

Eg har ikkje følgt fullt so lenge, joina vel følgerskaren etter du hadde bytta navn :) Men no føler eg at eg har gått glipp av masse, haha!

Å herregud! Haha, jeg fulgte dessverre ikke bloggen din på den tiden, men nå skulle jeg ønske jeg gjorde det for dette er noe av morsomste jeg har sett på lenge! Please legg ut mer! :D

Ha ha ha... You made my day!

Vanvittig bra svar på tiltale :D Tror du har en hit der..

Ha en super dag!

Ja! Jeg har! Savner faktisk den perioden litt :)

Denne husker jeg godt! Har fulgt deg siden da!:)

Rekker forsiktig opp hånden og synger med. JA til throwback, vi vil se ekte saker!! Og gjerne eldre saker!!

Ida du er virkelig et unikum og et godt forbilde. Det viktigste man kan lære unge jenter i dag er nettopp det du gjør: Selvironi og selvtillitt. Der er du virkelig nr. 1 og du fortjener mye mer ros.

Hahaha😃 Det var dagens😂 Husker videoen der, har fulgt deg i årevis😊

Haha! Herlig!!

Jeg har fulgt deg siden "gale-Mathias" og må innrømme at jeg savner den flotte videobloggingen din, hehe. Skjønner dog at du kanskje har vokst litt fra det;p

Har fulgt kanskje 50 ulike bloggere, men har ikke tid til slikt lengre. Det er en blogg jeg fortsatt er innom, og det er din. Du er (relativt?) ærlig, ikke redd for å være deg selv, og i det hele tatt. En behagelig blogg å lese som stadig gir meg noen latterfulle øyeblikk. Tommel opp for deg Ida.

God morgen, Ida :) Jeg må bare si tusen takk for at du gav meg en fantastisk start på dagen! Jeg har fulgt deg siden begynnelsen og her har du mye av grunnen til det. Du er ekte, tvers igjennom, og du er helt rå <3 Måtte dagen din bli like fargerik som musikkvideoen din :)

Tonje Sofie

Har fulgt deg heeeelt fra starten, gale-mathias :-)

Haha! Jupp, har vært en ivrig bloggleser helt siden den gangen :) Heier fortsatt på deg!

HAHAH! Herregud som jeg ler! Har lest bloggen din siden 2010 ca. Fy flate så morsomt. Jeg digger deg!

Haha, så morsomt å se! :)

Husker godt da du hadde bloggen caffelatte.blogg.no, men kan ikke huske å ha sett den filmen der.

Så artig tilbakeblikk!! Har fulgt bloggen din lenge, husker godt at den het caffelatte :-) Gjerne flere tilbakeblikk :-D

ÅH<3 det er virkelig så gøy å se igjen dette, fulgt deg siden starten og like avhengig av å kikke innom bloggen din enda! JA til mer tilbakeblikk :-)

Ja, jeg har fulgt deg omtrent hele veien! Det var slik jeg ble inspirert og opprettet min egen lille blogg. Den ble faktisk ganske populær, men jeg ble lei etter bare en liten stund.

Jaaaaa til å legge ut flere videoer og bilder! :)

HAHAHHA!! Elsker dette. JA til flere tilbakeblikk!

Så morsomt å se igjen! Jeg har fulgt bloggen din hele denne tiden, fra du var ung og lovende til nå en voksen, moden kvinne. Herregud, det begynner å nærme seg 10 år det! ☺️

Haha, du var/er helt konge!

Jeg har fulgt deg siden du hadde den caffelatte-bloggen, men husker ikke det med gale-mathias..

Hahaha, ja, vææær så snill med et mimreinnlegg! 😀 Du har en leser som har fulgt deg fra starten her! Like rart å tenke på for meg.. Jeg var 13 år da du startet! Ikke rart lesere føler de kjenner bloggerne de har lest om så lenge, selv om vi ikke gjør det.

Du har uansett holdt på humoren din, men klart å pakke den inn i takt med alderen du bestiger. Jeg vil kanskje si at nå presenteres den på en litt mer verdig måte? 👌🏽😂

Haha! Fantastisk selvironi allerede da! :D Pliiiis del flere minner!! :D

Haha så fælt og gøy på samme tid. Har fulgt deg siden du blogget under caffelatte, men har ikke sett den videoen før.

Hahaha, dette minner meg på hvorfor jeg i utgangspunktet fulgte med på bloggen din! Jeg har faktisk vært fast leser siden 2007/2008 innser jeg nå.

HAhahha, elsker at du legger dette ut igjen. Jatakk til tilbakeblikk! :-) Jeg hadde helt glemt at bloggen din het caffelatte en gang i tiden. Men så utrolig morsomt å se igjen :-)

Nesten litt pinlig å tenke på at jeg har fulgt deg siden jeg gikk på ungdomsskolen og nå studerer jeg på universitetet (mange år med blogglesing, altså). What. Snakker om å være nysgjerrigper på andres liv. Så sykt rart at man leser om andre på nett og finner det så underholdende i grunn. :-)

Hahaha! :P Så utrolig morsomt! Jeg fulgte faktisk bloggen din mens du blogget på caffelatte.blogg.no! Men kan ikke huske denne videoen :P

Haha ååå dette husker jeg!! Du var selve grunnen til at jeg begynte å lese blogger, og husker favorittvideoen min var da du og Linnea Myhre lagde video til Avril Lavigne - complicated ;)

Hahahaaha, du er RÅ!!!!

Fikk litt sånn Kardashian vibe her nå, håper dine fremtidige barn lager en remake av det her når du blir 60 Ida :D

WOW! haha klarte ikke se ferdig den videoen, men selvironi det har du alltid hatt :)

Hahahahaha dette husker jeg såå godt!! Så jadda frk.Caffelatte, har fulgt deg i nesten 10(!) år

Jeg har fulgt deg siden bloggen het cafelatt, hehe :D Husker ikke akkurat denne videoen,men hadde vært gøy om du la ut noen bilder fra den tiden, kanskje jeg husker mer da! :D

HAHAHA ;D Å herregud. Du var søt da! *ler resten av dagen*

Hahaha du er så kul, Ida!!

Åh så herlig. Haha. Er så gøy å se tilbake på ting man gjorde når men gikk på videregående, for det føles liksom så helt forferdelig lenge siden selv om man enda ikke har fylt femogtyve. Gi oss tilbakeblikk! Gleder meg allerede!

Haha, husker den videoen der! Har lest bloggen din av og på siden den tiden 😂

Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært innom bloggen din siden før denne videoen, ja... :)

Kan ikke skryte på meg å ha fulgt deg helt fra starten, men har fulgt deg siden 2008 :) Fått med meg hver eneste bloggpost! Hahaha.. Konklusjon: du er rå :)

Hahahah ååå jeg har fulgt deg lenge, og husker fortsatt cafelatte bloggen! Dette var morsomt! Digger selvironien her altså.

hahaha flirer seriøst så mye at jeg snart skriker, det det gjorde dagen min bedre!!

Hahaha, jeg husker denne videoen! Digget selvironien din den gang da, og humoren din nå enda mer. Klem fra fortsatt fast leser <3

Hehe.. Dette var morsomt! :) Mere!

Åå, jeg husker denne tiden så godt!!!

<3 caffelatte.blogg.no<3

Meg! Ja til tilbakeblikk. Skal følge med for alltid.

Husker du var et stort forbilde, du var så kul haha har fulgt med siden du startet, "glemte" bloggen en stund og ble kjempe glad da jeg fant deg igjen!

Du er utrolig flink! Elsker at bloggen er en miks av personlig, interiør, klær, trening og rett og slett vanlige ting med et hint av humor i alt du skriver!! :D

HAHAHAHA beste jeg har sett!!

JA TAKK til tilbakeblikk!

IDA JEG ELSKER DEG!!! <3 Fulgt bloggen så lenge, føler nesten jeg har vokst opp med deg haha! Aldri slutt å være deg selv, du er unik!

Hahaha :D Morsomt!

Haha, dette var tider! Når blogging var helt nytt, spennende, fortsatt litt ukjent for de fleste og alt var lov. Det var så gøy! All hail queen Ida! Håper du kommer med mer mimring :-)

Jeg har fulgt deg å bloggen så lenge jeg kan huske. Husker du var med i et intervju med Radio Tønsberg, etter dette måtte jeg selvfølgelig inn å se hva dette var, å siden har jeg blitt værende :-) selv etter 9 år, har jeg ikke kommentert her, men en gang må jo være den første!

Forøvrig elsker jeg bloggen din, ofte sitter jeg i hjørne av sofaen å ler meg skakk av både paraplyer og andre blogginnlegg. Du er virkelig en av få som har holdt seg nede på jorda:-)

Stå på videre!

haha!!! du er genial som tør å legge dette ut igjen :) Følgt deg lenge, og elsker dine meninger om det meste!

Jeg har fulgt deg helt fra cafelatette-tiden. Utrolig at det er nesten 10 år siden! Kjempegøy med tilbakeblikk fra den tiden, keep em coming!

Hahahaha, for en video! Jeg har lest bloggen din siden jeg begynte på videregående i 2007, så har fulgt deg nesten hele veien. Det har vært mange morsomme år. Jeg digga deg da, og jeg digger deg nå. Jeg leser aldri bøker, men jeg er sikker på at du en dag kommer til å gi ut en bok, og DEN skal jeg lese!

Haha så artig. Husker den tida godt, tenkt så fort det går. Husker også du la ut en veldig sarkastisk sminkevideo! Har du den fremdeles? Haha

Heejjaa! Har fulgt bloggen din siden jeg var 13, siden du kun hadde 300 lesere og var gale-mathias, og du har vært numero uno siden den gang. Håper aaaldri du slutter å blogge, da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt. Tusen tusen takk, for kanskje de fleste latterkulene jeg har hatt i løpet av disse ti årene.

Stor klem fra ei som hater å klemme og er altfor dårlig til å kommentere

Jeg har lest bloggen din siden den het caffelatte. Og jeg er like stor fan i dag, som jeg var den gangen! Du er den eneste bloggeren jeg har fulgt fast i alle år, og gleder meg til å følge deg fremover:)

PS! Elsker videoen! Fantastisk!

Omg, jeg dør!! Elsker deg!! Ja takk til flere tilbakeblikk :)

Hahaha. Jeg har fulgt deg nesten hele veien. Syns du bør lage fler videoer. Visste ikke at jeg savnet dem 🙈😂😂

fortell historien om den hvite buksa igjen!!!! HAHAH!! syns den er så morsom!!! når du oppdaget en lapp hvor noen i klassen din hadde snakket om den hvite buksa di?

Hahah, genialt!

hahahah, ler meg i hjel :D

Ja, jeg husker denne videoen, så har nok fulgt deg så lenge ja :D Hehe :)

HHAHHHA!! underholdning på høyt nivå, syns du burde lage en 2016 versjon av denne videoen 😂

Jeg husker det!!! Hehe, fulgte bloggen din daglig på den tiden :) herregud nå følte jeg MEG gammal! (Vi er like gamle) men husker det som at det var i går

Er innom bloggen din i my og ne, men Gud this tales me back!

Har fulgt deg helt siden caffelatte bloggen og du er fortsatt en av de få jeg følger! Kjempe morsomt med tilbakeblikk! Husker veldig godt bloggene jeg fulgte på den tiden og det var deg, linnea og ulrikkelund, også husker jeg du og ida sende bilde på sånn chat program som marieamanda var programleder for. Haha good times

Hahah! Nå lo jeg skikkelig godt. Drit morsomt å se deg i en sånn selvironisk video. Jeg har fulgt deg de siste to årene, og vil gjerne se mer av slike videoer og bilder fra gamle dager! Døds gøy

Jeg vet ikke om dette er flaut eller morsomt, men jeg sang med store deler av videoen... Denne satte seg visst på hjernebarken for 10 år siden, haha, og har blitt værende der siden. JA til mer tilbakeblikk, det er nok mange av oss lesere som har vært her siden starten av. Stå på Ida, du er jo litt kjendis, da<3

Silje Skivik

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA!! Jeg dør av deg!! Du er jo bare helt fantastisk :-)

Hahahahaha fantastisk!! Kan ikkje du dele fleire videoer???:)

Jatakk til flere tilbakeblikk! Jeg er en av de som har fulgt bloggen din fra starten, og du må virkelig aldri slutte! Dagens høydepunkt:)

HAHAHAHA jeg dauer! Ler meg ihjel. Ida du er FANTASTISK! Jeg har lest bloggen din siden vi gikk på videregående (er jevngamle vi, hehe). Hadde ikke begynt å lese når denne her ble lagt ut, men kan ikke ha vært lenge etterpå..

STÅ PÅ!

Hahaha, denne husker jeg så godt! :D

hahahah<3<3 du er seriøst rå!!

Har lest bloggen din helt fra oppstarten, og husker jeg digga videoene dine! Hadde du ikke en hvor du øvelseskjørte og? Husker også da du farga håret brunt i tidlig bloggkarriere!

Jeg har lest bloggen din siden da, og fulgt med deg. Husker spesielt godt at du og broren din la ut mye rart sammen som jeg lo av.

Er 22 år, å har lest bloggen din så lenge jeg kan huske! Ler meg ihjel av denne filmen, og JA vi vil ha flere haha!!!

Savner paraply-innleggene dine også! Jeg har fått en ny paraply idag, og den gjelder forelesere som tar seg en "smatt" mellom hver setning de skal si. Utrolig ekkelt og unødvendig, de har da vel ikke mer spytt i kjeften enn andre folk? Bare legg merke til det.. eller nei, kanskje ikke..

Det passa seg ikke å se på videoen sist jeg var inne på bloggen din, men nå gjorde jeg det - og jeg HAR fulgt deg siden denne gang :D Husker jeg syns du var så kul og spennende!

Sykt å tenke på at det er så lenge siden!! Husker dette veldig godt! Du er herlig. Ja til flere tilbakeblikk! <3

Jeg har fulgt deg hele veien😄 Du er best!

Årene flyr gitt. Har fulgt deg helt siden denne tiden :D

Ja!! Eller ihvertfall siden 2008:-) Haha du er festlig!

Stina Marie

Haha, jeg har fulgt deg hele veien! Så artig å se tilbake, håper du legger ut flere videoer osv fra den tiden. Husker jeg og en venninne pleide å se på videobloggene dine i lag. :D

Hahaha jeg dør! Husker veldig godt caffelatte :)

jeg har fulgt med hele veien (selv i perioden hvor du trodde jeg hata deg, hahaha), og SHIT, er det snart TI ÅR SIDEN? følte meg plutselig veldig gammel..... tror du er den eneste bloggeren jeg har fulgt så lenge - alle andre har liksom flippa eller slutta med årene. men du har fortsatt den samme herlige humoren og den "gode pennen" (hater det uttrykket, men det er sant, altså). skål for ti nye år! ;)

cecilie: hahaha, uff! Føler meg gammel jeg også, når jeg ser at dette er 10 år siden. Skål for det ja! :D

Hahaha:) har fulgt deg siden 2009:)

Hærlig selvironi! Ja takk til tilbakeblikk!!

Må bare sei at du e så sykt AWSOME! elske selvironien din og at du rett og slett gir totalt faen i ka andre "tycker om tenker" om deg:)

Lz: så hyggelig <3

Skriv en ny kommentar