MAT OG KJÆRLIGHET

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADenne dagen i mitt ♥ altså! Etter vår danske frokost, gikk vi på shopping. Vi fant en kjempespennende second hand butikk, og etterpå dro vi på et gigantisk loppemarked. Fikk shoppet litt perler og paljetter, så klart ;-) Skal komme med litt København-tips etter denne helgen, er jo gøy å gjøre litt annet enn å labbe rundt i strøget. 

Dagens lunsj fant sted på Mother, en helt fantastisk italiensk restaurant i kødbyen. Alltid deilig med en pizza når beina verker etter litt for mye spasering. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKan ikke se for meg noen bedre måte å tilbringe valentineshelgen på, enn å le masse og spise god mat med min beste venninne. Fries over guys, herregud så mye god mat København har å by på. Må komme tilbake snart, bare for å spise en hel helg. Og til deg som la igjen en anonym kommentar om ikke det var på tide at jeg trente litt mer, så sier jeg bare, WHERE'S THE PIZZA!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANå skal vi få på oss trynet, fylle et glass rødvin og gjøre oss klare til å dra på innflytningsvors hos noen av Maria sine venner. Håper alle har en fin lørdagskveld ♥

44

Åå så koselig! Ser ut til at du har hatt en super dag og så mange fine bilder.

Ønsker deg en riktig god helg videre <3

Ingrid Kristiansen: tusen takk, Ingrid <3 god helg!

Elsker stilen din! :)

Pizzaen på Mother > Trening!

ANYDAY! Btw, du ser så flott ut at jeg mistenker "Anonym" for å ha forstørrelsesglass-briller. Men så kan det hende at h*n bare er et jævlig menneske også da :-)

Kos deg videre i København <3

Inga: takk <3 Mother er himmelen!

Herlighet så utrolig nydelig du er!! Håper du koser deg masse i københavn✨

stine: <333

Ser herlig ut! Forresten, snakker du dansk når du er i DK?

Thale: delvis - i butikker gjør jeg det, ikke med familien :-)

pizzaen så supergod ut!!

Kunne bare man sett halvparten så fin ut som deg❤️ Du er virkelig helt nydelig!

Anonym: så snilt sagt <3

Ser kjekt ut! Hvilke butikker vil du anbefale fra Kjøbenhavn? Og hvilke attraksjoner blr man sjekke ut? Ha en fin helg videre! <3

Julie: kan skrive noen tips etter helgen! God søndag <3

Fine deg! Haha lever etter samme motto, sånn blir det når man har 9 eksamener til sommeren :-p trening kan man gjøre i sommer (hvis jeg orker hehe). Hvor er brillene fra? De var fiiiine :-D

Christina: Hehe, ikke sant! Brillene er fra Gina tricot og koster 79 kroner, for et kupp eller hva! :-)

Trene litt mer? Jeg syns du ser flottere ut enn noen gag jeg :)

København er så fantastisk! Herlige bilder :) Håper dere koste dere i går kveld også!

Vilde: tusen takk, det gjorde vi! <3

fine deg, Ida! Du ser smashing ut, kos deg masse <3 digger deg

Anonym: så hyggelig, tusen takk! Og god søndag <3

Nam, det så syykt godt ut! Og at du skal begynne å trene igjen... Hallo, alle vet da at å spise pizza er mer gøy? haha... Uansett, så er du flott sånn som du er <3 Du ser jo veltrent og flott ut, så anonym er nok en smule misunnelig :-D Ha en nydelig søndag!

charlottetunes: pizza er mye mer gøy ja! Haha <3 ha en nydelig søndag du også! Klem

Så fine solbriller! Hvor er de fra?

Maria: Gina tricot, 79 kroner :D

Så utrolig fin du er på bildene!!

Ragnhild: tusen takk <3

København er fantastisk. Min mor bor der, så har blitt noen turer de siste årene :) Var der sist for to uker siden med min beste venninne, og da spiste vi på PS Bare & Grill på lørdag, og det anbefales virkelig :D Fantastisk mat, gode priser, god stemning, og nydelig sangria! Håper du har hatt en nydelig helg, ser sånn ut!

Anniken: takk for tips! Så herlig å ha en mor som bor her :-)

Kjære, vakre Ida, Tusen takk for all glede du sprer gjennom bloggen din! Tusen takk for at du svarer på kommentarer og tusen takk for at du er deg selv!

Å lese bloggen din er en sann fornøyelse, som jeg nyter hver eneste dag. Du gløder virkelig, noe som smitter over på leserne dine. Jeg føler meg også velkommen på en helt spesiell måte på din blogg, noe ingen andre klarer å skape. Pizza over trening anyday, vi lever bare en gang, og da må vi gjøre det vi elsker :) Håper københavn turen blir vellykket (noe det ser ut som) og at du har en fin søndag!

Karoline: dagens kommentar, nå ble jeg glad!! Tusen takk, Karoline. Håper du har hatt en fin start på uken <3

Sykt fin er du! Du kler flette skikkelig godt :) og jeg DIGGER solbrillene!

Så bra dere koser dere i København. Jeg lurer forresten også på en ting. Jeg husker du har svart på det her tidligere, og har muligens (hvis jeg ikke er HELT på blåbærtur nå) laget et innlegg om akkurat dette før. Men.. hva slags kamera bruker du? Bildene er så utrolig bra! Skjønner godt hvis du er lei spørsmålet, jeg er sikkert ikke den første som spør, men jeg måtte bare spørre. Har prøvd å ta en stalker-runde i arkivet ditt men fant ikke ennå, haha.

Alexa: hei! :-) takk, så hyggelig! Kameraet er et Olympus EPL 7. MEN, bildene blir fine pga en linse som jeg har kjøpt i tillegg, og den er en 45 mm linse. Klem!

Vil virkelig anbefale restauranten Pluto i Borgergaden 16! Sjeldent god mat, og et sted med stil. En stor opplevelse, og overraskende gode priser i forhold til kvalitet.

Kos deg masse videre :)

"Og til deg som la igjen en anonym kommentar om ikke det var på tide at jeg trente litt mer, så sier jeg bare, WHERE'S THE PIZZA!" - og derfor er det jeg ELSKER bloggen din, haha!

Kos deg masse i Køben, jeg gleder meg til å lese om tips! Det er veldig lenge siden jeg var i Danmark nå, kanskje det må bli en langweekend i løpet av året :-)

Køben<3 kan du legge ut tips til hvilke hoteller du anbefaler? (Selv om du ikke bor på hotell nå, regner jeg med). Har akkurat bestilt flybilletter i bursdagsgave til kjæresten min, men finner ikke ut av hvilket hotell jeg bør velge!

What! Du ser jo helt fantastisk ut! Denne personen kan tydligvis ikke ha det noe godt med seg selv!

Trene mer? Haha, første jeg tenkte før jeg så kommentaren var at "wow, Ida ser dritbra ut, også som hun stråler!" - måtte scrolle opp igjen og se på bildene. Tenk å ha det så fælt at man må skrive sånt til andre. Stå på Ida, elsker å komme inn til nye innlegg på bloggen din :-)

Therese: tusen takk, Therese! Glad for at du stikker innom <3

Jeg har nettopp flyttet til København for semesteret, så gleder meg veldig til tips :-D Kos deg videre!

Så fin du er, Ida! Kan jeg spørre om hvor jakken din er fra? :)

Benedicte: pinkyswear.no :-) klem

er det denne jakken du har?

http://www.pinkyswear.no/collections/knitted-lamb/products/bella-fluffy-coat-black

:) <3

elisabeth: jeg har den også, men den på bildene er denne: http://www.pinkyswear.no/collections/knitted-lamb/products/frost-knitted-lamb-coat-black
:-)

Skriv en ny kommentar