DET HETER VEL HVERDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag har det vært stille fra meg her inne, gitt! Jeg stod opp halv 6 for å gjøre unna jobb før skolen, og så kom jeg meg ikke hjem før i 10-tiden på kvelden etter å ha vært på nok en brudekjole-fitting og trening. Jeg har jo ikke trent ordentlig siden jeg var i Thailand i januar, så i dag var det på tide å dra seg tilbake på trening. Det er ingen tvil om at jeg har mistet det meste av både kondis og styrke, for en fiskepudding. Rett og slett! Og det verste er at jeg sikkert våkner støl som en lyktestole i morgen, selv om jeg så vidt har løftet en finger (eller arm, da).

Men jeg håper i det minste jeg kan få litt av den lykkefølelsen jeg vanligvis pleier å få etter trening! Jeg trenger den, for å si det sånn. I dag har jeg bare hatt lyst å grine fra jeg stod opp til jeg la meg. Jeg har laget meg en skikkelig drittuke, fylt med godsaker jeg vanligvis utsetter. Celleprøve hos gynekolog. Fjerning av en småskummel føflekk hos hudlegen. Sånne ting. Og nei, jeg vet at det ikke er synd på meg i det hele tatt! Men jeg har satt på meg furtetrynet, og er kald, trøtt, sliten og i dårlig humør. Alle uker kan ikke være en feiring av livet, det må man vel bare godta ;-) 

Nå skal jeg spise en alt for sen middag og svare på litt mails før jeg reiser til mitt yndlingssted; drømmeland. Håper du sover godt når den tid kommer ♥

38

Off, kjenner den følelsen so altfor godt! Og eg meiner det er lov å synes synd på seg sjølv :)

Uff, den jeg-har-ikke-trent-på-lenge-stølheten kjenner jeg også... Langt ifra godt, men det varer heldigvis ikke lenge før den forsvinner, og man er inne i et godt treningsmønster igjen :) Selv om du sier du har laget deg en drittuke, kan det godt hende den blir bedre enn du tror. Har du en veldig dårlig dag, er det også helt lov til å koble ut alt sammen, drikke en kopp te og lese en bok, for eksempel. Eller legge seg i sengen, med hodet i fotenden, og høre på god, høy musikk. Det hjelper meg, i alle fall :) Kos og klem til deg!

Frida: ja, med lave forventninger skal det jo ikke mye til for at det faktisk blir en veldig fin uke :-) Klem til deg også!

Om det er noen trøst så er det ikke bare du som har en drittuke denne uken. Både jeg og flere av mine venner lengter etter ukeslutt!

Camilla: tenk så deilig det skal bli med helg! <3

Åå, den jakken var nydelig! Siden du får unnagjort alt det kjipe denne uken, kan du tenke deg hvor sykt bra neste uke blir!! Sånne tanker hjelper i allefall meg, haha! Hadde en skikkelig drittuke forrige uke, så da blir denne automatisk myyye bedre <3

charlottetunes: helt sant <3

Hei. Jeg skal i en finere 30 årsdag i Oslo snart. Hadde hart lyst å fått flettet håret på en fin måte og kanskje en lett make up. Har du tips til noen du vet er dyktige? Skal bo nede ved Oslo s. :)

Line: Hei :-) hmm, kanskje Oslo Beauty House?

Haha, sånn er livet i blant ja! Håper du får en fin uke :)

Karine Marlen: takk det samme :-)

hvor er jakken ifra? :)

Hvor er jakken fra? :-)

Anonym: meotine :-)

Hei. Er det noen som noen gang galler deg for Idis? Idis Wulff liksom? Det gjør nemlig JEG! LOL! "Skal bare sjekke litt på Idis Wulff først" pleier jeg å si. Hehehe. Håper det er greit.

Erdis: hahaha! Mest Wulffis egentlig! Du kan kalle meg hva du vil <3

Skal du gifte deg?

Elsker bloggen din! Begynte å lese for et par uker siden og nå klikker jeg meg inn på bloggen din flere ganger daglig!

Anonym: nei, er en venninne som skal :-) velkommen inn hit! Klem <3

Uffda, håper du snart får opp humøret litt og ting går din vei - det gjør det nok!! :) Ha en fin onsdag<3

sofienyg: <3

Haha, humrer litt for meg selv her. Det var vell ikke meningen å skrive brudekjole-Fitting? Haha. Godt med noen morsomme skriveleifer ;-) Håper du får en bedre tirsdag :-)

Thale Sunniva: hmm jo det var meningen? Som i dress fitting? :p

Hei Ida, sikkert lei av spm om dette, men er det pretty eller preppy du har på deg her? :) Setter pris på svar

kristin: skrev nettopp pretty til en annen her, men nå ble jeg litt usikker, men kan sifra når jeg får dem i posten :-)

Bloggingen din om dagen altså :D

Nå erru i siget - liker det!

Var det du som var på Barry's i går? Turte ikke si hei i tilfellet det var synet mitt som hadde sviktet... :-) Håper å se deg igjen der - det er virkelig kjempemorsomt når man kommer litt inn i det!

Thea: ja, det var nok meg! :-) vi sees!

Hvilke solbriller er det? :) De kledde du!

Anonym: det er Céline, modellen heter Pretty :-)

bruker du ekte pels?

Anonym: ja

Du stråler, du er så fresh og fin! Digget jakken på deg, den passet du virkelig godt!:)

Cecilie: tusen takk, så hyggelig! :-)

Hei Ida!

Lurte på hva du "tenkte på for deg selv", eller eventuelt gjorde før en flytur slik at du demper flyskrekken mest mulig. Vet at du både har brukt hypnose, medisiner eller litt vin (hehe), men sånn helt generelt - hva gjør du?

Håper på svar!

Ha en fin kveld videre :)

Anonym: hei :-) det er viktig for meg å slappe av, ikke stresse og være ute i god tid før jeg skal ut og fly. Hvis man allerede er stresset tror jeg det blir verre. Og ellers tenker jeg på at de som "styrer skuta" også har en familie som de er glad i og skal hjem til. Det hjelper litt! Klem til deg

Utrolig fine briller, Ida! Hvor er de fra? :)

tommy ottesen

utrolig leker jakke

hvor har du fått tak i den

Så utrolig fin jakke :-) !

Skriv en ny kommentar