CLINE PRETTY

Noen ganger lurer jeg på hva folk som driver budtjenester egentlig tror. At en som har bestilt et par solbriller har tid til å sitte hjemme og vente på at de skal bli levert, mellom klokka 9 og 15?! Åååh, jeg gleder meg så mye til å motta de solbrillene at jeg har tatt meg hele dagen fri og bare sitter her og drikker kaffe. Kan ikke vente med å sette de nye solbrillene på nesen, da blir dagen komplett! ALTSÅ. Jeg blir like oppgitt hver gang. Kan ikke folk bare hive den pakken i en boblekonvolutt og sende den til postkontoret, så jeg kan hente.... Og lengre enn dette rakk jeg ikke å hamre på tastaturet, før UPS stod på døra med mine nye Céline solbriller, haha! For en gangs skyld et bud som fant fram her hvor jeg bor også. Han fortjener creds, stakkar ♥

I stedet for å klage kan jeg jo vise dere de nye solbrillene. Da jeg lånte Maria sine i København fikk jeg så utrolig mange kommentarer og mail om hva slags solbriller det var - og jeg må innrømme at jeg ble ganske forelsket i dem selv. Så mens jeg fremdeles var i Køben, klikket jeg dem hjem på nett. Tålmodigheten selv, her! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Merket er Céline, og modellen heter Pretty. Nummeret som står inni solbrillene er CL 41801/S - så da bør du vel ha alt du trenger for å skaffe dem du også :-)

Hvor du bør kjøpe dem, vet jeg ikke. Jeg har bestilt fra Otticanet.com flere ganger, og også denne gangen. Det er ekte vare, og prisen er lavere enn i butikker. Ulempen er at du kan få en saftig tollregning noen uke senere - jeg husker dessverre ikke hvor mye disse har vært på tidligere, men det har vært såpass at jeg har tenkt at jeg kanskje like gjerne kunne kjøpt i butikk. Noen fasit har jeg dog ikke! Leveringen er veldig kjapp, jeg bestilte disse 14. februar og UPS prøvde å levere dem allerede i går. Håper det var til hjelp!

27

S lekre da!! Jeg hadde et bud som kom p dren min HALV TTE... Han ringte p tlf og p drklokken. Jeg sendte kjresten ned i undikken, haha!! For et styr det kan vre til tider. Men samtidig er det litt deilig ikke mtte g p posten, haha! Hper du har en fin dag, skjnne <3

charlottetunes: hehehe, det er nesten verre! Men ja! Nr det er tunge ting er det deilig at det kommer p dra, men akkurat solbriller kunne jeg fint plukket opp p posten ;-) Ha en fin dag du ogs <3

Rett og slett nydelige!

Kjempefine! Og kjenner den frustrasjonen der! Har sjlv blitt heime og droppa forelesing fordi eg venter p leveringar, men HALLO - kva skal eg gjere nr eg blir voksen og har voksenjobb (25 r og student, d er man jo barn, haha)? Er jo vanlig vera p jobb mellom 8 og 4! :P Merkelig ordning.

Veldig fine :D

Tina Marie: tusen takk! :-)

Hvor hy er du og hvor mye veier du ca n for tiden?

Vigdis: jeg er 167 cm hy og har ikke veid meg p evigheter ;-)

*ler* Du skriver morsomt. Syns jeg ser dem, liksom, tatt seg fri og gode greier fordi solbriller! :)

Akkurat det der med levering er ett sant H her i UK. Absolutt alt skal leveres p dra, og folk som bor her vet ikke selv hva ett postkontor er - langt mindre hvor det s skulle befinne seg. Snnsett savner jeg Oslo og mine 14 dager til komme meg ut av leiligheten hente pakkene mine nr det passer meg!

Anette K: Hehe ja, jeg foretrekker ogs det :-)

Haha, det er s typisk.. De var fine da! :)

Hret ditt ser s sunt ut, hvordan pleier du det :)?

Maria: tar hrpiller, kurer en gang i uka, prver vaske hret sjeldent, og prver bruke fner/glattetang s lite som mulig! klem

Hahaha, jeg kjenner meg s godt igjen. Vrt X antall kvelder UPS eller DHL mannen har ringt for sprre om jeg er hjemme og si at han kommer om 15 minutter, og 2,5 time senere ikke ha dukket opp. Og jeg har utsatt alt fra g p butikken til mte kjreste eller venninner, ogs kommer han ikke fr om mange timer, og jeg m ringe etterlyse han: "hh skal du ut?". Og et par ganger har de bare slengt varene mine utenfor dren uten ringe p en gang, men da jeg selv har sagt at jeg ikke er hjemme og lurer p om de bare kan sette det utenfor er det helt umulig....

Men solbrillene var sykt fine. nsker meg flere Celine briller. Selv har jeg bare modellen Thin Mary, og jeg elsker de :)

Rikke: hahah, det er s typisk og ikke minst frustrerende!

Pretty eller Preppy? :) elsker otticanet

Hei Ida

Fikk med med #peevigjaktetterbukse problemet ditt. Ser at mange anbefalte Molly buksen fra Gina, men selv skjnner jeg ikke helt det? Den er helt grei de frste gangene man bruker den, men s vier den seg ut holder overhode ikke fasongen.

Fikk lyst til tipse deg om Acne sine 5 skin pocket jeans, de m du prve! De koster mellom 1300 og 1600 kr (avhengig av vask), men noen bedre bukser skal man lete lenge etter! Har den i flere forskjellige vask, og absolutt verdt pengene! Ikke er den lang i bena heller :) Har hatt flere av dem i flere r, holder fasongen og kunne ikke blitt mer fornyd med en bukse. Btw, utrulig kul veske i det samme innlegget, Alexander Wang er helt r p vesker. God helg:)

Silje: takk for tipset, det er den neste buksa som str for tur :-) god helg til deg ogs. Klem!

Hei :)

De var fine! Hvilken strrelse har du? Eller er det ikke forskjellige strrelser kanskje?!:)

Ha en fin helg!

Therese: tror bare det er en strrelse :-)

Hei! Hva er linken til brillene? Finner de ikke p otticanet :)

Er kanskje rart sprsml, men vet du hvor brede Celine New Audrey solbrillene er i cm?

Jeanette: nei, det vet jeg dessverre ikke :-(

Hei :) Har du ftt toll regning p disse enn, evnt how much? :P Hater den lille overraskelsen der.

L :): nei, har ikke det. Men regner med at den ligger og lurer i postkassa nr jeg kommer hjem etter vinterferie, uff :p

Off, den er lei :D Lurer p hvor mye det blir, om det lnner seg handle p Ottica :)

Skriv en ny kommentar