HR NYE ETTER N

Husker du da du var 12 år gammel, maste om å få lov til å ha på deg sminke på skolen, og foreldrene dine sa at; nei, det er du ikke gammel nok til. Du skal være voksen og sikkert bruke sminke hele livet, så nyt det å være barn? 

Det minner meg litt om det jeg sier til venninner som er såkalt "ulykkelig single", og ikke tenker på annet enn å finne den store kjærligheten. Hjelp, jeg fyller snart 24/25/26/27, og jeg er singel! Kommer til å råtne alene i en leilighet sammen med sju katter og påskrudd TV hele døgnet! Og som den singelpatrioten jeg er, sier jeg; hør nøye etter nå. Du har hele livet på å være i et forhold, så nyt det å være singel. Du kan treffe den rette i morgen, og være sammen med fyren resten av livet. Men tro meg, det kommer dager hvor du savner singellivet, og ikke minst angrer på at du ikke utnyttet de dagene hvor du var fri som fuglen, hadde de letteste skuldrene og kunne gjøre nøyaktig hva du ville på denne jord uten at noen andre hadde noe med det. Er det ingen som skjønner hvilken luksus det er? Kanskje skjønner man ikke det før man er godt gift, har to barn i bleiealder, en hund som skal luftes, et huslån som skal betales og svigerforeldre som skal besøkes. Jeg både nyter det, og gleder meg til den dagen jeg er klar for et A4-liv. Men jeg syns at alle burde nyte begge deler, og ikke se på singelperioden(e) sine som bortkastet, eller som en forberedelse til det andre alternativet. 

Vel, i dag dro jeg på kino med en av mine beste venninner og så "How to be single" på kino. Ikke en dritgod film, men vi lo en del - og den gjorde det jeg håpet på; slo et slag for å ikke være redd for å være litt alene, og lære seg selv å kjenne som individ. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
To fun facts til dette nydelige boblejakke på kino-kunstverket. 1. Herregud, SE! De har sluttet med spader og innført hansker til å plukke smågodt. Syns det var skikkelig ekkelt å grafse oppi alt, det kan jo være hull på noen av hanskene? 2. En av godteriene fikk meg til å klø i nesa under filmen, så jeg røsket meg godt i nesetippen og begynte å blø neseblod. NEEEEEI! Hvordan kan det skje når man sitter på kino, og i tillegg sperret inne helt innerst på raden? Kunne jo ikke gjøre annet enn å bruke skjerfet som lommetørkle. Utrolig stas altså! 

Nå er det leggetid for meg! Snaaart helg, dere :-) 

50

Jeg er helt enig med deg! Jeg Egeland jeg lrte meg nyte singellivet og gjre det meste ut av det fordi ellers ville jeg nok ikke vrt klar for gifte meg skulle vre med noen for alltid. Jeg angrer ikke et sekund p singellivet, men n er jeg klar til sl meg til ro. Gifter meg i juli :)

Christel: s koselig!! Lykke til med bryllup :-)) Jeg skal vre forlover i juli, og gleder meg s mye!

Masse sant her, sjlv om eg ogs forstr venninnene dine som kjenner litt p samfunnspresset.. Sg filmen i helga, lo mykje, men den var aldeles ikkje so bra som traileren skulle ha det til :P

Bde forhold og singelliv er digg! Vr glad for det du har sier n jeg :)

Og skjnner ikke at single ikke setter mer pris p Valentines: Det er jo en gyllen mulighet til skjemme bort seg selv, sine venner og familie! Lvv for everyone <3

Og s kommer blomster, sjokolade m.m. p salg etter valentines ^.^

Hansker i godteri:..... Hvorfor.... Ikke er det praktisk,ikke er det behagelig, ikke er det bra for miljet bruke og kaste s mange... kan vel heller bare vaske de gamle spadene en gang i ny og ne, hvis det er renslighet det gr p? Tullball.

Veronica: jaa, det er det som er hele poenget; sett pris p det du har, ellers vil du bare vre ulykkelig :-)

Jeg er s glad du sprer snn singelpositivitet! Skjnner ikke at ingen ser luksusen? Jeg er ikke singel, det er jo veldig koselig med kjreste, og jeg vil for alt i verden beholde han. Men om jeg var singel ville jeg ha nytt det og ikke stresset snn. Av og til tenker jeg at det hadde vrt deilig vre singel en uke, haha. (Er bare pittelitt ego, jeg..) Er i hvert fall godt at du slr et slag for singellivet, det er undervurdert! :)

A4 livet suger. Ikke noe se fram til. Trives helt ok med vre fri og singel!

Hei Ida <3

Jeg er stor fan av bloggen din, du bde inspirerer meg og fr meg til le! Ville komme med en kommentar til det du skriver om at man i et forhold vil lengte tilbake til dagene hvor man kunne gjre akkurat det man ville med de letteste skuldre. Jeg har vrt samboer i snart 4 r, og jeg gjr fremdeles det jeg. Gjr akkurat som JEG vil, er fremdeles med venner nesten hver dag, holder like fast p mine interesser, tar meg ferieturer og helgeturer med venner nr det passer meg - til tross for hus og ln. Samtidig er jeg selvsagt sammen med samboeren min, men det er kun hygge og kjrlighet - lite "hverdag". Er man i et godt forhold tror jeg helt rlig ikke at man savner singelivet i seg selv - men det betyr selvsagt ikke at singelivet ikke kan vre fantastisk! jeg var lykkelig som singel ogs, men det er jo fordi jeg fremdeles er meg, det livet jeg lever er mitt, helt uavhengig av om jeg er i et forhold eller ikke.. Skjnner ikke behovet for definere hvem man er ut i fra om man er i et forhold eller ikke :) Mulig dette forandrer seg nr man fr barn, men det er i hvert fall ingen grunn til frykte at man ofrer noe ved f seg kjreste :) Med nske om en god helg- Sigrid :)

Sigrid: tror ikke det er mange som er like flinke som deg. Er nok mange som "mister" en del av seg og sitt nr de gr inn i et nytt forhold. Men s bra at du klarer balansere det! God helg til deg ogs :-)

Whaat? Hansker er jo nasty. Nesten like nasty som spadene. Jeg vet jo egentlig hvor mye ekkelt som befinner seg i smgodtet, likevel kjper vi inn hver helg. Jeg angrer meg like mye hver gang...

Blir s glad hver gang jeg ser det er et nytt innlegg fra deg i Bloglovin!

B: s hyggelig! :-)

Jeg synest faktisk det er bedre med hansker enn spader - selv om det ikke er s bra for miljet. Det er nemlig ikke s veldig mange som er flinke til vaske spadene, s du kan jo tenke deg til hvor mange bakterier det er som gror p de spadene.. Da synest jeg hansker er litt bedre.

Det er nok mye rett i det du skriver, MEN du fr ikke akkurat velge blant verste hylle, hvis du venter for lenge med finne deg en mann og da fr du ogs kanskje i tillegg ett eller flere bonusbarn p kjpet og flere sett med besteforeldre. Dobbelt opp av alt! haha...+ at man blir srere og srere selv ogs med valg av mann, fordi man vil ha en snn og slik en....Valgets kval...:)

Maria: hva er verste hylle da? De som har det beste utseendet og den beste jobben?

Vel, det kommer jo helt an p hva slags forhold man har hatt og fler man seg innestengt eller bundet p noen som helst mte har man bare ikke mtt den riktige enda spr du meg...jeg er godt gift og har like stor frihet n som fr. No problemos ;)

aline: s hyggelig hre at du har det s bra! :-)

Tror kanskje jeg trengte lese dette. Er forvrig singel i en alder av 23 r, og har aldri egentlig vrt i et serist forhold, s fler liksom jeg "burde" prve finne noen snart. Men jeg trives jo egentlig helt supert som singel. Blir vel litt pvirket av de rundt meg, og at det virker som om "alle" blir sammen/gifter seg/fr barn om dagen.

Oda: ja, fles som de fleste rundt en lar seg definere av forhold, at det er alt som betyr noe. Alle kan f seg en kjreste hvis de absolutt m, men ikke alle kan trives alene. Det er noe man br jobbe med :-) kos deg med singellivet enn s lenge!

H A L L E L U J A!!

Jeg synes det er helt greit at folk nsker vre singel og bruke tid p seg selv jeg. Jeg angrer litt p at jeg var s opptatt av ikke vre alene i mine "yngre" dager. Jeg har n vrt i et forhold i 5,5 r og fler vi har vokst sammen, og ikke hver for oss om du skjnner.. Jeg lurer p om jeg egentlig hadde funnet meg selv p et annet vis, dersom jeg var alene.. Men jeg klager absolutt ikke! Men alts, jeg lo litt nr jeg s det med neseblod. Jeg var VELDIG plaget med det nr jeg var liten, s jeg mtte faktisk brenne i nesen... haha aaau. Men jeg var p tur p fjellet en sommerdag for en del r siden.. helt alene. Og begynte bl ut av ingen steder. S det resulterte i at jeg mtte kle av meg toppen jeg hadde p (stod igjen i BH) og mtte g slik hele veien hjem. Lite kult, haha!! Hper du fr en fin dag, skjnne deg <3

charlottetunes: Hahaha, neseblod ass! nsker deg en god helg <3

Du har rett i det Ida, folk m lre seg leve utenfor A4-malen. Lre seg trives i eget selskap, bli selvsikker. S fort man er blitt etablert med barn forsvinner det meste av frihet de neste 20rene. Da blir man samfunnslaven ved leve for jobbe. Ikke jobbe for leve.

Husk, lykken i livet trenger ikke bety barn og partner. Lykken er ha det godt med seg selv, ikke hva andre forventer at du skal gjre.

Lars: godt sagt :-)

Hva studerer du?:)

Kristina: markedsfring og merkevareledelse :-)

JEG skjnner det! Fordi jeg ikke er singel, og har alle de andre tingene. Nyt det, det virker som tidenes luksus

Jeg har jobbet i kiosk, og vil pst at det er langt mer hygienisk plukke med hansker. Du aner ikke hvor ofte de spadene datt i gulvet... Vi vasket selvsagt spadene, men det var begrenset hvor ofte vi kunne vaske, nr de ble mista p gulvet opptil flere ganger i timen.

Anonym: hmm ja nr du sier det snn!

En kommentar til Maria. Det kan vre veldig bra med bonus barn- og med en mann som har erfaring bde med forhold og barn fra fr. Jeg synes min mann er aller best og absolut fra verste hylle- selv om jeg var over 30 da jeg traff ham. Heia Ida! En jente som deg kommer garantert til treffe en flott mann en dag- og kos deg s lenge med singel livet! Klem fra meg

Katinka: s hyggelig, Katinka! Og ang Maria sin kommentar, s er det vel veldig individuelt hva man ser p som "verste hylle". For min del er verken utseende eller inntekt (han m s klart kunne forsrge seg selv) svrt viktige kriterier. Setter n mer pris p humor, tlmodighet og den slags - s min verste hylle er kanskje ikke det som er andres verste hylle :-) Klem tilbake!

Jeg elsker vre alene, og av den grunn har jeg ikke srlig lyst p kjreste :p Vet ikke om jeg hadde takler leve opp et annet menneske (selv om jeg klarte det med familien da jeg var yngre selvflgelig) Det eneste jeg savner er noen reise p ferie med :p Fler meg rimelig sr, da. De fleste vil jo ha en familie.

Hei 😊

Jeg lurer flt p om du har funnet en skikkelig god jeans til lave folk? 😉

Marte: jeg er litt i testeprosessen, men akkurat n bruker jeg mest Molly-modellen fra Gina Tricot som s mange anbefalte meg :-)

YEE endelig noen som sier det! er bare 21 men har selv venninner som maser om at jeg burde f meg kjreste... "du sitter jo mye alene, du m ogs f deg en kjreste, det er vel p tide n???" BLABLABLA nei alts, jeg elsker vre singel og fri til gjre akkurat det jeg selv vil :D kommer det s kommer set selvsagt, men elsker singellivet jeg!

Er det engangshansker? M vel vre det siden det ville vrt litt ekkelt bruke hansker som andre har brukt. Men er det ikke litt sls bruke og kaste hanskene hver gang nr man har plukket?

Anonym: ja, det er engangshansker. S kanskje det er mer hygienisk, men det er overhodet ikke miljvennlig :-)

hehe xD

den filmen vil jeg ogs se:)

jeg elsker faktsk a4 livet med mann, hund, tre barn, ln og svigers. jeg er bare 29 men kunne ikke tenkt meg noe annet. jeg syns det er gy, utfordrende, utviklende og koselig. Vi er alle forskjellige =) hehe

verste hylle er : Humor, utseende, smart, utstrling, snill, flink (handy), hjelpsom, forstelsesfull, listen kan vre lang....;)

Takk :) jeg blir 31 r i morgen og har aldri hatt en serist forhold. Jeg trives som singel og dater jo litt her og der , pluss at jeg har en elsker :) s ikke s stort savn etter kjreste :) MEN ... Jeg er litt redd for aldri finne noen, siden det blir jo frre og frre single p min alder. Men er mye heller alene enn i et forhold der jeg ikke er lykkelig ;)

Kristin H. G.

Jeg har kjreste, snart 4 r, og jeg har det veldig fint med ham, og vi har det ikke kjedelig. Vi takler vre borte fra hverandre og jeg er et menneske som har behov for egen tid. Vi tilbringer sjelden en hel dag sammen p en vanlig hverdag, vi er begge studenter, han jobber mye i tillegg. Nei, et kjrestepar er ikke en individuell celle som er klistret inni hverandre konstant.

Jeg trives godt i mitt eget selskap, men er ogs sosial og liker vre med andre mennesker. Jeg har trening som en stor del av min livsstil og det takket vre kjresten min, og dette har blitt en sosial greie for meg med ham og med venner. P den andre siden er jeg kreativ og skriver noveller og bker, og jeg er fulltidsstudent, slik som deg. Nei, jeg er langt fra A4, selv om jeg har kjreste. Og jeg lever livet mitt akkurat som jeg vil det.

Nei, en kjreste skal ikke definere deg som person, men han eller hun er en del av deg likevel, i noen tilfeller godt og vondt for enkelte mennesker. Du beskriver en kjreste som noe negativt, Ida. Jeg syns ikke du har innsikt eller kunnskap nok til uttale deg om det vre i et forhold nr du kun er i forhold med deg selv. Og det er helt greit det ogs. Jeg ser ikke ned p mine single venninner, jeg har mange og de er gull verdt. Men du ser ned p de som trives i et forhold.

Nr du uttaler deg i den duren, lyder tonen som om du er ensom eller noe. Og da skurrer det i grunn. Du burde se litt flere aspekter.

Det er greit vre single, men det er greit ha kjreste ogs. Begge deler er fint og akseptert, s aksepter det du ogs.

Kristin H. G.: det er nettopp det jeg skriver. Jeg nyter vre alene, men gleder meg ogs til den dagen hvor jeg er klar for et forhold. Syns bare man br nyte begge deler, og ikke se p alenetiden som noe negativt :-)

Er s enig med deg!!! Var i et forhold i nesten 5 r men er n LYKKELIG singel :-D ikke noe galt med eksen min snn sett men fy fader det er digg med ingen andre forholde seg til nr man er 25. Bruker tiden p bli godt kjent med meg selv og hva jeg vil s kommer mannen tidsnok 8-)

Jeg er enig med deg, og det er supert at du kommer med "singelpositivitet" :)

Men jeg tror mange av de (inklusive meg) som sier at " jeg er redd jeg kommer til vre singel hele livet med tjue katter og alltid vite at det er jeg som har spist opp melkesjokoladen og alltid jeg som m vaske opp " trakter ikke bare ndvendigvis bare etter hva de ikke har n. For noen er nok mye grunnet i det at man er redd for ikke bli elsket, og mtte vre alene nr alle andre har en partner. Det er ikke gy og alltid vre den gyale tanten, det er ikke alltid gy sitte p singelbordet i bryllup og ei heller og vite at hvis man ikke vasker opp, er det ingen andre som gjr det heller. Det er ikke lett og finne en livspartner snn p dagen, nr DU plutselig fler deg klar for det. Frykten for bli alene gjr nok at mange heller nsker stabilitet og trygghet, fremfor eventyr og lite forpliktelser, selv nr de er i tjuera.

Men jeg tror det er mye godt i det du sier om nyte det man har n, og at man tidsnok lengter tilbake til en mindre forpliktende tilvrelse :) Slik er det jo med alle ting. Hvor mange ganger nsket du ikke vre voksen nr du var ungdom, og kunne drite i og st opp og spise smgodt til middag?

Ha en fin dag <3

s bra innlegg!! Det er s typisk fle at gresset alltid er grnnere p andre siden, noe som gjr at man ikke ser hvor bra man egentlig har det.

Bittelitte sprsml bare, som ikke har noe med dette innlegget gjre i det heele tatt: hvor kjpte du adidas superstar skoene dine? Og hvordan er de i strrelsen?:)

Martine: de er litt sm i strrelsen syns jeg :-) Pleier g opp en halv strrelse p adidas + nike!

rh, du skriver det s fantstisk bra. Akkurat dette er det jeg har gr rundt tenker p daglig. S er befriende se at jeg ikke er den eneste som liker vre singel :) Ha en kjempe fin kveld, Ida :)

Malin: takk det samme, Malin <3

Amen to that!! Endelig noen som sier det - og mener det!

Skriv en ny kommentar