DET ER SUNT Å KJEDE SEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det året jeg flyttet til Norge, snødde det på 17. mai. Nå sitter jeg og ser ut vinduet, og lurer på om det blir tilfelle i år også. I såfall blir det året jeg flytter fra Norge, da gir jeg opp! Dette snøkaoset unner jeg ingen - ikke engang sånne mennesker som sjekker inn på legevakten på Facebook, uten å skrive hvorfor. 

Men for å være litt positiv også; det er FREDAG! Jeg tror fredag er min yndlingsdag i hele uken, og jeg får litt lykkefølelse bare av å vite at det er fredag. Ekstra hyggelig er det når jeg er hjemme hos mamma og pappa, for da har vi vår hellige fredagspizza. Den er to die for! Det er mange som har spurt etter oppskrift på pizza ala pappa Wulff, men det finnes dessverre ingen oppskrift. Han bare svimer rundt på kjøkkenet, hiver alt mulig oppi og så blir resultatet som regel helt ypperlig. Skulle ønske jeg var like flink på kjøkkenet - hos meg er det ofte fantasien som setter stopper allerede i matbutikken.. 

Jeg har ikke gjort så mye spennende de siste dagene - heller ikke tenkt på noe eller irritert meg over noe spesielt. Derav litt stillhet fra meg. Men jeg driter i at jeg ikke har noe spesielt å komme med, jeg syns det er hyggelig å "prate" med dere uansett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av diverse årsaker blir dette hjemmebesøket litt lengre enn planlagt, så enn så lenge koser jeg meg med å kjede meg, drikke alt for mye Pepsi Max med isbiter og se på episode etter episode av Shameless. Hele livet har jeg fått høre at det er bare sunt å kjede seg litt, og sunn - det vil man jo være! 

60

Er ikke du norsk? :) Kommer du fra Sverige? Når flyttet du til Norge?

Snuppa02: halvt dansk, flyttet til Norge da jeg var cirka 4-5 :-)

Sikkert greit å kjede seg litt, men det beste er vel å finne på noe før man begynner å tenke på noe kjipt hehe

Hva er din favorittpizza og hvor liker du best å spise det?

Hvor er kjolen din fra? :) du straler!

cecilie: den er fra bik bok, tusen takk <3

Du er bare herlig Ida... ingen kan skrive så morsomt og inspirerende om ingenting... bortsett fra Seinfeldt da. Takk for at du inspirerte meg til å kjede meg og gjøre ingenting i dag, gleder meg til det. En kjernesunn dag med andre ord. Riktig god helg!!

Eve: kos deg med kjedsomheten, det er fantastisk! Hehe. God helg <3

Åh, endelig! Jeg har savnet deg, haha! Tror jammen meg jeg skal kjede meg litt i kveld jeg også! Det hørtes riktig trivelig ut! :D

Guro: hyggelig å være savnet! Hehe. God helg <3

Såå fin kjole! Hvor er den i fra?

Hvor kommer den søte 'snekkerkjolen' fra?

Haha, blir alltid i så godt humør av å lese innleggene dine! Så utrolig nydelig du var på bildene, du stråler. God helg :)

Maja: så hyggelig, Maja! Tusen takk <3 God helg til deg også, klem :-)

Hvor er skjørtet/kjolen fraaa???

Fantasien som stopper meg også :( Er jo ikke kresen heller så bør i grunn bli flinkere til å utforske litt, men.. fantasien ja.

Liker kjolen forresten!

Fantasien som stopper meg også :( Er jo ikke kresen heller så bør i grunn bli flinkere til å utforske litt, men.. fantasien ja.

Liker kjolen forresten!

Hei Ida!

Kjempefin kjole, hvor er den fra?

Ønsker deg en kjempe god helg!

Kristin G: tusen takk! Den er fra bik bok. Håper du koser deg i helgen :D <3

Jeg må ta det tipset til meg ASAP! Haha, kunne trengt å kjede meg litt nå. Men enig, alltid hyggelig å jatte med deg via bloggen <3

Ingvild F. Falck: <3

Haha, fekk alltid beskjed fra Pappa om at det bygde karakter å kjede seg, haha. :)

LisaLDN: det óg, altså?! Da er det jo bare å kjede seg i vei, haha ;-)

hvor er denim kjolen kjøpt

Hvor er den denimkjole-tingen fra? :D du er skjønn!

julie: den er fra bik bok <3

Du er fantastisk! Det er bare å bable i vei - for du kan det :-)

Samira: hehe <3 god helg til deg!

Jeg liker ogsaa at du "prater" med oss selv om det ikke er noe spesielt :D Haaper du faar en fin helg forresten! Og beklager for "aa" osv, men laaner en engelsk pc for oeyeblikket, haha!

Eirin: så hyggelig, Eirin! :-) Håper du har en kjempefin helg <3

Hvor er kjolen din fra? I love it!

Hvor har du kjøpt den denim, selebukse-kjolen? Den var kjempefin!

Anonym: den er kjøpt på bikbok :-) <3

Elsker kjolen! Hvor er den fra? 😍

Andrea: me too! den er fra bik bok <3

hvor er du fra? :)

Jannicke: Danmark <3

Kaja og Amanda

Hvor er den kjolen fra?

Hilsen Kaja og Amanda

Kaja og Amanda: kjolen er fra bikbok:-)

Hvor er kjolen fra? :-)

Hei:) Sånn kjole har jeg lett etter. Hvor er den fra, og hvilken str har du? Superfin!

Jeg har ikke en dritt å foreta meg på selveste lørdagskvelden, jeg sitter å drikker vin og leser innlegg på bloggen din fra flere år tilbake. Og det er faktisk veldig moro. Din blogg er den eneste jeg går inn på for å lese, og ikke bare for å irritere meg (ups)

Så Ida, plis a. Kan du ikke blogge litt mer a? Du er så morsom 😊❤️ Savner flere innlegg og litt flere bilder og den herlige ærligheten din blant alt det fjaset som dominerer.

Hei Ida! Siden venninen din gifter seg dette året, kan du lage et innlegg om kjolen du skal gå med? Skal selv i et bryllup i England og vil så gjerne gå med en kjole av skandinavisk design og trenger derfor tips. Klem!

Kcf: hei! jeg er helt lost på dette området, men skal si i fra hvis jeg finner noe fint :D klem

Jeg liker å kjede meg en gang i blant jeg. Nå er jeg jo stor fan av å tilbringe litt tid i mitt eget selskap med en god serie og pepsi max, haha! :-D Synes også det er hyggelig at du prater til oss om alt og ingenting jeg. Ha en nydelig helg <3

Charlotte Tunes: håper du har hatt en fin helg, Charlotte <3

Da jeg var yngre hatet jeg å kjede meg og syntes søndag var ukas lengste og kjipeste dag! Nå skulle jeg ønske jeg hadde tid til å kjede meg, og søndag har blitt min favorittdag. Rart med det.

Camilla: ja, rart hvordan det forandrer seg :O

Hvilken sesong er du på av Shameless? Tidenes beste serie! <3

Krissy: sesong 4 ALLEREDE, herregud, jeg er håpløs! Men blir bare mer og mer glad i den <3

Håret ditt! <3

Åhr, snøen er igjen her på sørlandet også... Forrige helg var det sol og varmt, et par dager senere full snøstorm igjen... Ikke mye moro!

Kamilla Haaland: gaaah, blir gæren av det!

Går du fortsatt på markedshøyskolen? :-) Isåfall, hvor ofte er du der med tanke på forelesninger osv? Lurer pga jeg selv skal være student til høsten.

Cathrine: ja, det gjør jeg! Nå har jeg valgfag, så er der 1-2 ganger i ukene de ukene hvor vi har forelesninger - men vi har ikke forelesninger hver uke. De første semestrene; 3-4 ganger i uken.

Okei, takk for svar! :-)

Går det an å spørre om hva dere pleier å ha på pizzaen? Er som deg middels opptatt av nettopp pizza. Jeg har falt fullstendig for pizzaen på Palazzo (Thorvald Meyers gate 48). Perfekt for take away, sjekk den :)

Christine: takk for tips, det skal jeg! :-) For det meste har vi biff som er skjært i løvtynne skiver, cherrytomater, ruccola og noen ganger parmaskinke. Og så en haug av forskjellige oster, så klart :D nå ble jeg sulten...

Marthe Sofie

Så fin du er! Min favorittdag er også fredag! Det er noe med det å ha hele helgen forann seg! Lengter alltid tilbake til 16-17 tiden på fredager når mandagen begynner, haha.

Marthe Sofie: hehe, ja, det er den aller beste tiden på den aller beste dagen :D

Skriv en ny kommentar