GIVE ME COFFEE AND NO ONE GETS HURT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

                                                                                   - SUNDAY MORNINGS - 

God morgen, alle fine! Sovet godt? Selv begynner jeg å angre på at jeg insisterte på to enkeltsenger i stedet for dobbeltseng inne på gjesterommet til lillebror og meg. Grunnen til at jeg insisterte på det var jo at jeg liker å sove alene og ha space. Space, ja.... Jeg våkner jo ti ganger i løpet av natten fordi jeg holder på å trille ut av den lille pinnesengen. Den er sånn cirka dobbelt så bred som meg, så det er ikke mange gangene jeg trenger å rulle rundt før jeg er i fare for å klaske i gulvet. Åååh, nok en gang savner jeg min egen seng! Seng er så viktig, jeg kunne opprettet en egen blogg som handler om seng med innhold. Haha! 

Fun fact: dere skulle visst hvor mange "haha" jeg fjerner når jeg er ferdig med å skrive et blogginnlegg. Blir helt ille til mote når jeg oppdager at jeg har skrevet "haha" to ganger i et avsnitt. Det er bra å le mye, men kanskje bedre å le i det virkelige liv! 

Nå nyter jeg dagens obligatoriske dose med svart kaffe og svarer på litt mail. Vi snakkes litt senere i dag, da ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

12

Personlig så synes jeg disse "haha" blir alt for mye brukt av bloggere. Reagerer alltid når jeg leser det, for jeg vet liksom ikke hvordan mitt hode skal lese det. Skal jeg le selv? Det går jo ikke.

Mari: du kan jo gi det et forsøk? Neida :p "haha"

Åh, kjenner det hadde vore vanskelig å skulle flytte heim til enkeltseng, ja! Haha! (Er skyldig i å skrive 'haha' altfor masse sjølv, men aldri i livet om eg skriver 'LOL'!)

LisaLDN: bedre å skrive "haha" enn "LOL" ja? Haha! :p

Hei Ida! Du hadde et bilde av deg selv i noen poster tilbake hvor du står med en veldig fin brun veske (tror jeg..) ser ut som mulberry! Lurer på om det er det, og isåfall hvilken modell ? :-)

Anonym: hello! :-) Det stemmer at det er en Mulberry! Men det er mamma sin, og hun aner ikke hva modellen heter dessverre :-(

Haha, da er vi to... Jeg kunne også startet en blogg om senger, madrasser, sengetøy og ikke minst PUTER! Kan ikke sove borte uten min egen, faktisk. Hotell Continental er det eneste stedet i verden jeg har opplevd at de har gode puter! Haha :D

KARINE KOLLSHAUGEN: hahaha, jeg ler! Samme her! PUTER er det jeg er mest opphengt i nå. Besøkte en venninne i København og puta hennes var som å ligge på en stein, klarte ikke å tenke på annet enn puta mi som lå hjemme..

Jeg tror jeg kan telle på en hånd antall ganger jeg har skrevet "haha" og faktisk ledd ordentlig! Haha, men nå lo jeg faktisk..:p

P.s: nå har jeg fulgt deg superlenge! Blir litt glad om du har lyst til å sjekke ut min nye blogg

Du er helt sykt lik Blake Lively! Kjempe pen! <3

Maria: det var jo fryktelig snilt sagt! Takk! Haha <3

Tenker faktisk på seng hele tiden om dagen... Prøver å finne en ny seng som er dritgod, men ikke dritdyr.. Det er ganske så umulig! Så jeg får bare sove på de usle madrassene jeg har hatt siden jeg var typ 15, haha! PS: Jeg liker å skrive haha - føler meg morsom.. :p Ha en superfin mandag <3

Skriv en ny kommentar