NOE MAN ALLTID ANGRER PÅ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et lite testbilde jeg tok før jeg skulle til frisøren i går! At jeg skulle ta etterveksten er vel ikke noen overraskelse hvis man ser på dette bildet, men i tillegg fikk jeg et typisk jente-innfall (som jeg kaller det). Det skjer sånn cirka hvert andre eller hvert tredje år, at jeg får lyst til å klippe meg KORT. Jeg tok dette bildet, og hadde egentlig bestemt meg for at lokkene skulle klippes av. Men jeg klarte heldigvis å stoppe meg selv! Jeg kommer aldri til å glemme hvor mye jeg angret den gangen jeg klipte bob, og fikk guttekort lengde i nakken. Så ut som en villape i flere år etterpå, haha. Men denne lengden jeg faker her er jo sååå fin! Buhu. Jeg har nok bare sett alt for mange fine vårklipper på Instagram. 

Nå kjenner jeg det er på tide å komme seg tilbake til Oslo snart. Har fire vipper igjen på hvert øye, og veldig lyst til å vaske leiligheten min som har stått og støvet ned i to og en halv uke. Så det er jo alltids grunner til å komme seg tilbake til byen, selv om jeg har (alt for mye) skolefri. 

Nå skal jeg på kino og se "Welcome to Norway", som jeg gleder meg! ♥

19

Ååå, du var veldig fin med den lengden!! Noe du burde vurdere, selv om man aaaaalltid angrer ja, hehe. Men heldigvis så vokser det ut igjen da! :)

Ingvild F. Falck: ja,heldigvis!! :-)

HVOR har du kjøpt den genseren???

Astrid: den er kjøpt på Home&Cottage :-)

Klipte meg så kort for noen uker siden, angret litt de første dagene, men føler meg fin nå. Meeeen savner det lange håret aller mest!

Du kler den lengden utrolig godt, da! :)

sykt fint med den lengden på håret!!! du burde gjøre det :)

Haha, åh - jeg husker så godt da du var så misfornøyd med bob'en! Og kjenner meg VELDIG igjen med å få innfall om å klippe håret kort. Heldigvis har jeg en frisør som er klar over disse innfallene, så han hører ikke på meg og lar dermed lengden være!

Marte: hehe, det er bra med frisører som setter ned foten!! Skulle ønske min frisør sa NEI, da en krøllete sau som meg kom inn og ba om guttekort bob! :D hahah..

Du må ikke finne på å klippe deg! Du ser helt fantastisk bra ut med det lange naturlige håret ditt!

Anonym: takk, jeg skal prøve å la være!

Der var du (ekstra) fin! Skikkelig herlig bilde av deg :) Og veldig fin fake lengde på håret! Du hadde kledd det, men jeg vet hvor mye du angret på den bob-klippen. Så det er nok lurt å la det være ja. Men du hadde blitt fin, så jeg tror ikke du hadde angret, hihi :)

Vilde: du er søt da <3 død over boben, hehe! klem

Åh, elsker fargen på overdelen din, hvor er den fra?

Ha en fin dag <3

Ida: den er fra Maggy, selges i hvertfall hos Home&Cottage :-) Fin dag til deg også, klem <3

Haha, typisk 'jente-innfall' ja! Eg vurderer seriøst pannelugg ein gang i halvåret, men klarer heldigvis å ombestemme meg sjølv. Det var IKKJE fint når eg var 17, då er det garantert ikkje innafor no heller :P

Du må fortelle om Welcome to Norway er bra! Har lyst til å sjå den :)

LisaLDN: kjøp deg en sånn clip on pannelugg på ebay, så får du testa det! Hehe :P Vurderer å bestille meg en. Pannelugg ser så gøy ut, men ikke på heltid! Welcome to Norway var verken spesielt bra eller morsom, dessverre. Hadde såå høye forventninger :-(

Forskjell på en lekker helform som ender ved kragebeiner, og en gradert bob! Alt kler den smukke :-)

jeg, derimot, ELSKER å ha lang bob, og angrer aldri på at jeg klipper håret. samme med pannelugg - elsker det, og føler en slags befrielse når jeg får den klipt rett av :p kan ha en sammenheng med at håret mitt er kjempetykt og helt uten noen form for fall/bølger da.. når det er langt bare henger det der, som en stygg gardin. bob og pannelugg blir som om jeg har gjort noe ut av håret, helt uten anstrengelse. haha :)

Skriv en ny kommentar