SHOPPING VERSUS WINE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herreguuud, for en fin dag ♥ I Oslo er det jammen vår i dag og, og jeg har fått besøk av min kjære soulmate fra sørlandet. Vi startet dagen med en hyggelig lunsj sammen med Side2, og etterpå gikk vi på shopping. Jeg er jo ikke noe glad i å gå rundt og shoppe i butikk (lenge leve nettshopping), men jeg syns det er innmari stas å sette seg ned og drikke vin i solen, sånn innimellom slagene. Tre butikker, vin. Tre butikker til, vin. Det syns jeg er et fint opplegg. Enig? 

Vi kom nettopp hjem fra litt av en runde, men det var ikke så mange poser som ble med hjem i dag. Blir helt motløs av å shoppe klær for tiden, føler for eksempel at på Zara må du enten være en pinne eller selverklært fashionista for å finne noe noe kledelig. Jeg er ingen av delene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld skal vi baare kose oss. Kjøpe sushi, hoppe i kosedressen og rulle opp i sofaen. Vi må spare på kreftene, for i morgen skal vi ha en skikkelig girls night! 

22

Hvor har du kjøpt de nydelige solbrillene?? :-)

karoline: de er fra Céline :-) De har dem på Paleet, bare i sort. Jeg kjøpte på Otticanet!

Kjenner følelsen so altfor godt, er ikkje so veldig fan av å svette i prøverom etter prøverom, men vin er alltid innafor :) Kos dikkan masse i kveld og i morgo! :)

LisaLDN: tusen takk, håper du får en fin helg :-)

Det er her det å være gutt/mann kommer til sin rett. Shop alt man trenger i en butikk...plenty mye mer tid til vin etc :)

Det høres ut som en perfekt shoppingdag for meg :-D Kos dere!

ICT: god helg <3

Du så litt full ut på snap,haha! Men dagsfylla må være lov i blant når man er en sånn flink student :)

Sara: haha, ble bare til ett glass vin så det kan jeg ikke ha vært ;p

Hei! Hvor har du kjøpt kåpen din? :)

Nathalie: den er fra Ganni, jeg kjøpte den på Tatler :-)

Så koselig :-) ønsker deg en fin påske <3

jesus4areason: takk det samme <3

Jeg har meldt meg på "the stream". Det hadde betydd så mye om du kunne tatt en titt på bidraget mitt! http://www.tv2.no/thestream/auditions/entry/21042092

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hvilken modell/navn har solbrillene? du ser strålende ut!

Mari Lie: de heter pretty :-)

Heisann :-)

Hvilke hårspray bruker du når du går med hestehalen slik som dette for å holde alt håret tilbake? Suuuperfint!

I tillegg lurer jeg på om du har anbefaling til en god kropps skrubb?

Hei Ida,

Jeg kjente litt på å legge igjen en kommentar hos deg, hehe. Jeg leser ikke ofte blogger, bare scroller igjennom og ser på bilder. Som oftest sitter jeg igjen med en litt dårligere følelse om meg selv, og et stort ønske om å bruke mer penger..

Hos deg er det annerledes. Her kan jeg bare bli sittende å lese, og smile. Du får mer til å le, og å ville sette pris på meg selv. Tror det er noe ved vesenet ditt, tror kanskje det skinner igjennom bildene? Hehe! Jeg måtte bare skrive det. Du er herlig, og ser fantastisk ut! :-)

Viktoria: så utrolig hyggelig kommentar å få, tusen takk <3

Hahaha, kunne ikke vært mer enig i det du skriver om Zara!

Vil ha København innlegg....

Elsker solbrillene! Du har så mange fine Celine-briller! Lurer på å anskaffe meg, men vil helst prøve i butikk først, vet du om de har best utvalg på Paléet eller Majorstua?

Skriv en ny kommentar