SHOPPING ER BEST ALENE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk vi endelig varmt vær og soool! Jeg hopper av glede. Og nå lover jeg å slutte å snakke om været i Berlin, men det er bare så kjipt med grått vær når man er på tur. Haha! 

Vi startet dagen med nok en deilig hotellfrokost, som må være den beste hotellfrokosten jeg noen gang har vært borti. Etterpå bestemte vi oss for å gå litt hver for oss og shoppe. Det er slitsomt fra før av å tråle butikker - å leke mor, far og barn på shoppingtur i tillegg, kan være roten til alt ondt. Å dra med mamma og pappa inn i luksusbutikker for å se på vesker er som å skulle få en katt inn i dusjen - seriøst. Du får katta inn til slutt, men det er bare sinte øyne og dårlig stemning. Jeg har et par vesker og en lommebok på ønskelisten, og hadde håpet jeg skulle kjøpe noe av det her i Berlin. Men når det går utover familiefreden og den gode stemningen, er det like greit å bare droppe det. Jeg får heller ta en shoppingferie med noen som forstår greia på et senere tidspunkt ;-) 

Jeg har uansett fått handlet noen fine ting, selv om jeg har et seriøst overdel-problem. Jeg kjøper bare skjørt, shorts og kjoler. En fin topp har jeg tydeligvis ikke evnen til å finne. 

Nå skal vi ut og spise på en restaurant som er blitt favoritten vår her! ♥

19

Åååh så fint dere endelig fikk sol:-) kos deg <3

// Benedicte

Jesus 4 a Reason: <3

Hei!:) Tar gjerne i mot tips til navn på gode spisesteder, kafeer og koselige/bra shopping gater? Drar selv til Berlin på torsdag:)

Helene: god tur til Berlin! :-) Har lagt ut noen få tips i nyeste innlegg, kanskje du kan få bruk for noe av det. Klem

Er so einig med deg - all shopping er best aleine! Har det same problemet når det kjem til topper og overdeler, står alltid uten noko å ha på over den nye buksa/skjørter :P

Vett du hva modell Ganni kåpen din er? Den er såå fin!

Linn: nei, det skal jeg sjekke :-)

Hei Ida, gøy å lese bloggen din ang shopping alene. Jeg har problemer med å få med meg mine døtre inn i dyre veskebutikker! Likte den sammenligningen med å få katta inn i dusjen! Ser da ut som om din mor har teft for dyre vesker! Elsker Mulberry¨. Ha en fortsatt god påske.

anne: hehe, kan ikke forstå at de ikke vil være med i luksusbutikker!! :-)

Hei Ida! Skjønner den greia med sur stemning i luksus butikker😄

Hva slags vesker og lommebok står på ønske listen din?

Ada: Hei :-) egentlig mange! Men har lyst på en beige flap bag og en shopping tote fra Chanel, og drømmer litt om en romslig Céline i tillegg! Klem

Hvor har du kjøpt de fine solbrillene dine? :-)

Mari: otticanet :-)

hørtes ut som en koselig dag!

fortsatt god påske! :)

Hege Kristin: takk det samme <3

Hvor er den jakken du hadde på deg i innlegget en dag i Berlin fra?

Ler meg ihjeeeel!! Teller ned til Granca nååå <3

Kristina Andersen: me too, my love <3

Hei

Hvor er solbrillene fra?

Marie

Skriv en ny kommentar