SÅNN ER VI, DA

Inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjole: HER, kåpe: Ganni, solbriller: Céline, veske: Malene Birger 

Hjemme i Oslo! Etter det jeg vil påstå var en veldig hyggelig tur sammen med mamma og pappa. Vi kan kose oss sammen hvor enn vi er, så det var ikke farlig at Berlin ikke var paradis på jord. Da regnet pøste ned trøstet jeg meg med at jeg snart sitter på et fly til varmere strøk uansett. Allerede på lørdag, faktisk! 

Jeg må bare le, det er alltid litt styr når familien er på tur sammen. Om det er fordi vi er så alt for like eller alt for forskjellige klarer jeg ikke helt å sette fingeren på, men det blir alltid 4-5 krangler per tur. Èn krangel varer aldri mer enn 2 minutter, men det kan bli høylytt og barnslig. Er det sånn i deres familier også? Jeg er den strenge i familien, mamma og pappa kaller meg for "modern 2" fordi jeg alltid maser og styrer med ting som egentlig er mamma-oppgaver. Som når vi kjører på tyske motorveier, og papsen kjører sånn 1000 km/t. Da sitter jeg skeivt i baksetet og glor ut av frontruta som en hissig hauk. Selv om du er en god sjåfør så betyr det ikke at alle andre er det! Men pappa mener han kan forutse andres oppførsel i trafikken, så nå har han fått kallenavnet "trafikkens Lilli Bendriss" av meg.

Ellers har jeg irritert meg grønn over tysk TV på hotellrommet (to av oss skjønner ikke tysk og det er et himla stygt språk), at de to andre har en 5 minutter lang morgenrutine mens min varer en times tid, og at jeg, selveste modern 2, havnet på sånn ekstraseng som er noe dritt å ligge på. Pleier deres foreldre å påpeke at dere har på dere for mye sminke? Jeg er visst så himla vakker uten sminke at det ikke er måte på, men jeg vet jo at det er en ren løgn. Dessuten har jeg alt for brun sminke, og alt for mye pudder i hårfestet. På et tidspunkt da vi satt og tok et glass vin, zoomet mamma seg helt inn i ansiktet mitt og begynte å gni meg på nesa. Du hadde ujevn farge der. Nei, mamma. Jeg har prøvd meg på sånn derre conturing. 

Verdens beste mamma og pappa, uansett hvor foreldrete de kan være! Takk for en fin tur ♥♥♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deilig å være hjemme igjen! Jeg pakket ut, vasket tøy og så smått begynt på pakkelisten til neste tur. Må innrømme at jeg har lagt hodet på puta et par ganger også, bare for å forsikre bakhodet mitt om at vi er hjemme igjen, og at jeg aldri skal utsette det for en hard papirpute noen gang igjen. Vet ikke hvor mange ganger denne turen jeg har sagt god natt fra konvolutten! 

Resten av ettermiddagen skal jeg være en skikkelig sofagris; bestille inn mat og se en haug med episoder jeg har gått glipp av på tur. Håper alle nyter søndagen like mye som meg :-) 

PS. Nesten hver gang jeg legger ut bilder av meg selv får jeg spørsmål av hvor ditt og datt er kjøpt. Derfor tenkte jeg å prøve å begynne å skrive det under bildene, slik at dere ikke trenger å spørre. Men jeg kleiner sånn ut av det! Typ: vil ikke at folk skal tro at dette er en moteblogg, og at jeg syns jeg har på meg så himla fint antrekk at verden trenger å vite om det. Men jeg prøver, okai? 

50

Haha, jeg dæver av deg Ida! :) Du skriver og skildrer så vanvittig herlig, er en fryd å lese bloggen din :)

LH: <3

så vakker du er og veldig fint antrekk :D ønsker deg en fin dag og nyt den siste tiden (dagen av påsken )

eveliin: så hyggelig, takk og det samme til deg <3

fint antrekk! :)

Hege Kristin: tusen takk :-)

Hvilken størrelse har du på kjolen?:)

Anne: M

Elsker bloggen din, du er så ærlig og ekte:) men du, det er ikke søndag :D

Anonym: haha, TRUE!

Haha, kjenner meg SÅ godt igjen! Har vært på hytta hele påsken med mamma og pappa, og det går noen kuler varmt når vi er for lenge under samme tak. Men de er jo verdens beste :-)

Ida: Hehe, så koselig! <3

Bruker du noe spesielt i håret for å få hestehalen din så fin? Jeg sliter med en deeel babyhår her hehe

Miriam: uff, her syns jeg at jeg hadde mye babyhår selv, men vanligvis; vann, håndkrem/bodylotion og hårspray! :-)

Tror ikke linken til kåpen fungerer? Hehe

Haha, du er for bra, Ida - "vil ikke at folk skal tro at dette er en moteblogg, og at jeg syns jeg har på meg så himla fint antrekk at verden trenger å vite om det."

Du er veldig fin da!

Vilde: haha <3

Haha ler, kjenner meg veldig godt igjen. Akkuratt sånn er min familie også!

Liker bloggen din så godt forresten, det er den eneste bloggen jeg leser fast :-)

Kristin: så hyggelig å høre <3 klem til deg!! :-)

La ikke merke til at det sto hvor klærne var fra, før jeg så den lille PS'en på slutten - så tror det skal gå helt fint at du har det med ;-)

Kan du vise innkjøpet? :)

jaa, begynn å skriv hvor det du har på deg er fra! lurer ofte på det :-)

Hahaha, kjenner meg so altfor godt igjen! Påskens gullkorn hos oss var nok mamma som kjøpte stoort felles påskeegg (istedenfor eit til kvar) og satte det på spisebordet. Målet var nemlig å lokke lillebror på 20 ut fra rommet sitt! :P

Skjønner kleinheiten rundt å skrive kvar alt er kjøpt, men er jo deilig å spare tid på spørsmålsvaring også :)

LisaLDN: hahah! Det kunne skjedd hos oss også, bare at lillebror hadde gått tilbake på rommet sitt med en gang godteriet var spist! Jaja.. :D

Marthe Sofie

Hahah! Når jeg, søsteren min og mamma er sammen over lang tid (en helg) så blir det fort noen krangler underveis. Godt å høre at vi ikke er alene om det.

Og til det med sminka!!! En gang spurte mamma om det var meningen å gå rundt med skitt i ansiktet. Det var den selvtilliten. Trodde jeg endelig hadde naila den conturen, men akk nei!

Marthe Sofie: Hahaha, skitt i ansiktet <\3

For en nydelig outfit <3

Ingvild F. Falck-Ytter: <3

HAHA - jeg ler så godt av innleggene dine! Du er herlig altså <3 Elsker å titte innom her! Jeg kan ende opp med å le, gråte litt (positivt altså) og smile veldig mye - det er så deilig! Ha en strålende uke <3

Charlotte Tunes: så hyggelig, det setter jeg pris på å høre. Håper du også får en strålende uke, klem <3

Kunne du lagt ved link eller nummer på brillene? Er så fine 😍

Pia: har skrevet eget innlegg om den lengre ned på bloggen :-)

Hilde Marie

Hahaha, kjenner meg så utrolig godt igjen! Alltid like herlig å lese innleggene dine, Ida<3

Hilde Marie: <3

Du er så nydelig, og så morsom :-) <3 ønsker deg en fin dag :-) <3

// Benedicte

jesus4areason: takk det samme <3

Hahah morsomt! Elsker brillene :D

Mener du at du "vet at det er ren løgn" at du er vakker uten sminke?

Jeg føler meg ofte fin uten sminke- den følelsen unner jeg alle! Jeg er like gammel som deg, har ikke alltid hatt den følelsen, men etterhvert som jeg har blitt eldre har jeg blitt mer og mer glad i mitt eget utseende. Håper for din del du også blir det en dag :)

Unnskyld... Men jeg syns du er sååææ utrolig vakker, både du og Kristina Andersen

- hvorfor kan dere da ikke kle dere!? Det ser helt forferdelig dumt ut så altfor ofte :-( så pene jenter fortjener en makeover på klesstilen...

Ellers så er du veldig søt <3

Vi skriver nå en bacheloroppgave om bloggeres påvirkningsmakt i samfunnet. Supert om du kan ta deg noen minutter og hjelpe oss! Målgruppen vår er hovedsakelig kvinner fra 12-45 år. Tusen takk! :)

https://docs.google.com/forms/d/1_zOuEYUoBel08cP7GK0SGX4oeDdKCQhd4TvyXjm5tNg/viewform

Solbrillene er fine, men eier du bare ett par?

check out my blog!

robeert.blogg.no

Tror alle foreldre er litt sånn, "du er jo finest uten sminke" osv, men jeg tror oftest at de sier det fordi det står i håndboken til foreldre at de skal det... Haha! Synest du skriver veldig bra og underholdende :) Virker som om du hadde en veldig fin tur!

åh kjenner meg SÅ igjen. Går ei kule, eller ti, varmt når familien er på tur her og ;-) Ha ha man må jo bare le litt av de teite "kranglene" i ettertid ;-) PS! Er helt enig med foreldrene i at du er nydelig uten sminke!

Hege: <3

Hahaha!😂 Du er en av få som kan få meg til å le _høyt_ for meg selv. Du skriver så sinnsykt bra at til og med jeg som 'aldri' kommenterer bare MÅ skrive til deg innimellom! Ser alt for meg og du minner meg grådig om meg selv og min familie. Haha..

Høres ut som dere hadde en fin tur, tross alt🙈

Stå på videre👌🏼

Hvilken str har du i Ganni kåpen? :)

Trude: small, de er store i str :-)

Hvor kjøpte du kåpen? Var det på Gannibutikken i Oslo eller et annet sted? Har den i hvit, men skulle gjerne hatt den i svart og, den er nydelig!😍❤️

Silje: kjøpte den på Tatler i fjor <3

Skriv en ny kommentar