JENTER SOM SPISER SOM MENN


Servitøren gjorde store øyne da vi var ferdig med å legge inn bestillingen vår på sushi-restauranten i går. Uhm... It is very much food? Yes yes, whatever, we are very hungry. Vi var så gira på den sushien at vi bestilte 20 biter hver - vågalt av en som pleier å slite med halvparten. Men sushien gikk ned den, det tok bare litt tid. Og som vi koste oss! Meloneras er et nydelig sted, vi satt der med hver vår sangria og fulgte med på solnedgangen og menneskene (hundene) som gikk forbi. Standard er det også at jeg må gi Kristina "det sitter noen norske ved siden av oss"-blikket, når samtalene våre blir litt høylytte og kleine. 

Føler det blir mye matprat her om dagen, men det er liksom sol og mat det går i. Jaja, det var uansett deilig med en skikkelig pause fra all inclusive. Uansett hvor bra det er, så kan man jo bli litt gæren. 

I dag er vi forresten så støle begge to, at vi må hoppe over morgentrening og heller satse på en kveldstrening. Så, frokost neste! Mer mat, ja...

12

Mmm så gott! Älskar sushi <3

Åh, det ser so deilig ut! Skjønner at all-inclusive kan bli litt masse, ja. Skal til Maldivene i høst, har bestilt halv-pensjon - frukost og middag. Satser på at det blir ein gylden mellomting :)

LisaLDN: halvpensjon er sikkert helt supert. Åh, heldig du er som skal til Maldivene :-)

Sushien så jo superdeilig ut da!! Skjønner godt at dere spiste mye :D

Kamilla Haaland: Jaa, det var sykt godt! :-)

Så fint at du legger ut bilder i bikini hvor man får se en vanlig kropp!:) Kos dere videre i ferien, ser digg ut!:D

Linn: det er ikke en vanlig kropp, det er min kropp :-) takk for det, vi koser oss veldig!

Ser kjempe godt ut! Men går ikke du på skole? hvordan får du tid til alle reisingen ved siden av studiene nå når eksamenstid nærmer seg? :)

Anne: jo, det gjør jeg :-) har bare ett fag dette semesteret, så det er gull.

Ser herlig ut :)

Det så nydelig ut 😍

Selv spiser jeg 20-25 for å bli mett 😉

Så vi er flere som spiser som menn 😂

Jeg kaller det matvett jeg 😜

Kos dere ☺️

Jannicke: hehe, ja, vi kan kalle det matvett <3

Skriv en ny kommentar