JEG ER STATISTEN PÅ FERIEBILDET DITT


Genser: Zara, Skjørt: Urban Outfitters, Veske: Chanel, Solbriller: Céline 

Må bare poste noen bilder fra solnedgangen i Meloneras i går kveld. Kristina som er litt flinkere enn meg til å uttrykke seg entusiastisk, ble gående og si "herregud, nå koser jeg meg" og "beste kvelden ever", og jeg var helt enig. Det er bare ikke alltid jeg er så flink til å si sånt. Oppskriften på godt humør kan nok være så enkel noen ganger; en halvliter sangria og en oransje-lilla solnedgang. 

Når du er på ferie, tenker du noen ganger over hvor mange ganger i løpet av dagen du er statist på andre sine feriebilder? Jeg tenker over det hver gang jeg hører noen i solhatt rope "say cheeeese", og prøver alltid å bestemme meg raskt om jeg skal dukke unna, eller leke sånn helt naturlig Hotel Cæsar-statist. De som ser ut som om de prøver å late som ingenting, altså. Jeg ender gjerne med en kombo, og ser nok ut som en løpsk ponni i bikini. Men det er morsomt så mange mennesker og historier man får i bakgrunnen på sine egne bilder. Det ble sikkert tatt 50 slike bilder av meg i går kveld, og på de fleste står det et par og kliner i bakgrunnen. Så kan jeg sitte da, og se på bildene etterpå, og lure på hvor de er fra og om de er gift, eller om de kanskje har reist bort for en love affair, og så buster jeg dem ved å legge ut disse bildene. Sistnevnte hadde vært awesome! 

Nå tror dere sikkert jeg har fått solstikk. Men den gang ei! Jeg ble bare lei av å ligge i sola, så jeg gikk ned for en "smørepause". I dag har vi bestemt oss for å være flinke og økonomiske, og kjøre all inclusive hele dagen. Vi kaller det for sparedag, men når jeg tenker meg om har vi jo allerede betalt for det... Jaja, på tide med all inclusive-lunch!

14

Hvordan er det du sminker øynene dine? De er så fine og markerte! Kos dere!

For et flott lys den fantastiske solnedgangen gir. Og fine bilder av deg ♥

Pernille: tusen takk <3

Blir så misunnelig på alle feriebildene deres, selv sitter man med eksamen.. men, bra dere koser dere ihvertfall! :)

Hvor er skjørtet ditt fra? Stunning!

Henriette: skjørtet er kjøpt på Urban Outfitters <3

Ida, din nyyyyydelige skapning!

Nathalie: <3

Haha, tenker alltid på det samme sjølv! :)

Jeg ønsker også å begynne på hudpleieserien EmerginC :-D Og jeg lurer på om du liker den såpass godt at du kommer til å fortsette med den serien, eller kommer du til å gå tilbake til Dr. H. nå som huden er bra igjen? Også lurer jeg på om porene dine har blitt mindre (selv ønsker jeg mindre porer) av hudpleieproduktene? :)

Klem

Kristin: jeg liker den veldig godt, så tror jeg kommer til å fortsette med EmerginC :-) Skal holde deg oppdatert! Porene i pannen er blitt MYE mindre!! Uff, jeg hater porer.

Satt å leste innlegget ditt på stillesalen i biblioteket. Litt dumt for jeg endte med å le høyt - du skriver så morsomt (og kleint)! :P

Håper du skriver med om skolehverdagen når du er tilbake fra ferie. Det er absolutt favoritt innleggene mine :) Liker å lese om ting som føles nært.

Susan: hahaha, unnskyld! :-) Det skal jeg prøve på, skoledagen er litt annerledes nå siden jeg har valgfag og kun ett fag <3

Bilde nummer to bør du bruke som header! Så utrolig fint :)

Marthe: tusen takk! :-)

Skriv en ny kommentar