THE PICTURES THAT NEVER MADE THE BLOG

Jeg er hjemme i Oslo igjen. Det er alltid litt kjedelig å komme hjem fra tur, men jeg er evig takknemlig for å ha sovet alene i min egen seng i natt. Med dyne, tenk det. I dag har jeg ingenting på plakaten, så jeg skal bare vaske ferdig siste rest med klær, sørge for at leiligheten er plettfri og gå en lang tur i det fine været. Jeg har masse energi etter ferie, for en gangs skyld ble jeg ikke helt tappet av flyreisen hjem. Vanligvis blir jeg alltid sliten på vei hjem, nesten så jeg trenger en ny ferie. Noen som kjenner seg igjen? Haha. 

Uansett, her er litt bilder som aldri havnet på bloggen. Morsomt hvordan man tar 3000 bilder, men bare får postet 30 av dem. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okey, tilbake til hverdagen! En eksamensinnlevering på 20.000 ord og klippekort på trening skriker meg i øret. 

21

20.000 ord?? Herrejesus. Det er 8.000 flere ord enn veiledende ordgrense på masteroppgaven min.. Du får ha masse lykke til!

Hilde: det ene faget er 30 studiepoeng, så er nok derfor! :O tusen takk! <3

Velkommen heim! :)

LisaLDN: tusen takk :D

Herlige bilder! Ser virkelig idyllisk ut

sceneteppe: <3

Fine bilder :D

Julia Anjali: tusen takk! :-)

En fornøyelse å følge deg Ida... Nå venter jeg i spenning på reiseinnlegg om hotell etc. Det så bare helt vakkert ut.. og er så lei av å ankomme hotell som overhodet ikke ser ut som på bestillingslappen :)Så tips fra virkeligheten mottas med takk....

Masse lykke til! Utrolig vanskelig å ha et bra innhold når man skal skrive så langt.

Camilla Acklam: ja, virkelig! Tusen takk :-)

Er du på ferie flere ganger i året? Virke ut som dere bloggere ikke gjøre noe annet enn shoppe og spise og reise :p og trening

Anonym: jeg prøver å reise så mye som mulig mens jeg er ung og "fri", men det hender at jeg støvsuger og leser pensum også ;-)

Herlige bilder! Drømmer meg bort ( lengter så vanvittig tilbake til GC )

Dere bodde på Riu Vistamar.. Kjempefint hotell, hadde det perfekte rommet og maten er kanonbra! Men sengene var jo som å ligge på en planke :O Men service intstilt som de er fikk jeg en overmadrass og en haug med fluffy tepper :D Da snakker en service! :)

Fikk helt dilla på pizzaene i bassengbaren...nam nam :)

Lykke til med skrivingen! :)

Ana: det var snilt av dem, hehe! Det største problemet vårt var at det ikke var internett, så det må de fikse hvis vi noen gang skal tilbake. Men maten var veldig bra, ble faktisk overrasket. Tusen takk, klem :-)

Kirsten Bekkevold

Hei Ida, hvor er den lyse genseren din fra? Velkommen hjem igjen, forresten! :-)

Kirsten Bekkevold: Zara :-) Tusen takk!

Hvor er ponchoene dine ifra? De er utrolig nydelige!

Celine: den rosa er fra Thailand, den røde er fra Missoni :-)

Det siste bildet der var bare helt nydelig!

Kine Marie: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar