DET ER NESTEN LITT FLAUT

Hold deg fast. I går regnet jeg meg fram til at det var nøyaktig én måned siden jeg hadde laget middag til meg selv. Nå har jeg riktignok vært bortreist to av ukene, men hva som har skjedd de to resterende? Knekkebrød og takeaway sushi, I guess. Nesten litt flaut! Så i går lagde jeg thai-suppen jeg er så glad i, og fikk til en viss grad dempet den dårlige samvittigheten min, hehe. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvis du vil prøve den, har jeg lagt ut oppskriften her tidligere. Bare en liten advarsel; kutt ned på chilien, hvis du ikke er som meg som helst vil ha mat som brenner opp innsiden av munnen min.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Litt treg start på dagen i dag, men nå skal jeg hive meg i dusjen og sette på kaffe. Jeg får straks besøk, og vi skal skrive på oppgaven vår. Kan ikke si at jeg gleder meg. Har vært mye ferie og lite skole i det siste - jo lengre tid det går, jo seigere blir det å "komme tilbake" føler jeg. Men men, jeg får nå prøve så godt jeg kan. 

Ønsker alle en fin dag 

9

Kjenner følelsen veeeldig godt, blir verre og verre å komme tilbake i studiemodus jo lengre du har hatt fri :P Men det går alltid til slutt, stå på!

Åhh den så jo kjempegod ut!

Den suppen ser så utrolig god ut! :)

Camilla Acklam: den er såå god! :-)

Kan du linke til den fine rosa blomsterbikinien fra VS? :)

Middagsinspirasjonen har vært litt død her også i det siste så i går tok jeg grep! Denne suppen/gryten hadde jeg i går. Vestafrikansk peanøttsuppe med søtpotet! Det var dødsdigg. Masse chili og digge krydder:

http://www.godt.no/#!/oppskrift/7474/vestafrikansk-peanoettsuppe

Må teste thaisuppen din også! Ha en fin dag :)

Inga: tusen takk for tips, skal sjekke ut oppskriften :-)

Prøvde denne i går. Falt absolutt i smak. Passer også godt å kutte opp gulrotskiver og ha oppi. Tommel opp for middagstips. Det er jo en kamp å skulle finne på noe å lage hver dag.

Beate: hørtes godt ut med gulrot oppi, det må jeg prøve :-)

Skriv en ny kommentar