WITH YOU IN THE MIDDLE


Nå er det lenge siden jeg har kommet med noe musikktips her på bloggen, så her kommer et! Kjetil tipset meg om denne sangen, og jeg har hørt på den nonstop siden. Det er en sånn lyd i den som jeg typisk blir helt avhengig av, dere skjønner hvilken jeg mener, ikke sant? Haha! Forhåndspostet innlegg, så jeg sitter sikkert med et vinglass i hånda og ler meg i hjel akkurat nå - håper alle har en fin lørdagskveld! 

5

Er fav sangen min! Spilles alltid av jentene når vi er ute

Hei Ida, fin sang :) Jeg tenker på å begynne på samme skole som deg til høsten. Jeg har sett at du pendla det første året, men at det ble for stressende det andre året. Blir det alltid mer skole det andre året? Er du som regel på skolen hver dag? Veldig usikker på om pendling kommer til å fungere :/ Bor en time unna.

Trude: alle har forskjellig timeplan, så det kan jeg egentlig ikke svare på. Men man kan gå i andre forelesninger med andre klasser, slik at man kan være fysisk tilstede færre dager i uken. Er helt sikkert en veileder eller noe som kan hjelpe deg med informasjon der :-) jeg grøsser bare jeg tenker på pendlingen, men det gikk jo forsåvidt greit i ett år!

Åå, jeg forstår hva du mener! Den var behagelig eller hva jeg skal si, haha! Håper helgen behandler deg bra, fine deg <3

Charlotte Tunes: <3

Skriv en ny kommentar