DET ER IKKE MER SOM SKAL TIL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den kjedsomheten som rev meg i brystet tidligere i dag ble medisinert med et frisørbesøk og litt shopping. Koselig å være tilbake hos Ida, min kjære fargeguru som striper hår som om hun aldri har gjort annet. Farging av ettervekst, hodebunnsmassasje og påfyll av hårprodukter - skulle ikke mer til for å gjøre meg mer fornøyd med livet, nei! Etterpå møtte jeg mammaen min for litt shopping. Shopping-genet har jeg i hvertfall ikke fått fra henne, hun kan gå i timesvis og kikke uten å kjøpe noe. Jeg blir helt matt av det, og har nå foreslått at vi skal prøve å introdusere henne for nettshopping. Altså. Å shoppe på nettet er bare det beste. Bestille en haug, prøve hjemme i ro og mak, sende tilbake det som ikke passer - og så betale for det man har beholdt. Folk som sier at alt var bedre før kan ta seg en bolle. Nettshopping eksisterte jo ikke før! 

Jeg har overtalt foreldrene mine til at det er fredag i dag. Fredag betyr hjemmelaget pizza, og jeg er jo ikke her på den ordentlige fredagen. Ikke pokker om jeg reiser hjem til Tønsberg uten å få servert hjemmelaget pizza. Sola skinner, det er "fredag" og jeg er fornøyd. Haha 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når det ser ut som du nettopp dreit på deg og ble dumpet av en fyr samtidig, men så leter du egentlig bare etter noe i veska. God kveld da, folkens!

22

Fint antrekk! <3

Du er så pen! :)

Så fin bukse! Hvor er den fra?

Hvor er de fine klærne dine fra? :)

Hei! Elsker buksa!! Hvilken størrelse har du? Og hvor er vesken fra?

Haha, den bildekommentaren din! :)

Deilig med fredag da, håper det var kos!

åå, nydelig fint antrekk <3

Fine bukser! Hvor er de fra? :D

Så fin genser!! Hvor er den fra?

Mathilde: det er en body fra bik bok :-)

Hei Ida! Hvor er denne superfine buksa fra?

Marthine: buksen er fra bik bok :-)

Bloggen din er min favoritt! Du virker så kul :-) vært fast leser siden caffelatte-tiden, og du har gitt meg ufattelig mange gode små pauser fra hverdagen med innleggene dine!

Jeg vurderer nå å prøve betakaroten, siden jeg sliter med soleksem.. Men så er jeg jo skeptiker av natur da, og lurer på om du vet noe om bivirkninger og om det er mulig at jeg blir orange? Haha :-)

Frida: så hyggelig at du har fulgt med så lenge! :-) Ja, man blir litt mer oransj, jeg velger å kalle det gylden da! Hehe. Men smaken er som baken. Du vil ikke se ut som en gulrot, men jeg syns man kan se at man har brukt betakaroten.

Sonja Alexandra

joiner the squad go spør om hvor er buksa i fra :-) Den var skikkelig fin! Og ser veldig behagelig ut.

Sonja Alexandra: buksen er fra bik bok :-)

så fresh og klassisk du ser ut- elsker buksa. Hvor er den fra?

Ida Marie: buksen er fra bik bok :-) Tusen takk!

Nydelig bukse! Hvor er den fra? :) har begynt å elske nettshopping selv, slipper å bruke masse tid i fullstappede butikker og klaustrofobiske prøverom!

Siri S: buksen er fra bik bok :-)

Sjukt fin bukse! Hvor er den fra?

He he he.. Vittig å lese kommentarene :D Men buksen er virkelig fin på deg og helheten i antrekket er bare helt smashing :) Fikk lyst til å kjøpe det selv ( har skoene da )

Kos deg på hyttetur :) Klem

Skriv en ny kommentar