FJOLS TIL FJELLS

Inneholder sponset produkt
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei og hopp! Fjolls på vei til fjells. I skrivende øyeblikk sitter vi fire jenter i en bil full av bagasje, vin og... Ostepop. Ja, det stemmer. En av jentene knakk dessverre de sosiale antennene sine i dag tidlig, og bestemte seg for å poppe en pose ostepop i bilen. Jeg elsker ostepop, men gurimalla som det oser. Haha! Men man må vel gjøre opp for at man ikke har noen prompende mannfolk/bikkjer i bilen. 

Vi skal altså på hyttetur, og bare kose oss hele helgen! Halve kofferten (ja, koffert...) er fylt opp med tursko og turklær, mens den andre halvdelen er fylt med kosedress, spill og vin. Dere kan jo gjette hvilken halvdel som kommer til å seire denne helgen ;-) 

Woop woop, hytte her kommer vi! 

16

Åh hyttetur høres kjempekoselig ut! Håper dere har en strålende helg! :)

Camilla Acklam: Takk det samme <3

Såå fin sovemaske! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den? :-) Kos dere masse på hyttetur!

Maren: den er fra Zara Home :-) Klem

Cards against humanity er et fantastisk spill. Du vet det har kommet på norsk også? Under navnet Anti human. Også veldig morsomt!

Koooos dere på hyttetur! Jeg bruker helgen på å lese pensum og skifte dekk på bilen. (hvorfor må det være eksamensperiode akkurat når solen og varmen begynner å titte frem? Lengter ut!)

lixil: jaa, angret på at jeg ikke kjøpte norsk, men jeg hadde hørt at det engelske var morsommere! Får investere i et norsk et også, tror jeg :-) Klem

God tur til fjells. Håper du ikke treffer noen fjolls :P

Haha, pakker koffert på hyttetur sjølv! Gleder meg til å lese om turen, og all morroa de har hatt! Jobber sjølv for harde livet med innlevering av masteroppgåve, då hjelper det å leve litt gjennom andre :) Kosedress og spillkveld høyres perfekt ut akkurat no!

LisaLDN: åå, masse lykke til med masteroppgaven din! :-) Klem

*fjols

:)

Solbrillene!! Så fine! Er det Celine Pretty?

Lena N: ja

hva syntes du om Isabell Raad sine operasjoner?

Anonym: syns synd på jenta, hun kommer til å angre en dag. Og så syns jeg hun burde ta operasjonene sine i stillhet.

Ahhh hvor er solbrillene dine fra Ida? Du har kanskje nevnt det før? De var kjempefine :)

Ingri: de er fra Céline :-)

Skriv en ny kommentar