NO MORE EARPHONE HANKY PANKY

Sponsede produkter
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette bildet gjør vondt å se på for et ordensmenneske. Haha! Tør nesten vedde på at jeg ikke er den eneste som har stått på bussholdeplassen, dratt opp ørepluggene for å høre på musikk, og blitt møtt av et knutehelvete fra en annen verden? Noen ganger er man jo framme på destinasjonen før man har rukket å knyte opp ballen som på mystisk vis har blitt skapt nede i veska. 

Siden jeg var drit lei av dette, kunne jeg ikke si annet enn ja til å teste Turtleneck, da jeg fikk mail fra noen norske grundere som har laget denne geniale, lille tingen. Kort fortalt er Turtleneck noe du kan kle ørepluggene dine i, slik at de blir krøllefri og fargerike i samme slengen. De kommer i mange fine farger, i morsomme innpakninger:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg klønet en god del med å få kledd ørepluggene, men det ligger en video på nettsiden som viser hvordan det egentlig skal gjøres. Og vips, så trenger jeg aldri å slite med ledningsurr igjen! 

Mine lesere får nå 20% rabatt på en valgfri Turtleneck, ved bruk av rabattkoden TurtleneckFraIda - og i tillegg er det fri frakt :-) En fin gave til deg selv, eller til en venn som alltid får raseriutbrudd når ørepluggene fiskes opp fra veska. Jeg vet om en som skal få av meg...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Turtleneck kan kjøpes HER 

10

så kult!

ja, ofte jeg har irritert meg over at det blir knute på øreproppene, haha..

Hege Kristin: ja, haha, det er innmari irriterende :p

Dette er jo genialt! Får seriøst hjerneblødning av å måtte vikle opp øretelefonene hele tiden. Takk for tipset, gleder meg til å få mine "Noble Grey" Turtlenecks i posten en av de neste dagene! :)

Clara: håper du blir fornøyd! :-)

For ein genial ide! Det er jo heilt sjukt at man kan legge øyreproppane i veska/lomma uten ein snurr på, so kjem dei opp att i 40 knuter :P

Denne var så fin, og så deg! Tenkte på deg med engang jeg så den.

http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/kjoler/nly-trend-917/rooftop-print-dress-321480-95/

Kan du ikke kjøpe den så jeg får sett den på? :P :P

Høres ut som et produkt som kunne bli solgt på Enklere Liv. Ved å nøste opp ørepluggene unngår man dette problemet.

TAKK Ida... du er (nesten) kandidat til en eller annen Nobels-pris! Bestilte før jeg hadde lest ferdig innlegget :)

Hvordan øyenbrynsblyant/KIT bruker du her?

Ida: kitet fra Glo Minerals :-)

Skriv en ny kommentar