NÅR HAN SENDER STYGGE BLOMSTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leiligheten min er full av nydelige blomster nå - det skal jo ikke så mye til i en så liten leilighet, men likevel! I tillegg til denne søte buketten som jeg kjøpte til meg selv fordi jeg er nydelig, fikk jeg hvite roser på døra av Lab Pharma i går. Bare sånn, fordi. Åh, så koselig! Fun fact: en gang var jeg på date med en fyr, og så sendte han meg blomster på døra etterpå. De blomstene lignet på noe som burde ligget på en grav, med kurv og mose og alt. Ble så flau at jeg ikke kunne se hvordan vi skulle fortsette derifra. HAHAHA. 

Akkurat nå holder jeg faktisk på å pakke kofferten igjen. I morgen reiser jeg til København for å leke med bestevenninnen min! Vi koste oss så mye sist, så jeg gleder meg som bare det. 

Håper alle har en strålende dag ♥♥♥

27

haha må le av deg :-D fikk blomstene til sin egen begravelse på døre. hater når deet skjer

m: hahaha, må ha vært en ræva date!

HAHAHA! Håper han leser dette <333

Benedicte Haugaard: haha, det håper ikke jeg! <3

Når hun driver med clickbait

lena: jeg?? virkelig?

Hahaha, kanskje han ikkje var so fornøgd med daten? :P Morsom historie, hadde blitt litt klein sjølv!

Haha Lena. Av alle toppbloggene så er det vel svært få clickbait-overskrifter på denne bloggen? Å ha ei overskrift som får en leser til å klikke inn på bloggen er etter min mening viktig for å opprettholde lesertall, og så lenge overskrift har noe å gjøre med innholdet, kan man ikke kalle det for "clickbait". jeezzzzus lzm.

Sofie: jeg trodde heller ikke det kunne kalles clickbait når overskriften stemmer med innholdet. Hehe. Men neste overskrift blir "dagens blogginnlegg" ;-)

Til lena over: clickbait? Dette her? Virkelig?! Må nesten le jeg, clickbait- hysteriet går over stokk og stein.

Over til blomstene; har selv fått helt jævlig stygge blomster av dater og kjærester. Man vet liksom aldri hva man skal si heller, vil liksom ikke tråkke på noen tær og såre dem. De har jo prøvd! Haha

Martine: haha, ja, stakkars! Man må liksom bare takke tusen ganger for de nyydelige blomstene. Dør! <3

Haha! Jeg hadde en date med en som dukket opp i joggedress. Han sa også at vi skulle dra et fancy sted å spise; han tok meg med på Peppes.

Camilla Acklam: au!!!! hahaha <3

hahah, dør! Håper ikke blomsterbuketten var montert på gusjegrønt blomsterskum i tillegg, haha. Men Ida da, kjøpe friske blomster når du skal reise bort:( lykken i livet er ikke å komme å hjem til hengeroser akkurat

Anonym: rosene var en gave, kunne ikke be dem komme tilbake med dem neste uke, hehe ;p

Haha... Nå må folk holde litt munn om alt dette click-bait greiene, spesielt på blogger det virkelig ikke hører hjemme! Er det noen som er ekte og ikke leverer bare tull i innleggene sine, så er det deg Ida! Jeg elsker bloggen din, nettopp fordi du er så ærlig, morsom og direkte. GØØØY :-D Håper du har en nydelig torsdag <3

Charlotte Tunes: du er søt <3 håper du har en fin helg! klem

Ganske sikker på at Lena ikke har forstått hva clickbait egentlig er :)

Over til begravelsesblomstene: tanken var jo tydeligvis god. Håper jeg treffer en gutt som sender blomster, men aller helst en som tar de med selv :) Og er de stygge, får jeg heller lede han i riktig retning ;)

Hahaha, du er så god.

Når er du ledig?? Trenger å skratte litt før jeg dør av eksamen:(

T-bag: Ton??! Eller?

ryddig blogg

Hei! For en god del år siden la du ut en youtube video av en sang som jeg nå prøver å finne igjen... Tror det var et album som du anbefalte, typisk summer lounge musikk.

Du husker ikke tilfeldigvis hvilken sang/sanger jeg mener? :)

Marthe: aner dessverre ikke, har så mange av dem :-( men jeg har en kategori på bloggen som heter musikk, bøker og film - kanskje du finner den der! :-)

Hei Ida :)

Du har så fine negler, hvor har du fikset de? Er det gele?

Thea: ja, det er gelé i baby pink :-)

For en nydelig bukett! 💞

Haha, må le. Det har skjedd med meg også!! Blomsterbuketten jeg fikk var pyntet så fint med en skjev ståltråd med en kongel på...:(

Skriv en ny kommentar