HELLO COPENHAGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Endelig framme i København hos min BFF! Trøtt som en søppelsekk, etter en tidlig morgen på Gardermoen og tidenes største glass vin før avgang. Pappa skulle tilfeldigvis på businessreise samtidig, så han holdt meg med selskap. Passet flyskrekken min ypperlig å ha litt pappatid, hehe. 

Etter å ha kommet fram og sjekket inn på hotell, dro Maria og jeg på et hyggelig sted som heter Mad & Kaffe for å spise lunsj. Kjent for sine danske smørbrød - så vi valgte selvfølgelig burger. Mmmm! 

Nå har vi ligget i hotellsenga i flere timer og pratet, og M har bestemt at vi skal ut og drikke vin......... Kunne sovet i fire dager, men sove skal man visst gjøre hjemme. Vel, da er det vel bare å få på seg masken jeg nettopp vasket av meg! 

17

Så utrolig deilig ut. Nyyydelig hårfarge på Maria, altså!

Guro: den er 90% naturlig! Enig med deg <3

Kos deg i København! Jeg flyttet hit for litt over 1 år siden, elsker å bo her :D Når flyttet du til Norge? Og kan du fortsatt snakke dansk? :)

Dette høres så utrolig deilig ut! Kunne godt tenkt meg å dra bort i eksamensrushet, haha!

Så hærlig å se hvordan du koser deg på reiser:) elsker bloggen din, passe mengder av alt ;-) kos deg masse! Og ikke svi av for mye så du blir sliten, for du er mye sliten? Eller er det bare en følelse man får?:p

Maria: så hyggelig at du liker bloggen :-) Hmm, sliten vet jeg ikke, men jeg har mye behov for å sitte hjemme og være sammen med kun meg selv. Det er nok mer min personlighet bare ;-)

Å, så fin dongerikjole! Hvor er den fra? :-)

Ingvill: den er fra bik bok, klem :-)

Anbefaler absolutt brunchen på Mad&Kaffe - den er fantastisk! Hvis du ikke allerede har prøvd den ☺️ Ofte lang ventetid, men absolutt verdt det!

Nydelige dere er:) hvor er denimkjolen din fra:)?

Lena: den er fra bik bok :-)

Hvor er denim kjolen din fra? :)

Ingvild: bik bok :-)

Hvor er skinnjakken fra? den var utrolig fin :-)

Er det lenge siden du kjøpte dongrikjolen? :-)

Solveig: ikke veldig, en måned eller en og en halv tror jeg :-)

Det er så deilig

Skriv en ny kommentar