SHOPPING&ROSÉ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I natt sov jeg så godt i hotellsengen at jeg følte at jeg våknet fra koma da housekeeping tittet innom. Like før drømte jeg faktisk at jeg kjeftet på Maria fordi hun gledet seg så mye til hotellfrokosten og derfor hadde satt alarmen på klokka 7 om morgenen. Glad i frokost, si! Men vi rakk bare så vidt frokosten, og sa oss veldig fornøyd med verdens beste søvn begge to. 

Etter frokost gikk vi på shopping. Planen var egentlig å ta en tur i tivoli også, men vi shoppet og shoppet og shoppet, og plutselig var klokka for mye. Grunnen til at shoppingen tar lang tid når vi er sammen, er at vi er innmari flinke til å ta pause. Typisk quote: nå kjenner jeg shoppingsmellen på kroppen, på tide med et glass vin? Viktig å ikke gå helt i kjelleren når man er på handletur, og heller fylle på med et glass og en liten snack innimellom ;-) 

Og heldig som vi er, så ble det plutselig sommer her også. Blå himmel og en lett varmende sol! Så da gikk vi og sjekket ut Illum sin nye roof top, og tok et glass der. Skikkelig koselig sted! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I kveld skal  vi ut og spise på en av våre favorittrestauranter, og så håper jeg vi får til tivoli i morgen! Tivoli i Køben er seriøst et av mine favorittsteder på jord, jeg blir som et lite barn når jeg er rundt karuseller. Ikke blir jeg kvalm heller, sitter bare og ler til jeg kveles. Haha! Og dessuten så har ikke Maria som bor her vært i Tivoli ennå, så det MÅ vi bare få til! 

Happy lørdag 

37

Elsk på skinnjakken 😍😍 hvor er den I fra? 😍

lena: den er fra Jofama, men mange år gammel :-)

hvor er skinnjakken din fra??:)

Anonym: den er fra Jofama, men mange år gammel :-)

Hvor er jakken fra?? 😊

Caroline: den er fra Jofama, men mange år gammel :-)

Fine bilder :) Kos deg i Køben :D

Asalia: tusen takk <3

Ser ut som om dere koser dere skikkelig! Kunne du laget et innlegg med dine København.-tips, eller kanskje du allerede har det? :) Ha en fin helg videre!

Amina: ja, fikk ikke gjort det sist, men denne gangen skal jeg få det til :-) klem

Så digg! Hva er favorittrestauranten? Jeg skal til køben neste helg, så tar imot alle tips :)

Karina: sticks n sushi i istedgade! <3

Ser fantastisk deilig ut med tur til København, og ikke minst bare vandre gatelangs og kose seg som dere gjør :) Men synes du skriver så lite om skole nå sammenlignet med tidligere? Kan du skrive litt om dette semesteret senere kanskje? Virker ikke som du stresser så mye nå, og lurer på hvordan du får til det. Selv sitter jeg midt i eksamensperiode og er rimelig stressa! Lurer også på hvor du har kjøpt skinnjakken din? Den var veldig fin :) Ha en fin dag i Tivoli i dag og god tur hjem når den tid kommer :)

Martine: jeg har et litt annerledes semester nå enn vanlig, har valgfag og dermed kun ett fag. Så jeg har to eksamener i stedet for 8 som jeg pleier å ha, og da blir det så klart litt mindre stress :-) veldig deilig, men etter sommeren blir det nok hardkjør igjen! Skinnjakken er fra Jofama! Ønsker deg masse lykke til med eksamensperioden din <3

hvor er den skinnjakka fra? så fin !!

Hilde: den er fra Jofama, men mange år gammel :-)

Hvor er skinnjakken din fra?😍

Janna: den er fra Jofama, men mange år gammel :-)

Så fin du er! :)

Hvor er skinnjakken din fra?

Oda W.H: den er fra Jofama, men mange år gammel :-)

Så finn skinnjakken din er. Hvor er den fra?

Ida: den er fra Jofama, men mange år gammel :-)

Hvor er skinnjakken fra?:)

Malin: den er fra Jofama, men mange år gammel :-)

For ein koselig dag da, tivoli eller ei! :) Var i København for noken veker siden, og var ikkje klar over Rooftop'en til Illum! Skulle gjerne ha stukket innom for eit glass :)

LisaLDN: den åpnet først nå i helgen, så du har ikke gått glipp av noe. Du får ta turen neste gang! :-)

så herlig!

Tenkte jeg skulle spørre hvor den fine skinnjakken er fra, men ser ut som jeg ikke trenger det! Haha

Kos deg videre på tur :)

Det er SÅ mye kjekkere å shoppe på en lett prosecco-rus! I storbyer er det alt for mye folk til å handle edru, når vi i jentegjengen er på tur er det obligatorisk med sprudlepauser :)

Hvor er bluse fra? Kos deg mye! <3

hørtes ut som en fin dag! fine bilder :)

Tivoli er et av mine absolutte favorittsteder i hele verden. Kunne lett BODD under disken i en av disse små salgsbodene bare for å få vandre rundt i Tivoli hver eneste dag, haha.

Tivoli slår alle andre fornøyelsesparker jeg har vært i, kanskje med unntak av Disneyland Paris (som er favoritt pga karusellene, ikke på grunn av omgivelsene). Tusenfryd har mye å lære, for å si det sånn! Synes alle parkene i Danmark generelt er mye bedre enn parkene i Norge. Og nå innser jeg plutselig at jeg blir totalt revet med og er på vei til å skrive en hel stil om Tivoli i kommentarfeltet ditt, kult.

Elsker å titte innom bloggen din. :)

Kan du si noe om hvordan prisene er i København som f.eks mat og shopping, har aldri vært der og har veldig lyst å reise dit i sommer :)

Linda: Så koselig :-) jeg vet ikke helt hvordan den danske kronen er i forhold til den norske nå - men klær er vel ganske samme som hjemme. Mat og drikke er litt billigere! Klem

Jeg var i Køben for noen år siden, men greide å unngå å dra på Tivoli. Vet ikke helt hvordan det skjedde, fordi det ser så utrolig gøy ut, haha!

Camilla Acklam: det må du gjøre neste gang, en dag det er fint vær <3

Hei!

Fine solbriller, vet du nøyaktig navn, modell og størrelse? Hvor kjøpte du dem? :-)

Skriv en ny kommentar