GLEDER MEG SÅ HIMLA MYE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
God kveld fra sommerhuset! Etter noen hyggelige dager hos farmor og farfar, kjørte vi ut hit i kveld. Sommerhuset er fullt av gode barndomsminner, og jeg elsker å være her. Sitte i bakhagen og lage noe stygt i leire og likevel få skryt av farmor. Løpe barbeint i det duggvåte gresset. Plukke bringebær fra buskene bakerst i hagen og dra gulrøtter opp av jorda. Ta på seg badedrakt og trippe med raske skritt opp trappene til stranda, før man ombestemmer seg og ikke vil bade likevel. Ro i båt, krangle med lillebror, sykle bort til kiosken og kjøpe isvaffel med tre kuler, guf, syltetøy og flødebolle. Spise lite til middag, for så å snike seg opp til kiosken igjen og kjøpe hotdog. Sitte til sent på kvelden ute på terrassen og spille kort, helt til svermen av mygg bestemmer at det er leggetid. 

Og vet du hva jeg gleder meg så himla mye til? At mamma, pappa og lillebror kommer hit i kveld. Lillebror har bodd i utlandet helt fra jul - jeg tipper han er brun og har fått langt hår. Så her i sommerhuset skal vi bo, helt til søndag 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

28

Fantastiske Danmark! <3 Du ga meg ikke noe mindre lyst til å la mine fremtidige barn oppleve Danmarksommere, slik du og jeg har!

så koselig :)

ha en fin kveld!

Hege Kristin: du også! :-)

Du er så flink til å skrive :)

Marte: tusen takk <3

Det ser skikkelig idyllisk ut! :) Du er heldig som har fått disse barndomsminnene!

Camilla Acklam: ja, føler meg veldig heldig :-) klem til deg <3

Dette innlegget ble jeg skikkelig glad av! Fikk skikkelige bilder fra somrene deres i Danmark :) håper dere koser dere masse!

Åshild: <3

Så utrolig idyllisk!! Ønsker deg en god langhelg, Ida :-)

Martine F. Wilhelmsen: takk det samme <3

Hei Ida. Jeg ville bare skrive at d e litt tungt å lese dine innlegg på bloglovin med mobilen. Du har så stor skrift og det blir litt uoversiktlig. Sjekk feks Kristina Andersen eller andre. Blir sånn at æ ikke orker å lese alt. Sara

Sykt fine klær! Er det en jumpsuit eller genser og bukse? Hvor er de fra? 😊

Maria: jumpsuit fra Moss Copenhagen :-)

Det høres helt fortryllende ut, sommerhuset deres. Spesielt at dere klarer å samle hele familien. Ha en deilig uke!

Helt malapropos, et hårspørsmål. Du snakket om balayage for en stund siden, og jeg ble litt hektet på idéen. Men så var det det å spare ut etterveksten... Er balayage fortsatt planen din? Hvordan gjør du det på veien?

Iris: hei <3 ja, har fortsatt med lysere tupper men striper etterveksten litt også! Klem

Danmark er bare så fantastisk! Føler meg alltid så velkommen, med hyggelige og imøtekommende mennesker. Og disse små sjarmerende husene rett ved vannet med harer hoppende i det grønne gresset langs husveggen. Nå fikk jeg lyst på Danmarksommer :) Ha en strålende helg med familien!

Elisabeth: helt enig <3 god helg til deg!

Når kommer du tilbake til Tønsberg? (: Og hva slags cafeer kan du anbefale når du er hjemme? Vet det er mange langs brygga, men føler at de ikke er så personlige. Vil ha en som skiller seg litt ut og spesielt én som kanskje er en litt uslepen diamant! xx

AJ: det vet jeg ikke enda :-) Hvis det er flytte tilbake, så er det om cirka ett år. Er ikke så mange uslepne diamanter akkurat, men syns Bare Barista er hyggelig, den som ligger rett ovenfor Babels. Klem

Du er utrolig flink til å skrive! Du burde skrive mer på denne måten :)

Marie: tusen takk <3

Herregud så nydelig du er! Ha en fin dag videre, Ida<3

martinemarie: takk det samme, ønsker deg en god helg <3

Hva syns du om overskriftene til bloggerne på topplisten (f.eks mammatilmichelle)? Jeg priser meg lykkelig over at du har en litt annen stil, og kan ikke fordra måten det gjøres på av enkelte. En av de tingene jeg liker best med din blogg er at du kan å skrive, du kan skape innhold, og du er derfor ikke avhengig av å finne på grusomme se-og-hør-overskrifter. Takk!

Anonym: jeg leser ikke bloggen, men jo, værsågod ;-) Hehe <3

Verftet - kaffe, øl og vinbar er sykt bra! Den ligger ved siden av Kverneriet (:

Guro: aldri prøvd, men det må jeg! :-)

Skriv en ny kommentar