VEIEN HJEM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noah sin konfirmasjon var så hyggelig at jeg hadde lyst til å binde meg fast i hageteltet da jeg fikk beskjed om at det nærmet seg avreise. Vi måtte dra før festen var over, for å rekke - hold deg fast: speedbåten fra Hirtshals til Larvik. Den båten er det verste! Haha. Så der satt vi på en forsinket båt, i hvert vårt skinnsete med iskald aircondition rett i fleisen og frøys, mens folk rundt oss snorket og oste av klær som hadde vært våte for så å ligge i en bag og tørke. 

Kjolen jeg hadde på meg i konfirmasjon ble også kjøpt i København, og er fra Gestuz. Klarer ikke bestemme meg for om jeg elsker eller hater den. I det ene øyeblikket er den en gardin/morgenkåpe - i det neste er den helt nydelig. Jaja. Ikke alltid lett å bestemme seg!

Vi snakkes senere. Siden jeg tok båten hjem, er jeg på Tønsberg-turné i dag, og har litt folk å hilse på 

12

Utrolig fin kjole. Den kledde du :) Ønsker deg en flott kveld videre!

Definitivt en helt nydelig kjole!!

Jeg synes kjolen var vakker, passer perfekt til festligheter på sommeren. Jeg skal i bryllup og på Graduation i sommer og aner ikke hva jeg skal ha på meg. Denne hadde kanskje passet til begge deler og den ser komfortabel ut også!

Og uansett så er du vakker!

Kjolen er nydelig!

Angående kjolen...jeg kan bestemme deg for deg. Den.var.NYDELLIG! Og den ferja er et rent lite helvete.

Kjolen din er helt nydelig!

Skjønner hva du mener, jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om den kjolen jeg heller. Men en ting er sikkert, du kledde den! :)

Hvor er skoene fra? De var lekre og i perfekt høyde!

Anonym: de er fra Stockholm Design Group, veldig behagelig høyde :-)

Jeg satt og tenkte at jeg måtte spørre hvor kjolen er fra, før jeg så at du hadde skrevet det lenger ned. Jeg syns den var kjempefin ! :)

Haha, den fergen har jeg pendlet med nå i 5 år. Kan nå telle antall turer jeg har igjen på ei hånd nå, og det er en lykke i seg selv.. Så jeg føler med deg!

Kristin: ååå! så kjipt :O Bra du snart er ferdig med det da :D

Skriv en ny kommentar