STILLE FØR STORMEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg valgte å tilbringe dagen i Tønsberg da jeg først var innom, fordi min kjære Malin fylte 25 år i dag. Vi rakk en bursdagslunsj i solen og kos på brygga etterpå - det var nesten for varmt i dag. Og jeg som var bekymret fordi alle buksene mine hang til tørk! Ingenting å bekymre seg for... 

Akkurat nå ligger jeg på rommet mitt hjemme hos mamma og pappa, og skulle vel egentlig ha lagt meg for en god stund siden. Reiser til Oslo tiidlig i morgen fordi jeg ikke gadd i dag. Du vet når du egentlig slapper helt av, men hjertet samtidig dunker hardt fordi du vet at det snart smeller? Sånn har jeg det nå. Egentlig ikke på noen negativ måte i det hele tatt, jeg trives jo med å ha det litt busy. Men denne uken forventes det mye av meg både skolemessig og sosialt - de to tingene er jeg ikke spesielt flink til å balansere. Sannheten er vel at jeg ikke liker det spesielt godt. For å gjøre det bra i eksamensperioder føler jeg at jeg må låse meg inn i min egen lille nerdeboble, og puste faget. Ikke drikke vin, snakke om livet og gjøre morsomme ting. Ikke være glad i livet, bare sitte ved spisebordet med mitt eget system i kaoset. 

Men er det ett semester jeg har mulighet til å balansere, så er det dette. Så den kjipe boblen får vente til etter 17. mai tenker jeg. Man kan ikke alltid være så jævla flink, det er sunt å chille litt. Både for sin egen del og for andres. Jeg kjenner ingen "flinke piker" som jeg bare dør etter å tilbringe litt kvalitetstid med, gjør du?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
God natt fra TBG, gleder meg til å komme hjem til Oslo og se hvor dårlig det står til med plantene mine ;-) 

23

Hvor er skjørtet fra ? 😊🙌🏻

Nora: Levis, Urban Outfitters :-)

Lykke til med balansen denne veka :) Er alltid best å få låse seg inn i ei boble og ikkje gjere noko anna, men man kan dessverre ikkje alltid få det sånn.. Stå på! :)

LisaLDN: takk, snille Lisa <3

Lykke til med den kommende eksamensperioden, Ida! Sitter selv og skriver bachelor for øyeblikket, men sliter med å mobilisere alle krefter. Jeg sitter jo tross alt og leser bloggen din akkurat nå...

Kan jeg spørre hvor skjørtet ditt er fra? Jeg har lett lenge etter det perfekte denimskjørtet, og dette likte jeg skikkelig godt. Du ser forøvrig smashing ut - som alltid!

Ønsker deg en fin dag i solen! :)

Guro: hehe, hyggelig å kunne være et lite avbrekk! Det er en bukse som er klipt om til skjørt, kjøpt på Urban Outfitters :-) Masse lykke til med bacheloren din! Klem

Enig!;) Likevel er det sikkert lurt å tenke gjennom hva man kan gjøre for å redusere stress i livet. For selv om man tenker at nå skal man ikke være "flink pike", så er man jo det likevel når man har så mange arenaer man må prestere på. Plutselig blir det virkelig for mye- og da kan panikkanfall og utmattelse bli resultatet. Da er det bedre å "rydde i livet" før det virkelig smeller. Tvi tvi med eksamensperioden!:)

Silje: tusen takk :-)

Du er så skjønn!:) Ha en fin uke!

Anonym: takk det samme <3

Nydelig antrekk! Hvor er skjørtet fra? :D

Linda: det er en bukse klipt om til skjørt, kjøpt på Urban Outfitters :-)

Så koselig! Håper du har hatt en fin dag, lykke til med lesingen! :)

Camilla Acklam: tusen takk, og det samme til deg <3

Utrolig fint antrekk! Hvor er skjørtet fra? Har lett etter ett lignende, men finne ingen steder!!

Silje: det er en bukse klipt om til skjørt, kjøpt på Urban Outfitters :-)

Oii, så kult! Men hvordan gjør man det? :D

Haha, jeg kjenner meg såå igjen i det du sier om eksamensperioder. Ikke fææn om jeg klarer å kose meg, livet er kjipt i over en måned, det kjøres "ukas outfit" i stedet for dagens, sminkepungen støver ned og håret lever sitt eget liv. Veldig deilig når man er ferdig da, men at jeg utsetter meg for denne berg-og-dalbanen med følelser skjønner jeg ikke helt :p Man får i det minste kontakt med hele følelsesregisteret sitt da, hehehe

Ida: hehe, ukas outfit likte jeg! :D

Da er vi to! Jeg og mamma nøt noen timer på brygga i Tønsberg. Sommeridyll med stor S :)

Madelen: så deilig! :D

Ida, du er så flink til å skrive. Språket ditt flyter så godt, og du har en helt egen evne til å lage passende og finurlige bilder/metaforer. Alltid så deilig å lese din blogg, for der er du i en helt egen klasse. :)

Martine: tusen takk, veldig veldig hyggelig <3

Skriv en ny kommentar